Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3 için LCD Monitör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HDMI girişi yok bu monitörde ne olur peki ? Açıkçası bu konuda hiçbir bilgim yok 720p kalitesinde midir bu monitörler?
Mesaj tarihi:
o 226BW dediğin bilgisayar monitörü değil miydi?

normal LCD TV'ler daha mantıklı olur PS3 için.
Bir de 22 inç ne ya, 30 inç ile 40 inç arası bişi al.
Hiç bir anlamı olmaz 22 inçle PS3 oynamanın :P
Mesaj tarihi:
HDMI lı BENq lar var hdmi istiyorsan onlara bak x2200w idi galiba hdmi lı olan 22 inç modeli ,sor soruştur kendim kullanmadım bu yüzden fikrim yok

Edit http://www.gigatek.com.tr/ de benq 22 inç hdmili 612 YTL diyor açıp bir sor gerçekten hdmi varmı yokmu bazen yanlış monitörün bilgisini girebiliyorlar
Mesaj tarihi:
iyi tamam benimde deneyimim var ve daha yakında olduğun için,bilgisayar koltuğum bi nevi padişah koltuğu olduğu için daha zevkli oluyor.

bıdı bıdı bıdı
Mesaj tarihi:
Bone said:

ingilizce söyleyince karizma olduğunu sandın belki ama, deniyerek konuştum ben.

yok öyle bi amacım yoktu yanlış yorumların sağlaması yapılmış canlısı. adam belli ki monitör alıcak engin bilgin ve fuzuli sanal özgüveninle adamın hevesini kırma diye şeettim ben. bende deneyerek konuştum. =P
Mesaj tarihi:
bu arada samsung 2232bw den uzak dur. samsung adisi stokları tamamlayabilmek için bu modelde 3 farklı panel kullanmış ve bu panellerden biri samsungun standart kullandığı panellerden çok daha düşük kalitede. avrupada "iyi panel" garantisi veren yerler mevcut ama türkiyede olduğunu sanmıyorum. riske etme benim gibi.
Mesaj tarihi:
bi kere lcd lerdeki panel olayi onemli. Mva-Pva falan

samsung bazi modellerinde kendi geli$tirdigi pva nin di$inda mva da kullanabiliyor( daha kaliteli)..

ama gozunuzun cok algilayacagini sanmiyorum. Pva hizli, mva kaliteli, hizli mva lar pahali =P
Mesaj tarihi:
öncelikle teşekkürler yardımlarınız için

aşağıdaki ürünü gördüm hem ucuz hemde güzel bir ürüne benziyor tabii görüntüsünü görmeden bişey diyemem ancak en azından bi özellikleri açından yorumlayabilir misiniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50330

teşekkürler tekrar.
  • Yeni Oluştur...