Jack Keane çok rezil, en azından başları. Monkey Island çakması olduğu belliydi de, bu kadar çakma olacağını tahmin etmemiştim. Esprileri de çok kötü. Oynamayın sakın.
Yok oynamadım, oynamamayı geçtim duymamıştım bile. Okul yüzünden çok oyun oynama fırsatım olmuyordu da, en azından duymuş oluyordum. Bundan haberim bile yok.
Ama sitesine falan baktım, bir iki video izledim, her ne kadar hayalimdaki Adventure oyunu böyle bir şey olmasa da etkiledi baya, download edeyim ben bunu =)
Rapidshare'in rahatlığı varken torrent derdini çekemiyorum valla. Zaten işin komiği limitimle kullanma süremi aynı anda doldurmuşum, o yüzden dün gece accountumun süresini uzatıp sabah 6.5 gibi downloada bıraktım. Kalktığımda Syberia, Overclocked ve House Season 2 inmişti 10 dakika önce (RS <3<3<3<3)
Yok oynamadım, oynamamayı geçtim duymamıştım bile. Okul yüzünden çok oyun oynama fırsatım olmuyordu da, en azından duymuş oluyordum. Bundan haberim bile yok.
Ama sitesine falan baktım, bir iki video izledim, her ne kadar hayalimdaki Adventure oyunu böyle bir şey olmasa da etkiledi baya, download edeyim ben bunu =)
Sağol =)
klostrofobik ve fazla bunaltıcı (korkutucu) bir oyun penumbra. o modda değilsen hiç bulaşma. aslında ben de ilk olarak jack keane diyecektim ama fazla oynamadığım için tavsiye edemedim. fazla beğenmemişsin zaten.
klasik olacak ama yerinde olsam eskilere dönüş yapardım. ya da "tık tıklı adventure" takıntın yoksa tomb raider: anniversary de deneyebilirsin.
Öne çıkan mesajlar
Spidee
Syberia indireyim ben en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş
Cynthia
Sosyal ağlarda paylaş
Spidee
Sağol =)
Sosyal ağlarda paylaş
Revangelis
Art Of Murder FBI Confidential diye birşey var onu merak ediyorum deneyince söylerim
Sosyal ağlarda paylaş
Spidee
Sosyal ağlarda paylaş
Disappear
Sosyal ağlarda paylaş
Bone
torrent?
Sosyal ağlarda paylaş
Spidee
Sosyal ağlarda paylaş
Xo
Sosyal ağlarda paylaş
Cynthia
klostrofobik ve fazla bunaltıcı (korkutucu) bir oyun penumbra. o modda değilsen hiç bulaşma. aslında ben de ilk olarak jack keane diyecektim ama fazla oynamadığım için tavsiye edemedim. fazla beğenmemişsin zaten.
klasik olacak ama yerinde olsam eskilere dönüş yapardım. ya da "tık tıklı adventure" takıntın yoksa tomb raider: anniversary de deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş