Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

64bit Vista Ultimate

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

merhabalar, vista çıktığından beri 32bit Vista Business kullanmaktaydım. bir kaç gün önce toplam memory i 4gb a çıkarttım ve 32bit in desteklemediğini görüp ufak çapta bir hayal kırıklığı yaşadım. neyse asıl sorum şu olacaktı. 4gb'ı komple görmek istiyorum bunun da 64bit vista ile gerçekleştirilebilceğini öğrendim. elimde 64bit vista ultimate sürümüde bulunmakta ancak emin olamadığım ufak bir konu var. eğer kullanan varsa sormak istedim.

64bit'te karşılaşabilceğim bir uyumsuzluk sorunu var mı? programlar olsun hardware olarak olsun her konuda. CPU 64bit destekliyor(core2 quad 2.4) ekran kartı fln olarakta hep 64bit sürücülerini görmüştüm. varmı başka bir problem yaşama riski? 32 bitte yapabilceğim herşeyi yapabilirmiyim? teşekkürler

başka konu vardıysa kusura bakmayın biraz göz attım bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
suraya yaziyim ilerde belki soran olur gozuksun

vista nin 64bit versiyonlari 32bit lerinde cok cok cok cok daha stabil

1 seneye yaklasti birliktelik surem ve gayet memnunum

Dediğim gibi, Viktor da katılmış zaten.

Ayrıca ethernet kartı için drivera gerek yok :) Vista ve XP ethernet kartlarını otomatik olarak tanıyor. O ethernet kartı driver olayı Win 98'de kullanılıyordu. Zaten ethernet kartı alırken yanında cd filan da vermezler kurulum için.

Son olarak ethernetten bağlanan hiçbir modemde sorun çıkarmaz x64
Sosyal ağlarda paylaş

64 bitini uzunca bir suredir kullaniyorum ve farkettim ki Vista cok dingil bi isletim sistemi.

Kullanicisini dingil zannettiginden, full buggy oldugundan, dingillikte sinir tanimayan isletim sistemleri dernegi uyeligine kabul edilmistir nazarimda..

Bu arada bazi terimsel karmasikliklar olmus topicde, x86 bir mimari yapi, x32 ve x64 diye bahsettiginiz CPU'lar bu mimari yapiyi kullanir. Yani x86 iyi degildi, x64 daha iyi demek, ben kopekleri sevmiyorum, kopek yerine dalmacyali seviyorum demek gibi bisi.. fyi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...