Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 10 numara (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Patty o gözlerle ehehehehe gülüşünü atsa kaçıcak delik ararım yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yanlız excalibur absinith içiyor sonrada sigara tüttürüyor +18 olmuş anime resmen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bitürlü ısınamadım ben bu animeye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mangasını okuduktan sonrada ben soğudum animeye karşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Gayet de guzel animesi var. Animasyon müthiş, çizimler müthiş, seslendirmeler müthiş, müzikler müthiş. Herşeyiyle dört dörtlük eğlencelik bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 eğlenceliymiş, komik de. animasyonlar filan da özenerek yapılmış. gereksiz filler ve uzatmalar da yok sanırım. ilginç yan karakterler de var ama başroller pek açmadı beni pek doğrusu. izlenir ama, takip edeceğim. :) ha bu arada az daha unutuyordum, ilk OP, özellikle de başlangıcında soul eater yazan yere kadarki kısmı çok iyi o sokaklardan kayıp giden kamera sahnesi. "vaov noluyoruz" dedirtti ilkten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 evet blackstar başkadarter olsun çok daha iyi gider =) demoneye da süper ya hastasıyım onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Blackstar tek başına yeter ya. Bir de Death The Kid'in tripleri çok iyi. Tek derdim Maka ile, o da hem seslendireni hemde karakteri beyenmediğim için. Soul, Maka'nın yanında harcanıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 evet maka'nın sesi hiç uymamış öbür tiplerin hepsinin yaşlı sesleri yanında. geçen yıllarda bir ara bir çocuk vardı sanırım yabancı filmleri çeviren türkçe, sesi inanılmaz sırıtan, onu hatırlattı heh bılak sıtarrr çok komik zaten, ore-sama ore-sama diye başlıyor her lafa lol thompson kardeşleri de tuttum şahsen, henüz fazla ekşınları olmadı ama iyiydi üçüncü bölümde filan. rumbel'ı bekliyorum şahsen şimdilik, o yüzden 13'teyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ya Maka'yı seslendiren kızın üstüne çok gidiyor herkes. Hatunun daha ilk işi bu. Çok çöm beah >: Ki ben gene de sevdim. Böyle farklı sesler lazım. Heryerde aynı insanları duymak sıkıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ilk işinde başrol mü vermişler? torpille filan mı almış rolü diyecem ama japonya'da olur mu ki? (:P) yok iyi be tanıdık ses duymak, ero-sennin iblisi seslendirmiş mesela iyi olmuş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yok baya popüler bir olay esasında sıfırdan seiyuu alıp meşhur etmek. Bknz Macross Evet güzel tabi aynı sesleri duymak da her narrator Wakamoto mu olur arkadaş yeter artık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben seviyorum ya makanın sesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İlk major arc başladı herhalde. Sağlam combatlar ve bankailer gelicek gibi. Özellikle Medusa vs Stein combatini ailecek sabırsızlıkla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Arşivliyenler için buyrun Rumbel - Soul Eater - 14 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tadashide 19u cıkarmıs off çok deli actıon olucak bu bolumde:D Şimdi iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 19. bölüm süperdi yanlız. Medusa olsun Stein olsun çok orjinal karakterler, dövüşlerini de izlemesi zevk veriyor. Araya serpiştirilen ani espiriler de fena yakalıyor animenin en ciddi anlarında :> Bekle ki 20 gelsin şimdi >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 En iyi bölümdü şimdiye kadar soul eaterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yanlız shinigaminin önceki hali karizmaymış be öyle abuk elleri ve kafası olan bişey değilde düzegün bir shinigami gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 20. bölüm de güzeldi bu arada. Özellikle bölümün sonunda Maka'nın sırıtışı harikaydı. Hihihihihihih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sublısı çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/5049/1219299882950zv1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bir tek ben mi beğendim acaba ekskaribor'u? (:P) hadi lan rambıl, 14'te takıldın kaldın pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 20. bölüm ciddi ciddi süperdi. Deli Maka > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar