ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 o emekleyen kızın bacagında bi gariplik var bi capraz inio nolmus lan ona öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 roket adam said: Alkışlıyorum yaa en güvendiğim resimin çözülmesi de 12 saniyeyi bulmadı ya, tamamdır :) Resme 8 saat baktım, sonra indirip fotoşopladım, brightness i çok düşürünce anca pedobear belirmeye başlıyor. ) işte bu yüzden her fırsatta sana ezik diyorum,o yurtta tek başına kalınca daha da bir ezik oluyorsun sdafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kizin bogazinda bisey var gibi, alakasiz bisey de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 şu pempeli ablanın ki tam bi hayat tradejisi kadın evli ve kocasını çok seviyo ve yastıgın içinde bi yazı var orda bi şart var, bi geceliğine parayla bi adamla ilşkiye giriyo parada var yastıgın ucunda çunku . hayat zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fotoğraftan mı çıkardın bütün bunları d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bence kız ölü orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ahaha tellos kopardın o nası yorum yaa senaryo yazmışsın. ama bence o tarz bi durum var, resimde görünen bi falso yok çünkü. darkrider'a cevap vermiym şimdi. adam gibi yanıtlayacaksan yanıtla ya da kalabalık yapma ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Hatta bence bu fotoda bir şey yok. Altında PERCEFTION yani mükemmellik yazıyor. Gerçi yazanlara bakarsak görünce tuğla kadar altına kaçırıcan da yazıyo ama, fake olabilir ya bu. Ben yeni bi tane koyayım onu tartışalım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 DeBuffAndHeal said: http://www.evilmilk.com/pictures/Perfection.jpg bunda da bişi bulamadım xD. iç çamaşarının altında ya beyaz bir adet daha var yada ped var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 10 yaşındaki kızda adem elması var be hehaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Basit bu yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 10 yasindaki kiz, 10 yasinda sorun o. jailbait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 olay orda ağlayan ufaklık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ya uyuz oldum resme tıklıom tıklıom büyümüo aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 roket adam said: cevap vermiym şimdi. adam gibi yanıtlayacaksan yanıtla ya da kalabalık yapma ok? sdfsd 8 saat boyunca 10 saniyede anlaşılan bir resme bakmak yerine arkadaşlarınla çık dışarı,seka'ya falan gidin kız görün belki aklın açılır,ezdin beni ayrıca ağlayacam şimdi caner sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Hazır yeri gelmişken bunu da ekleyeyim. Bunu çözen olacak mı acaba çok merak ediyorum :) Darkrider bi git işine alla'sen 8 saat diyoruz ironiden hiç mi haberi olmaz bi insanın yaa. evet tam 8 saat baktım o resme. açim msn i konuş bok etme konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 f#$k you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 aha yazacaktım bulmuş omg ya ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bende buldum çat diye ilk bakışta. türk insanı alışık bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kaç sene oncesinin resmi zaten bunlar agatör orijinal resim plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 E bu da doğru, o zaman sıradaki. Gayet basit ama, şu kadının kolundaki lekenin de bi esprisi var sanırım onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 tellos said: kaç sene oncesinin resmi zaten bunlar agatör orijinal resim plz valla ben yeni gördüm, 4chandan taze taze çektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 haci bu resimdeki tahta kutu gibi sey ne acayip lan beynim döndü onda bi pinelik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Koluna kuş sıçmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar