Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe

Xo

Öne çıkan mesajlar

Mumu said:
Sovereign said:
kusura bakmayın ama "saygılı fenerli admin ayağına" yatmayalım.

fenerlilerin 7 hafta öncesinden kendilerini şampiyon ilan edip sabahlara kadar eğlenip sonra babayı aldıklarını gördük.

İstediğimiz kadar eğleniriz.

anlamadım?

saygılı fenerli admin ayağı?
sırf bana fenerbahçeli dediğin için bile sinir katsayımı yükselttin gece gece. hitabını bilip konuşursan sevinirim. konuşmazsan da ona göre davranırız biz de. hayret bişey.

kusura bakma ileri gittim, heycandan aşırı tepki :) ay em sori
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
dün tribünleri maça hazırlamak için staddaydım, ordan cıktım deplasmana bayan basket macına gittim bjk'ye caktık, bugün körfez lider oldu, aynı anda basket macında efes'e koyduk. aksam da fener zaferi, inanılmaz bir spor haftası yasıyorum.

Ah Manchester çelsiye yenilmese ben de öyle olacaktım :(

Ama nası koduk Fenere hahahahhaaa :D

@Robinson: Valla bu gece galibiyetten çok gürültü olmayacağına sevindim. Babalarının caddesi sanki her gece her gece uyutmuyolar. Bütün caddeye de pankartlar asmışlar sinirlendim, bi gece çıkıcam yakıcam pankartları o olucak
Sosyal ağlarda paylaş

Fener kazanınca ben bütün panjurları kapatıyorum, TV'nin sesini açıyorum yine de hayvan gibi korna ve bağırıp çağırma sesleri geliyo. Arabaların calarını falan kırıyolarmış, lastiklerini patlatıyolarmış falan geçen bi taksici diyodu. Olsun ama şampiyon olalım caddede kutlayacağım inat olsun :D
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
toggie said:
maç sonrası kendi futbolcularını tartaklayan fb taraftarlarına da tebriklerimi sunuyorum. sizin taraftarlıgınız bu kadar, rezilsiniz.

uff hemen nası gaza gelmiş veletler gibi şen.

sizinki galibiyet taraftarlıgı işte, kazanınca oley, kaybedince yuh. hakkaten rezilsiniz. siz derken otobusu tekmeleyen, kezman'a kendi capında bişeler anlatmaya calısan ve beraberindeki tiplerden bahsediyorum. hemen heyecanlanmayın veletler gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...