Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast and Furious (2009)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnsanlar nie film bittiği anda çıkışa akın ederler? Hani filmin credits kısmındaki animasyonlar hoşuma gitti bayağı ama zorla çıkardılar resmen sinemadan ittire ittire. Merak ediyorum acaba creditlerden sonra bir sahne var mı?

Film Tokyo Driftten güzeldi bence ama sanki aksiyon sahneleri az geldi. Yani yarışmadılar pek :)
Mesaj tarihi:
tokyo driftteki son kovalama sahnesi, han in öldügü sahne yani.

oyle bi kapisma pek goremedim? yapmaya calısmıslar yok meksika filan ama olmamıs orası.

yetmedi yani araba sahneleri.
Mesaj tarihi:

tüneldeki kovalamaca sahnesi starwars a new hope daki ölüm yıldızı koridorundaki kapışmayı anımsattı bana. şaka bir yana, bence hiç gereği yoktu. bazı detayları da çok çabuk geçtiler. ama genele bakınca seyredilecek bir film, keyif aldım ben. ayrıca ilk filmdeki kadroyu bir arada görmek güzeldi. beşinciyi de çekebiliriz sinyalini verdiler zaten sonunda.

Mesaj tarihi:
bu filmden şunu anladım, japon arabaları beni bi başka cezbediyor, hep o tokyo driftteki cancanlı parlak parlak nissanları hondaları aradı gözüm, ama heçbek aile arabası gördüm paso :S
Mesaj tarihi:

Birçok mantık hatası vardı tabii yine ama filmin doğası belli, bile bile gidiyoruz baştan :p Kendi çizgisine göre güzel olmuş, beğendim, eğlendim daha doğrusu.

Laticia ve Han zor mu ikna edilmiş nedir, "abi süper 4. film yapıcaz, senaryoya göre az da olsa geri dönmelisiniz" diye, kısacık oynayıp gitmişler. Daha çok görebilseydik keşke.

Mesaj tarihi:
progamer said:
NightSorrow said:

hmmm

Film iyi, hoş da, Han ölmemiş miydi Tokyo Drift'te?

Bu film Tokyo Drift ten öncesini anlatıyor.

Hadi ya, hiç dikkat etmemişim demek ki, normal sırasıyla gidiyor zannediyordum.
Mesaj tarihi:
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs015.snc1/2972_98660313312_89562268312_2314215_145306_n.jpg

of dayanamadım,çok iyi

o plastik şişe de kesin rakı var ASDAS
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...