maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yok artık. sanmam gerçek olsun. üzerimizdeki kıyafetin rengi belli olmazken orada gaz nasıl siyah oluyo :P
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Hehe tabii ki feyk gayet açık. termal kamera siyah beyaz olmuyor genelde. ayrıca adamın her yeri aynı sıcaklıkta mı.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bence feyk değil.bizde var bunlardan buna benzer bişey oluyor.
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Havaalanlarındaki termal kameralarda görüntü böyle oluyor. Ama osuruk öyle mi görünür onu bilemem.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Admin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ikincisi iyi rahatlatmıştır amcayı, neden gaz çıkarmıcaz ki ne olcak kamera yakalasa.. sonra uçak yolculuğu kasar adamı o gazla uçarken ben daha hızlı giderim diyip atlarsın mazallah
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 adam gayet zorluyor şöyle bi ıkınıyor sona doğru gerçek olabilir
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Termal kameranın işi gücü yok amcanın arkasına mı fokuslamış ta çekmişler bunu :D Eğer öyleyse havaalanlarında kameraları kontrol edenlerin bol bol boş vakti var demektir :D
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 termalde bu kadar belli olduğuna göre ben nohut artı turşu diyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Phobos said: Termal kameranın işi gücü yok amcanın arkasına mı fokuslamış ta çekmişler bunu :D Eğer öyleyse havaalanlarında kameraları kontrol edenlerin bol bol boş vakti var demektir :D bu faketir de şu xray makinelerine hastayım. adamlar geçirirken arkalarında durup içlerinde ne var ne yok tahmin etmece oynuyoruz ne zaman havaalanına işimiz düşse! yalnız görevliler kızıyorlar hafif, onu da söyleyim hemen.. hızlıca diğer kapıya gidip oradan geçenleri izlemeye başlayın o durumda.. bi de yorumlarda sakın "silah lam bu" falan demeyin.. ne olur ne olmaz. sıkmadı, hiç demedim ve demem de.. ehaha
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 YUHA http://www.youtube.com/watch?v=KjJpfRMwTzc
Öne çıkan mesajlar