GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 böyle ilk madalyamı alana kadar azimle mesaj falan atardım her yere ama artık böyle şooldum gitti o madalya azmim sadece garbıça atıyorum=/ rep sistemi gelse geçer belki asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 rep olsa ne olur ki forumlar da bakıyorum rep puanı bilmem kaç elemanın ne işe yaryor ki veya cons un rep i var ne işe yarıyor. ben gereksiz görüyorum öyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 GwindonSurion said: böyle ilk madalyamı alana kadar azimle mesaj falan atardım her yere ama artık böyle şooldum gitti o madalya azmim sadece garbıça atıyorum=/ rep sistemi gelse geçer belki asdsadas simdi ben sana gelsem desem 5k madalyasını ben sndn dha once alıcam, gaz olup post kasmıcak msn? hadi hadi dogruyu soyle yeme bizi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 belmondo said: rep olsa ne olur ki forumlar da bakıyorum rep puanı bilmem kaç elemanın ne işe yaryor ki veya cons un rep i var ne işe yarıyor. ben gereksiz görüyorum öyle şeyleri cons seni bi görürse bidaha biz göremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 zaten bi tek türkler post kasıyo boşver ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ya valla gaz olmam böyle herkese hoşgeldin diyesim geldi 3 kişiye dedim sonra vazgeçtim o anda fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 buranın en kral posterı adamınbiri abi kendisinede uyuzm burdan söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 eyvallah canım benim:D ne demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 rapci o ondan ole hızlı kut kut yazıo herseyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 post makinası aldım ben eve o kasıyor benim yerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hayır ya laraken :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 :( ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 yüzücü bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 agliyorum su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Giovanni said: agliyorum su an aglama benıde aglatacan sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ağlamayın. acı yok raki, rakı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 üzüldüğün şeye bak, sana bir post kasası ayarlarız olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Killer said: belmondo said: rep olsa ne olur ki forumlar da bakıyorum rep puanı bilmem kaç elemanın ne işe yaryor ki veya cons un rep i var ne işe yarıyor. ben gereksiz görüyorum öyle şeyleri cons seni bi görürse bidaha biz göremeyiz. korkarsam bikini giyerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 belmondo said: Killer said: belmondo said: rep olsa ne olur ki forumlar da bakıyorum rep puanı bilmem kaç elemanın ne işe yaryor ki veya cons un rep i var ne işe yarıyor. ben gereksiz görüyorum öyle şeyleri cons seni bi görürse bidaha biz göremeyiz. korkarsam bikini giyerim consu biz aramıza almak istedik ama hala atlatamadı eski forum günlerini hevesi geçene kadar rep puanları kalcak onun.Şşşt duymasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar