forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben adam kovalamaya gelemiyorum, kaçmayı da beceremiyorum 123123 tane tuşa da basamıyorum böle adamdan güçlüysem kitlendin mi adamın kaçamadığı kimsenin öldürdüğüm adamın eşyalarını benden hızlı davranıp yağmalayamadığı fazla tuş, hızlı basma, skill kasma gerekmeyen online aylık ücret istemeyen dövüşlü-chat oyunu arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bende istiorum bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 pacman online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 forgiver said: ben adam kovalamaya gelemiyorum, kaçmayı da beceremiyorum 123123 tane tuşa da basamıyorum böle adamdan güçlüysem kitlendin mi adamın kaçamadığı kimsenin öldürdüğüm adamın eşyalarını benden hızlı davranıp yağmalayamadığı fazla tuş, hızlı basma, skill kasma gerekmeyen online aylık ücret istemeyen dövüşlü-chat oyunu arıyorum WoW var ama o da paralı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 diablo 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 wOw yukarda verilen hicbir kritere uymuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 123123 tuşa basman gerekmiyor, teş tuş spamlasan da yetebiliyor. adamdan güçlüysen kolayca kitlersin. öldürdüğün adamı sadece sen lootluyorsun. hızlı basma gerekmiyor, tembel tembel oynasan da kolayca onu bunu öldürüyorsun. skill kasma gerekmiyor, zaten skill yok onun yerine de grind yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bonik çok feci saçmalamışın yaf. forgiver abi yok öyle bi oyun bu arada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Diablo 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 gunz vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 www.dragonfable.com web tabanlı, mmo değil ama gerisine uyuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 moriQ said: gunz vardı Temiz sıktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 biri uo mu dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 street fighter var, arkayada msn ac tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Kaede said: moriQ said: gunz vardı Temiz sıktın. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 moriQ said: Kaede said: moriQ said: gunz vardı Temiz sıktın. saygılar Çok meraklıyız komedyen olmaya. 1. GunZ mmorpg değil. 2. Adam kovalayamıyorsan, kaçamıyorsan keklik gibi avlanırsın. 3. Öyle fazla bir tuşu yok, standart fps gibi diyelim ama o hareketleri yapmak kuduz zamanlama ve reflex istiyor. Ha sen katana ile duvara tırmanmak nedir bilmiyorsundur, o zaman sorun yok. 4. Kitlemek diye birşey yok. Loot diye birşey yok. Ama bounty alabilmek için SON VURUŞU senin yapman lazım yani gayet güzel "loot" çalınabiliyor. Madem bildiğin birşey yok, adamı yanlış yönlendirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 lanet olsun hiçbir bilgisayar oyununu sonuna kadar oynayıp bitiremedim fazla tuş olunca stres yapıyom komboları beceremiyorum, 232332 kere aynı bölümü load save etmek yerine oyunu silmek daha kolay geliyor sağ göz kapağımı tek başına kapatamıyorum ne alakaysa aslında şimdi aklıma geldi araba yarışlı bişey yapsalar bir onda iyiyim, onda da kovalama olur kafayı yerim şöle azcık değdimi parçalasın uğraştırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Abi sen en iyisi sims oyna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 olm senle zamanında ultima oynuyoduk nasıl beceremiyorsun yukarda söylediklerini,122312 tane macro kullanıyoduk adam kovalarken,gerçi senle birlikte adam kovalayıp kestiğimizi hiç hatırlamıyorum....adsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 EVE ONLİNE loot fln hepsi var sadece adam olmasi ici bikac ay lazım skiller online yada offline ilerledigi için ne kadar oynadığın değil ne kadardır oyuna para verdigin önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Abi emmeli gömmeli MMORPG bir tek bunu buldum hayırlısıylan başla. http://www.redlightcenter.com/flashtour.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hahhahahaha o oyun süper sdfhsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Cuce said: street fighter var, arkayada msn ac tamam işte kombo üstadı olmak gerekiyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar