Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soul Eater

Kaede

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
32 sonrasi bolumleri bulmakta zorlaniyorum, hep tadashi yi izlerdim baskasina gecmek de istemiyorum, ama 32 sonrasini sub lamamislar sanirim ?

aya varmis iyi gozuken anidb ye gore, onlarinda tracker da sorun var galiba, kendi sitelerinden cekemedim adam akilli bir turlu.

megaupload veya rapid den eli yuzu duzgun bir fansubber 32 sonrasi bolumlerinin linkini istiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

tadashi 32 ye kadar subladı daha sonra FUNimation dan mailler aldı fansublar o yüzden bulmak zorlaştı. Torrent trackerlardan ara mininova felan. Anonymous var Tadashi yle aynı herşeyi ama 36 da kaldı SEF var 38de simdi. Her ne kadar anidb de rating i düşük olsa da iyi bence. Aya ingilizce sub yapmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
yeni OP çok sönük kalmış maalesef, şarkıyla animasyonun bütünleşip birbirini götürebilmesi nedeniyle çok başarılıydı ilki. dinamizm hissini çok güzel veriyordu. bu daha ziyade klasik shounen açılışlarının üzerine alışılageldik rastgele şarkı yapıştır gibi olmuş. şarkıya yazık, fena da değil esasen. tommy heavenly'nin ilk gintama op'u da süperdi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Yok zaten Asura / Kid benzerliği ve Arachnenin Asurayı bebeği gibi sevmesi dışında bir dayanağım yok öyle salladım :>

Ama baba / oğul aynı jenerasyon shinigami / weapon master / weapon olabilir yani o kadar uzak bir ihtimal değil sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ben bıraktım rumbelden takip etmeyi çok uzun zaman önce, çok geride kaldılar. Artık sadece arşivlik rumbel indiriyorum, eksik birşey olmasın diye.

Uncut da bazen bomba sahneler oluyor, bazen hiçbirşey olmuyor. Mifune/Blackstarın 30. bölüm civarı kapışmasında mesela baya komedi ekstra sahne vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...