Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Arkadaslar ags kapandımı yanı dıer onlıne oyunları fln sıtesınede gırılmıyor ?[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Q-Mix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ags açık 4-5 useri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 BNM BİLDİİİM KAPANMIŞTI!!! AMA ŞİMDİ AÇIK MI BİLEMEM! BİLDİİM KADARI İLE SPONSORLARI SATII BUNLARI!![signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 OLABİLİR![signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture] Nickimin anlamı budur! Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki: Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ags zaten kendi sponsoru kim kimi satıyo :) , HardGamer ı bıraktı onu diyorsan , userını da bilmiyorum[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Kapanacağı temmuzdan itibaren belliydi... Şu an kapanmadıysa bile yazı getiremez bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 acıldı tekrar kapandı cok ıyı order/chaos oluyodu acıldıgı zmn ama tekrar kapandı ısallah acıldı yanı bı tarafımızda patladı hg eghu[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Arkadaşlar kullanıcı sözleşmesini okudunuz mu? Ya ags kapanırsa diye bi bölüm var orda tüm ödediğiniz paralar geri verilir diyor?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evet yazıodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 puhahu bana 100 mılyona yakın borc ları var[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 AGSZone'un staffının yaptığı sanırım sorumsuzluklardan dolayi bi olay çıktı ve hardgamerla yolları ayrıldı.Sanırsam ben bu acıklamayı okumustum www.hardgamer.com adresinde...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Ardhath, 05 February 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar kullanıcı sözleşmesini okudunuz mu? Ya ags kapanırsa diye bi bölüm var orda tüm ödediğiniz paralar geri verilir diyor? iyide Ags UO kapanırsa demiyor , AGS kapanırsa diyor , yani sen sırf uo oynamak için almış olsan bile ve uo kapanırsa vermezler paranı . Keriz değiller herhalde ..[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 AgsZONE bayramdan sonra yani bugün açılacaktı güyaa bizim arklar orada oynuolar bekliolardida oradan biliomda acilmami$ :) Zor açilir zaten :D[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redcap Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 arkadaslar uzulerek soluorumki AGS MANTAR YİYENİ YOK!!! Ben onlar kadar bilgisiz adam gormedim.Ya adamların serveri gidiyor biri telefona cıkmıooyr.Gmler deseniz araki bulasın.Birini buldum tiesto die oda nooldunundan habersiz.Anlıcagınız Hardgamer'ı sattıklarından beri duzelemdiler.Zaten beceremezler bence!Buarada orda yatan emegimi anlatamam sizlere ve vendorlarımı :( ühüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Arkadaşlar Artık AgsZone-HardGamer diye bişey kalamdı hardgamerin bütün staff'ı Oyunu bıraktı Bu haberleri çok saglam yerden aldım... Ayrıca artık tekrar açılsa bile o serverden bişey çıkmaz yama serveri olur.[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- -Dw-Strong Life- Senior Game Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar