Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Ağır 37 talepleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 32 sonrasi bolumleri bulmakta zorlaniyorum, hep tadashi yi izlerdim baskasina gecmek de istemiyorum, ama 32 sonrasini sub lamamislar sanirim ? aya varmis iyi gozuken anidb ye gore, onlarinda tracker da sorun var galiba, kendi sitelerinden cekemedim adam akilli bir turlu. megaupload veya rapid den eli yuzu duzgun bir fansubber 32 sonrasi bolumlerinin linkini istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 tadashi 32 ye kadar subladı daha sonra FUNimation dan mailler aldı fansublar o yüzden bulmak zorlaştı. Torrent trackerlardan ara mininova felan. Anonymous var Tadashi yle aynı herşeyi ama 36 da kaldı SEF var 38de simdi. Her ne kadar anidb de rating i düşük olsa da iyi bence. Aya ingilizce sub yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 çok güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Rumbel - Soul Eater - 31 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 yeni OP çok sönük kalmış maalesef, şarkıyla animasyonun bütünleşip birbirini götürebilmesi nedeniyle çok başarılıydı ilki. dinamizm hissini çok güzel veriyordu. bu daha ziyade klasik shounen açılışlarının üzerine alışılageldik rastgele şarkı yapıştır gibi olmuş. şarkıya yazık, fena da değil esasen. tommy heavenly'nin ilk gintama op'u da süperdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Yeni OP > Eski OP bence açık ara hemde... Şarkı ayrı güzel, görüntüler apayrı güzel. Şu Papermoon Opening'ini gördüğüm anda çok sevmeme rağmen Resonance'ı dinleyemez/izleyemez oldum, o derece hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Öyle canım eski OP yaklaşamaz bile yenisine. İlk 5 saniyesinden sonra siliniyor ilk OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Yeni Op bence bu sezonki en iyi op.Şimdiye kadar tek bir bolumunde bile şarkıyı atlamadım daha.Yeni OP>Eskisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Rumbel - Soul Eater - 32 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 32 DENSETSU NO EKSKARİBA!!! tüh ya, kişin mişin dinlemezler oyarlar aslında. çocuk yeni başkahraman olsaydı keşke! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Soul Eaterın psp ye oyunu çıkmış.Şimdi indiriyorum,bakalım nasıl bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Rumbel - Soul Eater - 33 720p Rumbel - Soul Eater - 34 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 45 iki kere izledim bi solukda nefis nası bölümdür bu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 evet süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ciji ciji ciji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Çok güzeldi bu son bölümler. Aksiyon dram komedi ne ararsan vardı. Yanlız dikkatinizi çektimi Asura ile Kid benzerliği. Shinigami = baba Arachne = anne Kid / Asura = çocuklar gibi bol keseden bir sallama yapıcam tutarsa :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 b ende yenı bitirdim, son 5 bölümü yenı izledim. cok hatırlamıyorum eski bölümleri ama, asura o ilk weaponmasterlardandaı, yanı ole shinigamı+arachne kombosundan cıkıcak gibi deigl daha eksi gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Yok zaten Asura / Kid benzerliği ve Arachnenin Asurayı bebeği gibi sevmesi dışında bir dayanağım yok öyle salladım :> Ama baba / oğul aynı jenerasyon shinigami / weapon master / weapon olabilir yani o kadar uzak bir ihtimal değil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Rumbel - Soul Eater - 35 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 rumbel i uncut oldugu icin mi takip ediyorsunuz ? ve uncutda arti kac saniyelik sahne var mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kalitesi güzel, UUU YEEA sahneleri eksik değil. beklemeye değer, ne de olsa çok merak etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Ben bıraktım rumbelden takip etmeyi çok uzun zaman önce, çok geride kaldılar. Artık sadece arşivlik rumbel indiriyorum, eksik birşey olmasın diye. Uncut da bazen bomba sahneler oluyor, bazen hiçbirşey olmuyor. Mifune/Blackstarın 30. bölüm civarı kapışmasında mesela baya komedi ekstra sahne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 http://www.acparadise.com/ace/display.php?c=25733 AHAHAHAHAHAHAHA WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bitti seri GG :( cok basarisiz bir sondu, mangadan kopali baya olmasian ragmen harbi 50. bolume kadar iyi baglamisti final ise cok bayik ve MEEEEEH dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar