=) Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Playstation için 22" monitör arıyorum.Ucuz olması önemli :P 900 ytl ye kadar bütçem var.Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 full HD bulabilir misin o fiyata bilemiyorum. bir de ps3 zevki 40"+ da fullHD ya$anir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kuzen 226bw kullanıyor. oldukça memnun.. fiyatı da iyi olsa gerek fiyatları için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 HDMI girişi yok bu monitörde ne olur peki ? Açıkçası bu konuda hiçbir bilgim yok 720p kalitesinde midir bu monitörler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 o 226BW dediğin bilgisayar monitörü değil miydi? normal LCD TV'ler daha mantıklı olur PS3 için. Bir de 22 inç ne ya, 30 inç ile 40 inç arası bişi al. Hiç bir anlamı olmaz 22 inçle PS3 oynamanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 aslında bilgisayar monitörü olarak alıyorum :P ama ps3 içinde bi alternatif olsun diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 konsol dediğin böyle uzaktan oynanarak tadı çıkar. monitörün dibine girip bir de elinde gamepadle zevkli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 55 ekran tv işte, adam ikisini bi arada hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bone said: konsol dediğin böyle uzaktan oynanarak tadı çıkar. monitörün dibine girip bir de elinde gamepadle zevkli olmaz. more than you think Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Valla ben 21 inc FP94VW le oynuyorum hd ready,çok zevkli oluyor,fiyatıda 320 flm çokda uygun..hdmi çıkışıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 HDMI lı BENq lar var hdmi istiyorsan onlara bak x2200w idi galiba hdmi lı olan 22 inç modeli ,sor soruştur kendim kullanmadım bu yüzden fikrim yok Edit http://www.gigatek.com.tr/ de benq 22 inç hdmili 612 YTL diyor açıp bir sor gerçekten hdmi varmı yokmu bazen yanlış monitörün bilgisini girebiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Overseer said: more than you think ingilizce söyleyince karizma olduğunu sandın belki ama, deniyerek konuştum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 iyi tamam benimde deneyimim var ve daha yakında olduğun için,bilgisayar koltuğum bi nevi padişah koltuğu olduğu için daha zevkli oluyor. bıdı bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bone said: ingilizce söyleyince karizma olduğunu sandın belki ama, deniyerek konuştum ben. yok öyle bi amacım yoktu yanlış yorumların sağlaması yapılmış canlısı. adam belli ki monitör alıcak engin bilgin ve fuzuli sanal özgüveninle adamın hevesini kırma diye şeettim ben. bende deneyerek konuştum. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bu arada samsung 2232bw den uzak dur. samsung adisi stokları tamamlayabilmek için bu modelde 3 farklı panel kullanmış ve bu panellerden biri samsungun standart kullandığı panellerden çok daha düşük kalitede. avrupada "iyi panel" garantisi veren yerler mevcut ama türkiyede olduğunu sanmıyorum. riske etme benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bi kere lcd lerdeki panel olayi onemli. Mva-Pva falan samsung bazi modellerinde kendi geli$tirdigi pva nin di$inda mva da kullanabiliyor( daha kaliteli).. ama gozunuzun cok algilayacagini sanmiyorum. Pva hizli, mva kaliteli, hizli mva lar pahali =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 öncelikle teşekkürler yardımlarınız için aşağıdaki ürünü gördüm hem ucuz hemde güzel bir ürüne benziyor tabii görüntüsünü görmeden bişey diyemem ancak en azından bi özellikleri açından yorumlayabilir misiniz? http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50330 teşekkürler tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 buna da bak, 1200 yatay verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 iki katını ver adam gibi hdready tv al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 onun da iki katını verip full hd alsın o zaman hd ready almışken lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 monitörden tvye geçişteki kadar bir sıçmara yok ikisi arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar