huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Tüm suç Umut'un. Zaten CHP'ye oy verenler tırışka adamlardır, kısmen koyu kısmen sulandırılmış kızıl komünist dinsiz elemanlardır. Göbeklerini kaşımazlar ama işte kaşımış kadar vardırlar. ŞŞŞŞşş akıllı olun ben bişe demedim. Baykal'ı beğenmiyor olmam, AKP'li olduğum anlamına gelmez. Bakın işte bu da öylesine bir ironi, valla öylesine loloolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Şu herif CHP den bi ayrılsa CHP nin oyları ikiye filan katlanır eminim, ama adam kök salmış bi kere kıpırdamıyo=) Parti içi seçimlerde birisi şunu tepelese de CHP kurtulsa bari. Muhtemelen adam öldüğünde koltukla birlikte gömücekler kendisini:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sizde mi deniz baykal var diye chp ye vermeyip akp ye verenlerden siniz ? cevap evet ise ölün pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ya lopeth, ben ikisi de aynı bok ama ben akp bokuan oy verdim diyenlerdenim. öleyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Baykal var diye chp ye oy vermedim. Evet vermedim. Benim gözümde akp lilerden çokda farklı deği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yapmayın gözünüzü seveyim akp nere chp nere. ikiside bok desek bile biri sıvı vıcık vıcık isal boku , diğeri normal topak topak keçi boku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Kendine maşa seçecekmiş, ama akıllı adam maşa olmak istememiş. Baykal'ın olduğu yerde normal şeyler bunlar. Koltuk sevdalısı herif, hala basıp gitmedi. Siz asıl maşayı AKP kapatılınca görün. Bakalım kimi koyacaklar herkes yasaklı hale gelince. Aslında ampul liboşlarından CHP'ye vurmak için bi Kanaltürk başlığı beklerdim. Gazete okumama özgürlüğünüze karışmak gibi olmasın ama gündemi anca maşa haberi yazacak kadar takip ediyormuşsunuz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 heh birazdan "baykala laf edenler akplidir, gerizekalıdır!!!11" diyen arkadaşlar da damlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 baykal eliyle teslim etseydi güzel bi son olmus olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sg-1 said: Kendine maşa seçecekmiş, ama akıllı adam maşa olmak istememiş. Baykal'ın olduğu yerde normal şeyler bunlar. Koltuk sevdalısı herif, hala basıp gitmedi. Siz asıl maşayı AKP kapatılınca görün. Bakalım kimi koyacaklar herkes yasaklı hale gelince. Aslında ampul liboşlarından CHP'ye vurmak için bi Kanaltürk başlığı beklerdim. Gazete okumama özgürlüğünüze karışmak gibi olmasın ama gündemi anca maşa haberi yazacak kadar takip ediyormuşsunuz demek ki. /bow formasyonu hangi kampta aldın abi? halbusi ben ironiye parmak basmak istemiştim. Var ya hani yeni çıktı piyasaya. AKP'yi her eleştiren CHP'li değildir. O misaldi benimkisi; CHP'yi her eleştiren ampül liboşu, gündemi hürriyetten takip eden dandirik insanlar değildir ironisi. ama bi kere /bow dedik di mi? pardon sg-1 kime oy vereyim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 @huun, seni tanımasam, yorumlarını daha önce okumamış olsam, buraya balonunla gelmiş olsan hadi tamam diyecem, her "anti-chp'li akp'li değildir" diyecem de, seni biliyoruz be adamım. Çok gördük burada "akp taraftarı değilim, ama bıdı bıdı" diye konuşanları. Neyse takılın siz, sabah erken kalkacam, haftasonu bol bol muhabbet ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 anlamadın sanırım. ben akp'liyim, akp'ye oy verdim. ama neden 2. sınıf vatandaş olduğumu hiç anlamadım. sen bi açıklasana bana? hani var ya bi kutuplaşma, akp'yi beğenmiyorsan chp'ye oy ver. işte akp'yi beğenmeyip chp'ye oy verenlerin iktidarda görmek istedikleri lider profili bu. bi anlat ya bana, sen ki onca başlıkta onca mesaj atan bir sg-1'sin. ne farkın var benden? ben göbeğimi kaşıyorum, sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 o kadar normal ki, haber niteliği bile taşımıyo bence. tayyip yine çakıyla falan bi sansasyon yaratıyo, ama baykal pek renksiz, pek bi zevksiz artık =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Ankarada boy boy posterler var CHP nin. Baykalın resmi yanında kocaman: DİN DE BİZİM DEVLETTE BİZİM HALKTA BİZİM! gibi bişeyler yazıyor.. valla AKP den nefret ettiğimi herkes bilir burda ama bu CHP de gerizekalı yani şu yaptıkları propagandanın ne kadar itici ve antipatik olduğunun farkında değiller mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Lopeth said: yapmayın gözünüzü seveyim akp nere chp nere. ikiside bok desek bile biri sıvı vıcık vıcık isal boku , diğeri normal topak topak keçi boku Akp ve Chp karşılaştırması değil. Baykap ve Akp karşılaştırması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sg-1 said: @huun, seni tanımasam, yorumlarını daha önce okumamış olsam, buraya balonunla gelmiş olsan hadi tamam diyecem, her "anti-chp'li akp'li değildir" diyecem de, seni biliyoruz be adamım. Çok gördük burada "akp taraftarı değilim, ama bıdı bıdı" diye konuşanları. Neyse takılın siz, sabah erken kalkacam, haftasonu bol bol muhabbet ederiz. milletin kaşına gözüne göre muamele yapıyon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 MrMarvelous said: Ankarada boy boy posterler var CHP nin. Baykalın resmi yanında kocaman: DİN DE BİZİM DEVLETTE BİZİM HALKTA BİZİM! gibi bişeyler yazıyor.. valla AKP den nefret ettiğimi herkes bilir burda ama bu CHP de gerizekalı yani şu yaptıkları propagandanın ne kadar itici ve antipatik olduğunun farkında değiller mi ya? http://img98.imageshack.us/img98/8973/chp122e34fe792e1c55debyvq3.jpg baykal owned hll walla nasıl almış bu kadar şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 baykalın artık gitmesi gerek evet. ama öte yandan, baykalın monarşik, tepeden yönetimli anlayışı olmazsa, kısaca baykal başta olmazsa, chp, türk solcular, kürt solcular, alevi solcular, hedehödö solcular derken bölünür gider, içinden minik minik shpler çıkar. kısaca iki ucu sakat bir değnek. evet sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=69555&cat=110&dt=2008/04/23 said: CHP'nin 26-27 Nisan tarihlerinde yapacağı 32'nci olağan kurultaya ilişkin hazırlıklar tamamlandı. CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, çalışmalar hakkında bilgi verirken, çok tartışılacak sözler sarfetti. Sevigen, Baykal'lı bir siyasi parti lederi ötesinde bir kişi olarak tanımlarken, CHP'lilerin sağcılardan çok daha akıllı olduğunu ileri sürdü. BAYKAL BİR SİMGEDİR Kurultaya ilişkin herhangi bir tereddütlerinin bulunmadığını söyleyen Sevigen, 'CHP genel başkanı bir simgedir. Bir lider gibi değildir. Siyasi partinin simgesidir. Onu çok büyütmek istemiyorum ama bu böyle. O bir mücadele adamı. CHP'nin sözcüsü. Allah aşkına kim mücadele edecekti, Tayyip Erdoğan'la, Abdullah Gül'le. Kimlerle boğuşuyoruz. Bunlarla mücadele ederken insanın çelikten sinirleri olması lazım. Deniz Baykal'da bütün bunlar var. Biz onun için yıllardır Deniz Baykal'la beraberiz, bu yüzden onun mücadelesini götürüyoruz. Kim çivi çaktıysa biz onun emrindeyiz, onun kölesiyiz. Genel Başkanı kötüleyerek partide yönetim değişikliği olmaz” diye konuştu. aslında bu topic chp nin kendini kapatması için baya bir delil içeriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Muhalefet yapmayı reklam verme ve gerekli gereksiz herşeye itiraz etme olarak gören Baykal CHPnin başında olduğu sürece daha çok AKPler çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 adam seçim öncesi şehit istatistiklerini tam sayfa gazetelere ilan vermişti, skorbord gibi.. bu ne ki.. Glemiş geçmiş en faşist sosyal demokrat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 rezillik ki ne rezillik! her partinin temel provokasyonu biz daha dindarız olayı oldu.hani bunun teknolojik,bilimsel ve diğer olayları.yanı başımızda avrupa çıtasını git gide yükseltip ben vatandaşıma nasıl daha rahat hayat standartı sağlarım derken uğraşılan olaylara bak.ne kadar yorucu,ne kadar anlamsız. alın abicim üç kuruşluk devletinizde,milletinizde ve dininzde sizin olsun.tiksindim yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Flameoffear said: Baykal var diye chp ye oy vermedim. Evet vermedim. Benim gözümde akp lilerden çokda farklı deği. pardon ama hangi yönüyle farklı değil? ya babanızdan abinizden duydugunuz klişe laflarla şuraya gelmeyin lütfen. o yüzden şu an memleket daha güzel bir yer değil mi hey allam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ney soliyorum baykal cekilsin chp en az %30 alir adam akilli bir lider bulursa %40 lara cikabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar