Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kaede said: Blackstar 23 te tek cümle ile yıktı geçti yanlız My sixth sense sucks hahahahahahahah kesinlikle bu bölümün en can alıcı noktasıydı bana göre. Seviyorum lan seni bileksıtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Rumbel - Soul Eater - 22 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Basları pek sarmamıstı ama ıyı gıdıyor su anda.Ultimate exam bolumu efsane yanlız hala guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Character Image şarkıları çok hoşuma gitti. Maka/Soul ve Blackstar/Tsubaki çıkmış. Sabahtan beri dinliyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kaede said: Character Image şarkıları çok hoşuma gitti. Maka/Soul ve Blackstar/Tsubaki çıkmış. Sabahtan beri dinliyorum :> PM'den hani bir link falan acaba? =P Bu arada 24. bölüm çooook bomba olmuş... Hani hakikaten Soul Eater'daki en epik savaştı herhalde şimdiye kadarki. Shinigami-sama'nın "Shinigami Chop" diyişine bile bittim bu bölümdeki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Çok underrated bi anime. Bu sezonki her seriden daha güzel geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tıkla izle tarzı bir siteden izlemek istiyorum indirek istemiyorum.Var mı boyle bir site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 youtube da var hepsi bölümü ile yazarsan bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 24 harbi şahaneydi. Birde acaip merak ediyorum mangasını okuyanlar spoiler verin pls. Medusaya noluyor ? >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 mEdUsA Spoiler bi bok olmuyor yılana dönüşüp kaçmış meğersem de sonra bi çocuğun içine falan giriyor yeniden geliyor. Klasik ölmeyen baş kötü muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ei bari Aman ölmesin. Karakteriyle, çizimiyle, dövüşüyle, seslendirmesiyle ilk defa bu kadar hoşuma giden bir kötü kadın buldum. Giderse ağlarım >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Kaede katılıyorum Aizenden sonra benimde hoşuma giden bi karakter ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 zlorwf said: Çok underrated bi anime. Bu sezonki her seriden daha güzel geldi bana. 8.5 puan alıyor, üstüne de shounen, hiç underrated değil bence. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Rumbel - Soul Eater - 23 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 23 hayli güzeldi, 24 daha da güzel olacak sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Rumbel - Soul Eater - 24 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 26 güzeldi yeni karakterlerle beraber tadından yenmez oldu. I'm sorry i was born. I'm sorry i came back to life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 24 süpermiş evet, artık şehirden ayrılabildiğine göre daha çok ekşın görebiliriz umarım şinigami-sama'dan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Dragonfire said: 26 güzeldi yeni karakterlerle beraber tadından yenmez oldu. I'm sorry i was born. I'm sorry i came back to life. hahah orası süperdi ya sido-kun o lafı edince yarıldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bide goleme diyorya gel beraber şiir yaszalım orda yarıldım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Rumbel - Soul Eater - 25 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 27 O ye zevklendim artsın düşmanların sayısı bol bol savaş olsun(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 güzel bölümdü bisürü yeni karakter. Yeni Ending güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 animasyon kalitesi ne kadar iyise, seslendirmede o kadar kötü. özellikle esas kız'ın. 18. bölümdeyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Dişi cüce gibi çıkıyor sesi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar