Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mindf*** - Canı sıkılanlara oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
roket adam said:
Alkışlıyorum yaa en güvendiğim resimin çözülmesi de 12 saniyeyi bulmadı ya, tamamdır :) Resme 8 saat baktım, sonra indirip fotoşopladım, brightness i çok düşürünce anca pedobear belirmeye başlıyor.
)

işte bu yüzden her fırsatta sana ezik diyorum,o yurtta tek başına kalınca daha da bir ezik oluyorsun sdafads
Mesaj tarihi:
şu pempeli ablanın ki tam bi hayat tradejisi
kadın evli ve kocasını çok seviyo ve yastıgın içinde bi yazı var orda bi şart var, bi geceliğine parayla bi adamla ilşkiye giriyo parada var yastıgın ucunda çunku . hayat zor :(
Mesaj tarihi:
ahaha tellos kopardın o nası yorum yaa senaryo yazmışsın.

ama bence o tarz bi durum var, resimde görünen bi falso yok çünkü.

darkrider'a

cevap vermiym şimdi. adam gibi yanıtlayacaksan yanıtla ya da kalabalık yapma ok?

Mesaj tarihi:
Hatta bence bu fotoda bir şey yok. Altında PERCEFTION yani mükemmellik yazıyor. Gerçi yazanlara bakarsak görünce tuğla kadar altına kaçırıcan da yazıyo ama, fake olabilir ya bu. Ben yeni bi tane koyayım onu tartışalım en iyisi.
Mesaj tarihi:
roket adam said:

cevap vermiym şimdi. adam gibi yanıtlayacaksan yanıtla ya da kalabalık yapma ok?

sdfsd 8 saat boyunca 10 saniyede anlaşılan bir resme bakmak yerine arkadaşlarınla çık dışarı,seka'ya falan gidin kız görün belki aklın açılır,ezdin beni ayrıca ağlayacam şimdi caner sadf
Mesaj tarihi:

Hazır yeri gelmişken bunu da ekleyeyim. Bunu çözen olacak mı acaba çok merak ediyorum :)

Darkrider bi git işine alla'sen 8 saat diyoruz ironiden hiç mi haberi olmaz bi insanın yaa. evet tam 8 saat baktım o resme. açim msn i konuş bok etme konuyu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...