Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bişeybiş[email protected]: merhaba canim sina: merhaba sen kimsin? bişeybiş[email protected]: siteye gelir misin oradan konusalim mi msn zor bana http://www.******.com/rusya sina: gelmem iyi günler biş[email protected]: telim var orada ararsin ya da sms atarsin simdi cikiyorumm edit: site ve mail isimlerini koymadım nolur nolmaz şimdi girmeye çalışan bi saf çıkar diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 çok yiyen wardır bunu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 çok var ya bunlardan, ben artık senkimsin bile dmiyorum? merhaba demesinden belli bot olduğu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bişeybiş[email protected]: merhaba canim loplop: oha kız selam bişeybiş[email protected]: siteye gelir misin oradan konusalim mi msn zor bana [www.] loplop: gireyim hemen ver biş[email protected]: telim var orada ararsin ya da sms atarsin simdi cikiyorumm loplop: dur cikmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 eski mail adresim bu mallarla doldu. biri benim adıma p0rno sitelere mi kaydoldu nedir. asdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 taaa yılbaşında almışım bu screenshotı eheh eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 oha matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 tüh çok heycanlanmıştım ben de bana özel diye hehe herkese aynı metodu kullanıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hatundur diye hemen kabul etmis genelde mail adresleri banuaysu@hot gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bişeybiş[email protected]: merhaba canim kitana: 18/m/ist/23cm/cam yok bişeybiş[email protected]: siteye gelir misin oradan konusalim mi msn zor bana [www.] kitana: nere ora hayvanlımı biş[email protected]: telim var orada ararsin ya da sms atarsin simdi cikiyorumm kitana: DUR DUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bana gelen mail adresi buydu pek anlamadım ne olduğunu [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 benide ekledi bunlar ama ben onaylamamıştım öyle sen git anan kalabilir diyip engelledim direk ama adamlar onaysız ekliyorlar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 FromTheHell said: taaa yılbaşında almışım bu screenshotı eheh eheh pühehe aynı bot beni de eklemişti. ulan bari daş gibi bi avatar koysaydınız da yeseydik. sıfatına bak şunun. geçiş formu mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sizin yine bot,benim msn'i birileri nerelerde yaydıysa sürekli .fr uzantılı hotmail hesapları ekliyor.Bot değiller,fransızlar sdafsa birkaç tanesi faslı çıktı gerçi.Arada ingilizce sohbet ettiğim oluyordu. Neyse ki son zamanlarda azaldı eklemeler,eskiden günde 3-4 tane gelirdi.İnat ettim msn adresimi bırakmadım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 msnde kendimi ekledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 msn'e çok nadir girerim ya da hiç girmem ama bi ara çinli iş adamları falan ekleyip duruyordu. sattıkları malların fiyatlarını iletiyorlardı. neden mal almıyorsunuz? diye de sorguya çekiyordu arkadaşlar! bi tanesini hatılıyorum wang zhaoxiang. odun modun asıtoyrdu adam, plywood bilmem ne.. e iyi de bana ne! gördüğünüz gibin globalleşen dünyada çin ile tek taraflı da olsa iyi ilişkiler içerisindeyim. istediğiniz bbir şey olursa anında çinden isteriz.. lol millete bot gelir bana manyak çinli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ovchinnikov said: msnde kendimi ekledim ben yeni bi çığır açtın sen ya msnde kendini eklemek? selam da verio musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ovchinnikov said: msnde kendimi ekledim ben bende de ekli duruyo kendi hesabım. bazen tek çevrimiçi ben oluyorum listemde. kendime bakıyorum. ayna misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 gwfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bişeybiş[email protected]: merhaba canim TheRaskol: canım mı? merhaba ya oyyyy bişeybiş[email protected]: siteye gelir misin oradan konusalim mi msn zor bana [www.] TheRaskol: lan hasan sen misin t*aşak zamanı diil biş[email protected]: telim var orada ararsin ya da sms atarsin simdi cikiyorumm TheRaskol: lan dur kontör yok pfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bunların netlog versiyonları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 netlog'un yarısı bot zaten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 buna benzer bişey banada olduydu.. başta anlamadım sen kimsin dedim.. siteye gel dio..sen bizim eve gel dicektimde :D sdfzudsşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar