Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soul Eater

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sesinde sorun yoksa,

animasyonda karakter chibi oluyo böle deliler gibi soul'un kafasına vuruyo mesela ama sesi cok sakin. Bole cok şey var. odun baya seslendiren şahıs
Mesaj tarihi:
27 pek bir güzeldi. Kalitesinden hiç ödün vermiyor Soul Eater. Böyle sıkmadan uzun olan, gifleşmeden aksiyonu olan, copy/paste leşmeden bol karakteri barındıran, zorlamadan komedisi olan anime zor bulunur.

Arachneye ve eski haliyle Shinigamiye +rep ayrıca
Mesaj tarihi:
Soul Eater muhteşem tek kelimeyle, Xam'd, Darker than Black, hepsi birbirinden güzel, anasını satayım, BONES stüdyosunu seviyorum lan. Kızlar yalan, Bones gerçek! =)
Mesaj tarihi:
28. bölümü şu ana kadar çıkanlar arasındaki en iyi bölüm ilan ediyorum. Ayrıca Mifune vs Black Star da çalan insert songu bulana tam yüzbin lira veriyorum. Cidden Black Star ve Mifuneye kendi dizileri lazım.
Mesaj tarihi:
Kaede said:
Ayrıca Mifune vs Black Star da çalan insert songu bulana tam yüzbin lira veriyorum.

200 veriyorum ben! 200!

Edit: Şarkının adı "Tommy Heavenly6 - Papermoon"

2. Opening şarkısıymış. Download linkini arıyorum şimdi, benden önce bulan olursa paylaşsın lütfen. =P

Death the Kid ve Thompson Sisters'ın da Character Song albümü çıkmış bu arada...
Mesaj tarihi:
Yok... Hiçbir yerde yok! :(

Youtube'dan ripledim sesleri, Mifune ve Black Star'ın dövüşünün sesleriyle birlikte dinliyorum artık mecburen habire...

Bu arada sanırım bu ayın 27'sinde geliyormuş yeni Opening.
Mesaj tarihi:
ilginç bir şekilde shounen'lerin çoğunda ana karakter çok silik kalıyor yan karakterlerin yanında. maka'nın bir de seslendirme üstüne gelince.. 8-)
  • Yeni Oluştur...