yahþibey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 pc için orjinal guitar hero 3 nereden bulabilirim? gitarı ile birlikte 0 almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 müzik müzik müzik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yahþibey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yanlış yer olmuşta tam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 TR'de satışa çıkmadı diye biliyorum ben,%70'lik anlarda olduğum gibi yamuluyorumdur büyük ihtimal asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yahþibey Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 olmadı gameseekten alıcam zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bahçeşehirde dnr da gördüm dierlerinde de vardır muhtemelen, 350ytl miydi neydi ama fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ohannes 350 ye elektro gittar alınır ya. 100 dolar gibi bi fiyat hayal etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Çeşit çeşit gitarı var gh3'ün Almanya'daki mağazalarda. Bazıları çok havalı. Millet takır takır gh3 alıyor iyi para yapıyorlar o oyundan. edip: Bu oyunun PC de de olduğundan haberim yoktu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ilk zamanlarda dnr'de wow 100ytl iken ben ingiltereden 2 tane getirttim o fiyata kargo dahil. gene aynı işi yapmış dnr. $70-80 online satan sitelerden ne 350 ytl'si yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 oyun + aygıt pakedi olarak satılıyordur herhalde. oyunun zevkini gerçekten almak için gitar şart. çünkü gamepad de desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 klavyeyi ters çevirerek f1 f2 f3 f4 medium'da gayet zorlayıcı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bu akşam denerim. "hadi ordan" diye bakardım o fikre hep. olası mı ki? keyifli mi, daha mı kolay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yakında gitarheronun gerçek gitarla oyananbilen versiyonunu yapıcaklar(gerçek haber) o zaman muhteşem olucak işte paso çalarım o zaman şimdi gitarı elime aldığım yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 knoxville said: klavyeyi ters çevirerek f1 f2 f3 f4 medium'da gayet zorlayıcı xD Demin denedim bunu q w e r yerine Through the Fire and Flames de ÇOK ZOR LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bayagı alısılıyor klavyeye ya =), ben en bastan beri oyle oynuyorum, f1'den f5'e kadar, bir de numpad 0'la rahat oluyor aslında, klavyenin algılama tribi de onemli =)... bazı 3 tusu yan yana algılayamıyordu benim klavye mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 en absürdü de normalde patır kütür çaldığım şarkıları oyunda çalamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Her açılan GH konusuna,ve üstteki lafa şu videoyu koymaya devam edecem; http://www.youtube.com/watch?v=Uj9785W53lQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 gidin gerçek gitar alın çalın ne bu ya South Park ın bölümü süperdi babası gerçek elektro çalıyo sallamıyolar falan sdffsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 akustik olayı bombaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Kaede said: knoxville said: klavyeyi ters çevirerek f1 f2 f3 f4 medium'da gayet zorlayıcı xD Demin denedim bunu q w e r yerine Through the Fire and Flames de ÇOK ZOR LAN ben zxcvb ile oynuorum güzel oluyor. klavyeyi gitar gibi tutuorm, ters. çok zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Demosu falan varmı bunu indirebileceğimiz? Benim sistemi kasar gibime geliyorda, denemeden almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 torrentte full ü var ama demoyu bilmiyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 klavyede gh oynamak imkansız. özellikle en zor modda oynamak tremelo'ları yapmak imkansız. ben çok kastım olmadı yapacak adamı da tanımam. bi aralar bende düşündüydüm gh gitarı almayı hemide bayağı düşündüm. sonra gittim gerçek gitar aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 wireless klavyeyle şahane oluyor; ama etraftaki manyetik her şeyi kaldırmanız lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 torrent buldum da 6 gb öeh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar