ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 merhabalar, vista çıktığından beri 32bit Vista Business kullanmaktaydım. bir kaç gün önce toplam memory i 4gb a çıkarttım ve 32bit in desteklemediğini görüp ufak çapta bir hayal kırıklığı yaşadım. neyse asıl sorum şu olacaktı. 4gb'ı komple görmek istiyorum bunun da 64bit vista ile gerçekleştirilebilceğini öğrendim. elimde 64bit vista ultimate sürümüde bulunmakta ancak emin olamadığım ufak bir konu var. eğer kullanan varsa sormak istedim. 64bit'te karşılaşabilceğim bir uyumsuzluk sorunu var mı? programlar olsun hardware olarak olsun her konuda. CPU 64bit destekliyor(core2 quad 2.4) ekran kartı fln olarakta hep 64bit sürücülerini görmüştüm. varmı başka bir problem yaşama riski? 32 bitte yapabilceğim herşeyi yapabilirmiyim? teşekkürler başka konu vardıysa kusura bakmayın biraz göz attım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 uzunca bir süredir vista ultimate x64 kullanıyorum. Bazı sorunlar yaşanıyor tabi. Özellikle driverlarda sorun olabiliyor. Biraz uğraşıyorsun bulmak için ama bulunuyor. x86 te çalışan çoğu program çalışıyor zaten x64 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 tamam sanırım duymak istediğim tek şey buydu :) sonuçta biraz uğraştırsada yapılamıyacak bir şey yok. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 makina yani sanirim. o nedenle driver sorunu cok fazla ya$amazsin diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Şimdi aklıma geldi uyarıyım dedim Airties 64bit i desteklemiyor. Hiç bir ürününün 64bit driverı yok. Olurda Airties modemi usb ile kullanıyorsundur direk paket olma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yok şu an ztn yüklemeden önce bütün driverları kontrol edip çekiyorum x64 sürümlerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bir tek sorun bile yaşamadım ben. x86'da daha çok sorun yaşıyodum. 64bit rulaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bende airties modem var ama usb'den degil de ethernet'ten baglı, su anda vista ultimate 32bit var, hic driver yuklemeden kullanıyorum, kendi programını falan da yuklemedim, 64bit'te sorun olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 eth ten bağlıysa problem olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bir ara unsigned driverları yüklememe gibi bir şımarıklık yapıyordu vista x64, hala devam ediyor mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 kfg said: bende airties modem var ama usb'den degil de ethernet'ten baglı, su anda vista ultimate 32bit var, hic driver yuklemeden kullanıyorum, kendi programını falan da yuklemedim, 64bit'te sorun olur mu ? ethernet kartının driveri oldukça sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 suraya yaziyim ilerde belki soran olur gozuksun vista nin 64bit versiyonlari 32bit lerinde cok cok cok cok daha stabil 1 seneye yaklasti birliktelik surem ve gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Viktor said: suraya yaziyim ilerde belki soran olur gozuksun vista nin 64bit versiyonlari 32bit lerinde cok cok cok cok daha stabil 1 seneye yaklasti birliktelik surem ve gayet memnunum Dediğim gibi, Viktor da katılmış zaten. Ayrıca ethernet kartı için drivera gerek yok :) Vista ve XP ethernet kartlarını otomatik olarak tanıyor. O ethernet kartı driver olayı Win 98'de kullanılıyordu. Zaten ethernet kartı alırken yanında cd filan da vermezler kurulum için. Son olarak ethernetten bağlanan hiçbir modemde sorun çıkarmaz x64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 64 bitini uzunca bir suredir kullaniyorum ve farkettim ki Vista cok dingil bi isletim sistemi. Kullanicisini dingil zannettiginden, full buggy oldugundan, dingillikte sinir tanimayan isletim sistemleri dernegi uyeligine kabul edilmistir nazarimda.. Bu arada bazi terimsel karmasikliklar olmus topicde, x86 bir mimari yapi, x32 ve x64 diye bahsettiginiz CPU'lar bu mimari yapiyi kullanir. Yani x86 iyi degildi, x64 daha iyi demek, ben kopekleri sevmiyorum, kopek yerine dalmacyali seviyorum demek gibi bisi.. fyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 madem ki ben de 4870 ve 4 gb ram e terfi ettim, o halde vista64 kullanmamak icin bir nedenim kalmadi. yoksa kaldi mi? var mi hala yazilim sorunu, VLC, ati tool gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Yok yok gayet sorunsuz. Dene kendin gör. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 vistadan xp x64 e upgrade etmeni tavsiye derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dx 10.1 lazim ama, oyun da bakarim arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 64bit'te en az 2 GB ram gerektiğini söylemeliyim sağlıklı bir sistem için ağır işler yapacak Crysis çaıştırmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar