Aiko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=315704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Aiko said: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=315704 tarzan rıfkı. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 fener bari top oynayaydı yahu. Alexin adını 2 deivid'i 3 semih'i 1 kere duydum resmen. İyi oynayanın kazandığı bir maç oldu. Mutluyuz gururluyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fener zenci sever: Anaconda Nondaaaa maç sonrası kendi futbolcularını tartaklayan fb taraftarlarına da tebriklerimi sunuyorum. sizin taraftarlıgınız bu kadar, rezilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Tarih tekerrür etti işte. Beşiktaş'ın After Eight'i varsa Fener'in de After Pendik'i vardı. Yazık olmuştu Rüştüye ki orada anlık bi olaydı. Burada adam Kezman'ın kapısını açtı 5 dakka konuştu. Harbi bıçağı olsa sokabilirdi yani orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mumu said: Sovereign said: kusura bakmayın ama "saygılı fenerli admin ayağına" yatmayalım. fenerlilerin 7 hafta öncesinden kendilerini şampiyon ilan edip sabahlara kadar eğlenip sonra babayı aldıklarını gördük. İstediğimiz kadar eğleniriz. anlamadım? saygılı fenerli admin ayağı? sırf bana fenerbahçeli dediğin için bile sinir katsayımı yükselttin gece gece. hitabını bilip konuşursan sevinirim. konuşmazsan da ona göre davranırız biz de. hayret bişey. kusura bakma ileri gittim, heycandan aşırı tepki :) ay em sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Yusuf! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 isa bile cimbomluymuş başka söze gerek yok :D 2 porsiyon kuşbaşılı pide istiyoruz XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yavaş sevinin birbirinizi incitmeden zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 dün tribünleri maça hazırlamak için staddaydım, ordan cıktım deplasmana bayan basket macına gittim bjk'ye caktık, bugün körfez lider oldu, aynı anda basket macında efes'e koyduk. aksam da fener zaferi, inanılmaz bir spor haftası yasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Beşiktaş şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yavaş sevinmeye gerek yok biz birbirimizi dürtüklemiyoz sevinince adamında seviniyoruz, caddeyi felç edip geçen arabaları sallamıyoruz. Görmüş geçirmişlik sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 toggie said: dün tribünleri maça hazırlamak için staddaydım, ordan cıktım deplasmana bayan basket macına gittim bjk'ye caktık, bugün körfez lider oldu, aynı anda basket macında efes'e koyduk. aksam da fener zaferi, inanılmaz bir spor haftası yasıyorum. Ah Manchester çelsiye yenilmese ben de öyle olacaktım :( Ama nası koduk Fenere hahahahhaaa :D @Robinson: Valla bu gece galibiyetten çok gürültü olmayacağına sevindim. Babalarının caddesi sanki her gece her gece uyutmuyolar. Bütün caddeye de pankartlar asmışlar sinirlendim, bi gece çıkıcam yakıcam pankartları o olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 @nilep hacı sevinmeyi bilmiyolar yemin ederim sabah kadar uyutmuyolar bide maç çıkışı arabamla geçemiyorum caddeden evime gidemiyorum, sarsıyolar ne anlıyolarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fener kazanınca ben bütün panjurları kapatıyorum, TV'nin sesini açıyorum yine de hayvan gibi korna ve bağırıp çağırma sesleri geliyo. Arabaların calarını falan kırıyolarmış, lastiklerini patlatıyolarmış falan geçen bi taksici diyodu. Olsun ama şampiyon olalım caddede kutlayacağım inat olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 doğumgünü haftama denk gelcek kısmet olursa sivası yenmek oftaş maçı 500 lira olsada gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 1-0 olsun bizim olsun... Tebrikler GS.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 robinson said: yavaş sevinmeye gerek yok biz birbirimizi dürtüklemiyoz sevinince adamında seviniyoruz, caddeyi felç edip geçen arabaları sallamıyoruz. Görmüş geçirmişlik sonuçta. :D:D eminmisin burda yola yattılar kırmızı ışıkta gsliler :D gelmş geçirmişler işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 toggie said: maç sonrası kendi futbolcularını tartaklayan fb taraftarlarına da tebriklerimi sunuyorum. sizin taraftarlıgınız bu kadar, rezilsiniz. uff hemen nası gaza gelmiş veletler gibi şen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 iki hafta önce 9000 kişi karşılamıştı feneri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 gene de güzel bişey var bu gece ile ilgii fenerbahçeleriler çok hazımsızlık yapmadı.. şaşırdım desem yeridir.. Bu arada @toggie sölediklerine aynen katılıyorum ne güzel bir spor haftası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 PrudenT said: toggie said: maç sonrası kendi futbolcularını tartaklayan fb taraftarlarına da tebriklerimi sunuyorum. sizin taraftarlıgınız bu kadar, rezilsiniz. uff hemen nası gaza gelmiş veletler gibi şen. sizinki galibiyet taraftarlıgı işte, kazanınca oley, kaybedince yuh. hakkaten rezilsiniz. siz derken otobusu tekmeleyen, kezman'a kendi capında bişeler anlatmaya calısan ve beraberindeki tiplerden bahsediyorum. hemen heyecanlanmayın veletler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 gs taraftarlarında hiç yok yani öyle adam sdfsdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 robinson said: doğumgünü haftama denk gelcek kısmet olursa sivası yenmek oftaş maçı 500 lira olsada gitcem 9 Mayıs doğumgünüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar