Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Valla Stein bile o sıyrık hali ile dayanamadıysa kimse dayanamaz bence :D Misfune alsın ahuefhuıhaf suskun adam v.s eskalibırrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Rumbel - Soul Eater - 27 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Burada over rated diyenler acaba bütün seriyi izlediler mi merak ediyorum. İnanılmaz bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Dregoth said: Burada over rated diyenler acaba bütün seriyi izlediler mi merak ediyorum. İnanılmaz bir anime. Kim overrated demiş?! *Excalibur'u kaptığı gibi kovalama moduna geçer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Harbi kim demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Kim dedi uleeeynnn overrated diye. Çıkşarı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kuyuya taş durumu yaşanmış sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 overrated animeler topicinde ismi geçmişti bir aralar sanırım oraya atıf yapılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Hatırlıyorum geçtiğini ama neredeydi çıkaramadım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 kurcalamayın eski konuları kim demişse demiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 excalibura kafa atmak! Excalibur var açmayın! Excalibur ~ Excalibur ~ From the United Kingdom I am Looking for him I am going to California Excalibur ~ Excalibur ~ Excalibur! *es* Excalibur ~ Excalibur ~ Excalibur ~ Excalibur ~ Excalibur ~ Excalibur ~ Excalibur ~ Excalibur ~ Excalibur ~ Excalibur ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Rumbel - Soul Eater - 28 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 32 *meh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Black Star'ın vahşileştiği bölümleri seviyorum. Kamina'nın velet hali gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 33 http://isohunt.com/download/53566133/Soul+Eater+33.torrent Güzel bölüm, tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 said: for those of you who dont know, most all the fansub groups that do this show got hit with Cease and Desist letters from funimation and some other company… looks like it will be a while now… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 tunca said: said: for those of you who dont know, most all the fansub groups that do this show got hit with Cease and Desist letters from funimation and some other company… looks like it will be a while now… Bu kötü olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 AllHailExcalibur diye bir grup (Rumbel değil kesinlikle =p) Late Night'ı çaktırmadan sublayacakmış diye duymadım ben. =p Sizde duymadınız, bilmiyorsunuz, görmediniz... =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 son bölümü acayip iyidi. Gerçekten artık olayların iyice başladığını ve geçmişte neler olduğu daha da açık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Olaylar iyice kızıştı 35 baya güzeldi. Ama asıl 36 bekliyorum imp in action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Rumbel - Soul Eater - 29 720p Rumbel - Soul Eater - 30 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ağır 36 Talepleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 36 36 da medusa ağır eziyor. Maka bokunu çıkarıyor soul ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Nazar deymesin bu seriye çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 36 DEMON SLAYER! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar