Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Minimapte mine ore göründüğünde yani sarı nokta bir şekilde ses ile uayaran bir addon var mı? Veya yazılması ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 olmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Biraz ipucu istesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ipucu g******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 gatherer ses veriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Azicik daha ipucu yoksa kükreyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Gatherer işte. Cartographer_Mining vardı bi de sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Gathererda sesle uyarı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Gatherer çektim şimdi, içinde ses dosyası yok, dolayısıyla sesli uyarı da olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 :) welcome to matrix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Sesi boşver, Gatherer al (Gathererde ses yok, olan programda bilmiyorum). Sonra Wowheadden mining Database'i indir (Gatherer'i oyunda açınca menülerinin birinde var seçeneği; WoWhead'in sayfasını açıp indirmeyeceksin yani, oyundayken kendi indirecek sen menüden bulup indir diyince). Böylece bütün madenler işaretlenmiş olacak, Minimapte de ana haritada da gözükecekler. En kullanışlı 2. ui diyebilirim. (Birincisi görevlerin koordinatlarını veren birşeydi ama unuttum adını. Oyunu bırakalı biraz oluyorda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Ya gathererı ilk gününden beri zaten kullanıyorum arkadaşlar yapmayın etmeyin. Gather book zamanlarından beri var bende. Benim derdim minimapte mine uyarısı görünce bip diyen bi addon sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 İstiyorsan senin yerine gidip bir de mine etsin Abso? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Zor bişi olmaması lazım yani fishing addonları mantarın hareketini algılayıp ses cıkarıyorsa bununda yapılabil olması lazım. du bakem ben bi el atam şu işe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 SAdece minimap alanını tarayıp, kodu belliolan sarı tonu görünce bagıracak bir addon yazacak yetenekler aranıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 "Bi addonun ses çıkarması için ses dosyası barındırmasına gerek yok. Komut ile wow un kendisinde bulunan boss/zone seslerini /script komutlarıyla yürütebilirsn." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar