Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Herkesde var bu, titan falan biliormda indirince çok fazla ayar istiyor meretler. Ben istiyorum ki, ekranımda fazla bişi olmasın. Kare şeklinde olsun güzel olsun interface. Öyle üstte altta bar olmasın hatta action barları kendim optimize edeyim mis gibi olsun ama kalabalık olmasın ortalık yeter ki var mı bole bı addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Birden çok şey istiosun ki? Bir resim koy, söyleyelim addonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 misal Mesela bu greeny' ninki süper. O pusulanın üstündeki zımbırtılar olmasa daha da güzel olucak. Bide cooldownları kocaman kocaman gösteren bi addon var oda lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 resimdeki barların ve haritanın arkaplanı hangi addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 üf bu sonuncu çok guzelmiş, onuda alalım ya ekran nası guzel açık bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Şimdi actionbar addonu gördüğüm kadarıyla Bongos2 ve Cooldownları kocaman kocaman göstermek için Omni CooldownCount kullanıyordur. SWStats var galiba, Damage Meter addon olarak. ChatMod olabilir, chat ekranı addonu. Classtimer addonu olabilir orada, kullandığın skillerden kalan süreyi görmek için. Unitframe addonu olarakta, hmm Perl galiba o, ama aUF'ta kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 saol gangren =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 son resimdeki addon paketi. daha önce kurmuştum ben aynısı. ismini hatırlamıyorum ama curse.com'dan indirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Böyle bişilermi istiyorsun.İstersen son yaptığım interface paylaşabilirim. Bloody UI 1.0 http://img525.imageshack.us/img525/7956/ssos4.jpg Eski Arayüz http://img231.imageshack.us/img231/7626/wowscrnshot032808211948vo3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 iyiymiş fps =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Evet evet o esnada rezildi.Arkada fraps felan açıktı.Normalde 60, raid combatlarda 20-30 fps değişyior :S Ekran kartıda sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 DadashNik0F said: resimdeki barların ve haritanın arkaplanı hangi addon? Oeh, cidden çok iyiymiş bu. Hangi Addon Pakedi olduğunu bilen var mı? Bugüne kadar hoşuma gitmediği için addon paketlerinden hep uzak durdum ama buna karşı koyamayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ct mod da ısteıdıgın gıbı tasırsın mısal benım 1 tanesı ekranın tam ortasında .Mouse'un oynarken ortada durdugunu farkettım oraya tasıdım gereklı olanlarda orda .Asagı ındır kaldır saga sola gotur derdı yok en azından .. ct mod ve bıkac sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 darkthrone ikinci ve eski olan guzelmıs paylaşabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ben biliordum unutum yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 orda kullandıgı unitframes ag zannedersem. ama layout olarak hangisini kullanmıs bi de rengi nasıl bu kadar guzel mavi yapmıs onu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Darkthrone ilk gonderdigin interface deki addonlari tek tek yazabilirmisin acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 DadashNik0F said: resimdeki barların ve haritanın arkaplanı hangi addon? Şunu bilen varsa nolur söylesin, ciddi çok beğendim. :/ Şöyle bir araştırdım da hatta ancak bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 darkthrone ikincisi photek sanırım çok benziyor flameeye'ın yolladığı da çok güzelmiş be curse, wowinterface, nihilumdaki addonlara baktım hiç biri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Arama işlemi sadece search başlığında yapılmaz. Ezberci gençlik :D Güzel gözüküyor. Bir ara ben de deniycem. Kullanıcı yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Size bir iyilik daha modu denedim. Bartender3 ve SpartanUI olmak üzere iki paketten oluşuyor ve 3 tane de problemi var. İlk olarak ilk çalıştırdığınızda direk resimdeki gibi gelmiyor. Tek tek her barı ayarlamanız gerekiyo. Çok zor değil ama zaman harcamanız gerek. İkinci ve esas problemse nezaman oyundayken masa üstünü açsam oyun kitleniyor. Diğer adonlarla çakışıyor olabilir. Üçüüncüden gerçi tam emin değilim ama sanırım oyunda biraz yavaşlamaya neden oluyor. Bende biraz geç açıldı, ama dediğim gibi diğer adonlardan olabilir. Zamanım olsaydı daha detaylı testini yapar gönderirdim. Benden şimdilik bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 görüntü olarak güzel olsa da kullanışlı gelmedi. biraz uğraşıp ace addonlarından kendime compilation yapim update derdi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 addonda sadece görüntü var, gerisi fıs. ayrıca rock arkadaşımızın dediklerinin hepsi bende de oldu. oyunun ortasında çat diye ekran takılıyor, reset atmak zorunda kalıyorum bilgisayara. düşen fpsde cabası. fps probleminiz varsa aman yüklemeyin. neyse gözümüz gönlümüz şenlendi yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Şekil olarak buna benzeyen(harita orta altta, barlar sağ ve solda) bir adon daha var ama adını hatırlamıyorum. Bunun kadar havalı gözükmüyor ama bar ve haritanın yerleşimi bunun gibi. wow.curse.com Bu link altındaki başlıklarda bulubilirsiniz. Pek çoğunu açmadan bakabilirsiniz. Linkin üzerinde bekleyince küçük bir resim çıkıyor. Özellikle hunterlar kullanışlı birşey bulur ve yazarlarsa sevinirim. Hepinize kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Suark said: darkthrone ikinci ve eski olan guzelmıs paylaşabilir misin? Paylaşırım tabi ki. Bloody UI mi :P yeniden yapıyorum. Bitirince download edilebilicek bir yere koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar