Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dostumu kaybettim..

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Sabah yemek vermeye çıktığımda, ikisinin beni her zamanki gibi karşılamadığını gördüm. Biri kulübesinde gözlerini kapatmış yatıyordu. 11,5 yaşında olduğu için durumu tahmin etmem zor olmadı.. 11,5 yıllık dostumu kaybetmiştim. okşamama, göğsünü kaşımama artık cevap vermiyordu. İçim parçalanarak bir çarşafa sardım ve oynamayı çok sevdiği çayıra götürüp gömdüm onu. Kara'yı kaybettim arkadaşlar. Dostlar sağolsun.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
zlorwf seni o kadar iyi anlıyorum ki,benimde 11 yaşında oğlum var.ve dün bu acıyı ucundanda olsa yaşadım.Kapıda beni bekleyen,sürekli ses dinleyen,gelen geçene ben diye kulak kabartan ve gittiğimde sevinçten deliren köpeğim,saatlerce bağırmama rağmen yoktu,yaşından dolayı acaba öldümü bi yerde düşüp bayıldımı korkusuyla bağıra çağıra ağlaya ağlaya bütün evi talan ettim.yatakların altına baktım,küvete bile baktım.tam kafayı yemek üzereydimki balkondan hev diye bi ses geldi,kapıyı açtığımda onu görmemle nasıl koptuğumu tahmin edersiniz.belli bi seneden sonra(11 senedir)artık evde beslediğin bir hayvan değil,bir evlat,kardeş,evin bir üyesi gibi hissediyorsun.Başın saolsun kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...