Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast and Furious (2009)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

İnsanlar nie film bittiği anda çıkışa akın ederler? Hani filmin credits kısmındaki animasyonlar hoşuma gitti bayağı ama zorla çıkardılar resmen sinemadan ittire ittire. Merak ediyorum acaba creditlerden sonra bir sahne var mı?

Film Tokyo Driftten güzeldi bence ama sanki aksiyon sahneleri az geldi. Yani yarışmadılar pek :)
Sosyal ağlarda paylaş

tüneldeki kovalamaca sahnesi starwars a new hope daki ölüm yıldızı koridorundaki kapışmayı anımsattı bana. şaka bir yana, bence hiç gereği yoktu. bazı detayları da çok çabuk geçtiler. ama genele bakınca seyredilecek bir film, keyif aldım ben. ayrıca ilk filmdeki kadroyu bir arada görmek güzeldi. beşinciyi de çekebiliriz sinyalini verdiler zaten sonunda.

Sosyal ağlarda paylaş

Birçok mantık hatası vardı tabii yine ama filmin doğası belli, bile bile gidiyoruz baştan :p Kendi çizgisine göre güzel olmuş, beğendim, eğlendim daha doğrusu.

Laticia ve Han zor mu ikna edilmiş nedir, "abi süper 4. film yapıcaz, senaryoya göre az da olsa geri dönmelisiniz" diye, kısacık oynayıp gitmişler. Daha çok görebilseydik keşke.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...