Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soul Eater

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
32 sonrasi bolumleri bulmakta zorlaniyorum, hep tadashi yi izlerdim baskasina gecmek de istemiyorum, ama 32 sonrasini sub lamamislar sanirim ?

aya varmis iyi gozuken anidb ye gore, onlarinda tracker da sorun var galiba, kendi sitelerinden cekemedim adam akilli bir turlu.

megaupload veya rapid den eli yuzu duzgun bir fansubber 32 sonrasi bolumlerinin linkini istiyorum :D
Mesaj tarihi:
tadashi 32 ye kadar subladı daha sonra FUNimation dan mailler aldı fansublar o yüzden bulmak zorlaştı. Torrent trackerlardan ara mininova felan. Anonymous var Tadashi yle aynı herşeyi ama 36 da kaldı SEF var 38de simdi. Her ne kadar anidb de rating i düşük olsa da iyi bence. Aya ingilizce sub yapmıyor.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni OP çok sönük kalmış maalesef, şarkıyla animasyonun bütünleşip birbirini götürebilmesi nedeniyle çok başarılıydı ilki. dinamizm hissini çok güzel veriyordu. bu daha ziyade klasik shounen açılışlarının üzerine alışılageldik rastgele şarkı yapıştır gibi olmuş. şarkıya yazık, fena da değil esasen. tommy heavenly'nin ilk gintama op'u da süperdi zaten.
Mesaj tarihi:
Yeni OP > Eski OP bence açık ara hemde... Şarkı ayrı güzel, görüntüler apayrı güzel. Şu Papermoon Opening'ini gördüğüm anda çok sevmeme rağmen Resonance'ı dinleyemez/izleyemez oldum, o derece hatta.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Çok güzeldi bu son bölümler. Aksiyon dram komedi ne ararsan vardı. Yanlız dikkatinizi çektimi Asura ile Kid benzerliği.

Shinigami = baba
Arachne = anne
Kid / Asura = çocuklar

gibi bol keseden bir sallama yapıcam tutarsa :>
Mesaj tarihi:
b ende yenı bitirdim, son 5 bölümü yenı izledim.

cok hatırlamıyorum eski bölümleri ama, asura o ilk weaponmasterlardandaı, yanı ole shinigamı+arachne kombosundan cıkıcak gibi deigl daha eksi gibi geldi bana
Mesaj tarihi:
Yok zaten Asura / Kid benzerliği ve Arachnenin Asurayı bebeği gibi sevmesi dışında bir dayanağım yok öyle salladım :>

Ama baba / oğul aynı jenerasyon shinigami / weapon master / weapon olabilir yani o kadar uzak bir ihtimal değil sonuçta
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben bıraktım rumbelden takip etmeyi çok uzun zaman önce, çok geride kaldılar. Artık sadece arşivlik rumbel indiriyorum, eksik birşey olmasın diye.

Uncut da bazen bomba sahneler oluyor, bazen hiçbirşey olmuyor. Mifune/Blackstarın 30. bölüm civarı kapışmasında mesela baya komedi ekstra sahne vardı.
  • Yeni Oluştur...