Lexius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yok mu :) bu aralar canım çok çekti yaa :D varsa bildiğiniz falan filan tercihen 70 olsa actiona hazır olsa süper olur öpüldünüz teşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 lvl 53 frost mage var istersen parasını yatır oyna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hayrına wow accountu vermek... ironi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 niye? bak cikmis verebilecek olan daha ikinci mesajda, ustelik senin mesajindan da once. bu durumda asil o mesaja ragmen senin mesajinin atilmis olmasi 'ironik' olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ironik diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Nefr said: niye? bak cikmis verebilecek olan daha ikinci mesajda, ustelik senin mesajindan da once. bu durumda asil o mesaja ragmen senin mesajinin atilmis olmasi 'ironik' olmus ben hayrina wow accountu vermeyi wow accountu verince birine hayatini sonduruyorsun o yuzden nasil hayrina oluyor diye anladim yoksa ben mi yanlis anladim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Nomak said: ironik diyelim kalkan yapımında kullanılan özel bir maden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 kenunun ironi fena diil aslında ne o tepki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ben de hayrına bg ile honor kasacak birini arıyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 iyiymis kenunun ironi evet, ben ironiden anlamayan nesildenmisim o sirada yetersiz kafeinden dolayi yanlis anlasilma olmus o saatte sanirim, madin mesajini okuyunca algiladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bende hayrına, yeni bir karakter kasacak birisini arıyordum felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Hayrına acc satıyorum almak istersen :D Kor'gall da Lvl 70 druid (satanael) ve priest (soilflake). (bütün talentlarda itemları hazır ikisininde.) druidde suan 1800 heal var feral itemlarıda güzeldir.. priestte full craft holy seti (2k bonus heal) suanda kullandıgım gene craft shadow seti var (1k+ shadow damage) tek sorun karakterlerde para yok :D ama daily yaparak günde ikisi ile 750 g falan kasabiliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar