fede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 traileriı iyi olup kendisi kötü olan bir film daha yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 İnsanlar nie film bittiği anda çıkışa akın ederler? Hani filmin credits kısmındaki animasyonlar hoşuma gitti bayağı ama zorla çıkardılar resmen sinemadan ittire ittire. Merak ediyorum acaba creditlerden sonra bir sahne var mı? Film Tokyo Driftten güzeldi bence ama sanki aksiyon sahneleri az geldi. Yani yarışmadılar pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben baya beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Film iyidi hele hele tokyo driftle kıyaslayacak olursak baya iyiydi. Garanti credits kısmından sonra bi sahne vardı, yine seyredemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 tokyo driftteki son kovalama sahnesi, han in öldügü sahne yani. oyle bi kapisma pek goremedim? yapmaya calısmıslar yok meksika filan ama olmamıs orası. yetmedi yani araba sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 tüneldeki kovalamaca sahnesi starwars a new hope daki ölüm yıldızı koridorundaki kapışmayı anımsattı bana. şaka bir yana, bence hiç gereği yoktu. bazı detayları da çok çabuk geçtiler. ama genele bakınca seyredilecek bir film, keyif aldım ben. ayrıca ilk filmdeki kadroyu bir arada görmek güzeldi. beşinciyi de çekebiliriz sinyalini verdiler zaten sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bence çok güzel bi filmdi.Araba temasının üstünde pek durulmamış bu sefer.Daha çok polisiye olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 evet iyiydi ya ama spo letty nin ölümü michelle rodriguezi az görmemize neden oldu hoş olmadı ama 5. film baya iyi olacak gibi görünüyor dom brian beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Tek birşey soracağım.Brian yine öyle garip bi şekilde sallanarak mı yürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 aynen lan nasıl bir yürüyüştür o.geçen adanalı ya rast geldimde ordaki maraz ali denen herifte öyle yürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bi türlü izleyemedim. heycanlıyım halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 izledim çok beğendim.güzel olmuş ah bide letty bukadar erken ölmese daha güzel olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 YARABBİM!1! çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 brain ın fbi da herifi dövüş sahnesini çok beğendim. bide letty nin Liquidd Golldd deyişini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 bu filmden şunu anladım, japon arabaları beni bi başka cezbediyor, hep o tokyo driftteki cancanlı parlak parlak nissanları hondaları aradı gözüm, ama heçbek aile arabası gördüm paso :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Birçok mantık hatası vardı tabii yine ama filmin doğası belli, bile bile gidiyoruz baştan :p Kendi çizgisine göre güzel olmuş, beğendim, eğlendim daha doğrusu. Laticia ve Han zor mu ikna edilmiş nedir, "abi süper 4. film yapıcaz, senaryoya göre az da olsa geri dönmelisiniz" diye, kısacık oynayıp gitmişler. Daha çok görebilseydik keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 hmmm Film iyi, hoş da, Han ölmemiş miydi Tokyo Drift'te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Ben büyüyünce yarışçı olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 NightSorrow said: hmmm Film iyi, hoş da, Han ölmemiş miydi Tokyo Drift'te? Bu film Tokyo Drift ten öncesini anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 progamer said: NightSorrow said: hmmm Film iyi, hoş da, Han ölmemiş miydi Tokyo Drift'te? Bu film Tokyo Drift ten öncesini anlatıyor. Hadi ya, hiç dikkat etmemişim demek ki, normal sırasıyla gidiyor zannediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 indirdim ama sinema cekimi zevk almadim o goruntulerle biraz daha bekleyip adam gibi izlerim diyorum 1. si superdi bu nasildir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Araba sahnelerinin sayisi azdi. Gene de eglencelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs015.snc1/2972_98660313312_89562268312_2314215_145306_n.jpg of dayanamadım,çok iyi o plastik şişe de kesin rakı var ASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 araba sahnesi az deniyor ama, bütün filmde araba kovalamaca fln geçmez. Bence çok güzel dengelemiş yönetmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hiç fena diildi film de sanki oynayan adamlar silah zoruyla oynamış gibi bi izlenim uyandı bende. ya da adamlar çok kabız sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar