Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böle kare pencereler istiorm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkesde var bu, titan falan biliormda indirince çok fazla ayar istiyor meretler.

Ben istiyorum ki, ekranımda fazla bişi olmasın.
Kare şeklinde olsun güzel olsun interface. Öyle üstte altta bar olmasın
hatta action barları kendim optimize edeyim mis gibi olsun ama kalabalık olmasın ortalık yeter ki
var mı bole bı addon?
Mesaj tarihi:

misal

Mesela bu greeny' ninki süper. O pusulanın üstündeki zımbırtılar olmasa daha da güzel olucak.
Bide cooldownları kocaman kocaman gösteren bi addon var oda lazım =)
Mesaj tarihi:
Şimdi actionbar addonu gördüğüm kadarıyla Bongos2 ve Cooldownları kocaman kocaman göstermek için Omni CooldownCount kullanıyordur.

SWStats var galiba, Damage Meter addon olarak.

ChatMod olabilir, chat ekranı addonu.

Classtimer addonu olabilir orada, kullandığın skillerden kalan süreyi görmek için.

Unitframe addonu olarakta, hmm Perl galiba o, ama aUF'ta kullanabilirsin.
Mesaj tarihi:
Böyle bişilermi istiyorsun.İstersen son yaptığım interface paylaşabilirim.

Bloody UI 1.0

http://img525.imageshack.us/img525/7956/ssos4.jpg

Eski Arayüz

http://img231.imageshack.us/img231/7626/wowscrnshot032808211948vo3.jpg

Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

resimdeki barların ve haritanın arkaplanı hangi addon?

Oeh, cidden çok iyiymiş bu. Hangi Addon Pakedi olduğunu bilen var mı? Bugüne kadar hoşuma gitmediği için addon paketlerinden hep uzak durdum ama buna karşı koyamayacağım sanırım.
Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

resimdeki barların ve haritanın arkaplanı hangi addon?

Şunu bilen varsa nolur söylesin, ciddi çok beğendim. :/ Şöyle bir araştırdım da hatta ancak bulamadım bir türlü.
Mesaj tarihi:
Size bir iyilik daha modu denedim. Bartender3 ve SpartanUI olmak üzere iki paketten oluşuyor ve 3 tane de problemi var. İlk olarak ilk çalıştırdığınızda direk resimdeki gibi gelmiyor. Tek tek her barı ayarlamanız gerekiyo. Çok zor değil ama zaman harcamanız gerek. İkinci ve esas problemse nezaman oyundayken masa üstünü açsam oyun kitleniyor. Diğer adonlarla çakışıyor olabilir. Üçüüncüden gerçi tam emin değilim ama sanırım oyunda biraz yavaşlamaya neden oluyor. Bende biraz geç açıldı, ama dediğim gibi diğer adonlardan olabilir. Zamanım olsaydı daha detaylı testini yapar gönderirdim. Benden şimdilik bukadar.
Mesaj tarihi:
addonda sadece görüntü var, gerisi fıs.

ayrıca rock arkadaşımızın dediklerinin hepsi bende de oldu.

oyunun ortasında çat diye ekran takılıyor, reset atmak zorunda kalıyorum bilgisayara.

düşen fpsde cabası. fps probleminiz varsa aman yüklemeyin.

neyse gözümüz gönlümüz şenlendi yinede :)
Mesaj tarihi:
Şekil olarak buna benzeyen(harita orta altta, barlar sağ ve solda) bir adon daha var ama adını hatırlamıyorum. Bunun kadar havalı gözükmüyor ama bar ve haritanın yerleşimi bunun gibi.
wow.curse.com
Bu link altındaki başlıklarda bulubilirsiniz. Pek çoğunu açmadan bakabilirsiniz. Linkin üzerinde bekleyince küçük bir resim çıkıyor. Özellikle hunterlar kullanışlı birşey bulur ve yazarlarsa sevinirim. Hepinize kolay gelsin.
  • 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...