Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Aradım, o kadar bahsi geçmiş kaç topicte nasıl başlığı olmaz dedim, yine aradım, yok yok kesin vardır dedim, yılmadım, yine aradım; ama bulamadım. :P Zaten burdaki çoğu kişi çoktan izlemiştir ancak şu ana kadar izlememiş olanlar için, Birçok sinema otoritesine göre ölmeden önce izlenmesi gereken x filmden biri arasına sokulan, birçok kişinin oturup tekrar tekrar defalarca izlediği, eğer bunlar hoşunuza gitmediyse veya gerçekçi olmadıklarını düşünüyorsanız sırf oyuncuları ve yönetmeni için bir şans verebilceğiniz için bu akşam eğer evinizde olacaksanız izlemenizi tavsiye ederim ;) Filmle alakalı diğil, benimle ilgili spoiler: Hayır, cnbce'yle herhangi bir bağlantım yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Arama bozuk olmasa bulurdum kesin açılmıştır bununla ilgili. Cnbc-e yi seviyoruz. Çünkü çakma dizi/filmlerle gün doldurmuyor. Snatch candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 resmi otoriteler tarafından Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken 1001 Film arasına koyulmamıştı diye hatırlıyorum,fakat izleyenlerin çoğunun en iyi 10 filminin arasında var :) Guy Ritchie filmi diyelim,kötü filmi mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Cnbc-e yi artık sevmiyorum çünkü war of the worlds ve i know what you did last summer gibi filmler gösteriyor. nerede eski filmler nerede şimdiki filmler. guy ritchie taptığım adamlardan, snatch de çok sevdiğim filmlerindendir (e zaten diğeri de lock stock'n two smoking barrels). Ama cnbc-e hem eski türünde devam etmeli hem de arada bu tür filmleri sıkıştırmalı. Home Alone gibi filmler vermemeli. Kalitesini düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ahanda buldun konusunu hemen sorarım brad bitt'in bi sahnede "küpek" diyodu yani altyazıya o şekilde cevrilmişti ama ingilizcesini nasıl diyodu onun nasıl bi aksanla söylüyodu onu hatırlıyamadm kafayı yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 dugs mu neydi,öyle hatırlıyorum ben.Dvd'sini bulursam rafta bi bakarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Kaçmaz,izleyen ve normal olan herkesin ilk 10'una kesin girer.Teşekkürler hatırlatma için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 valla daha geçen ay yurtta yine izledim,her ay mutlaka birileriyle tekrar izliyorum. Bizim Şener Şen,Kemal Sunal filmlerine benzetiyorum,defalarca izlesem de yine izliyorum sıkılmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 "dugs" diyo "dugs" =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 aefhauefhaeufheaufhae :D:D:D:D:D bu akşam 8de izliyemem de akşam 2deki tekrarını kesin izlerim kaçmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 şimdiden sormam lazım, ortalara doğru statham ın olduğu bir sahnede bir flüt solosu var, yıllardır arıyorum ve bulamadım. bulan olursa yollasın. ve hayır, herbaliser - sensual woman değil, flütü onlar çalıo gibi olsa da aradığım solo yok bu şarkının içinde. böyle hızlı ve basit bir solo, eğlencelik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 soundtrack albüme baktın mı sly? orda vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 baktım da yok işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Guy Ritchie hep yapıyo bunu=) lock stock'da çalan bi bass riff vardı soundtrack albümlerde yoktu bulana kadar canım çıkmıştı=) buna da bakarım bi, bulursam yollarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Güzel film ya FELLA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 You're talkin about Frankie -i got a problem with gambling- fucking four fingers, Doug. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 adamınbiri said: ahanda buldun konusunu hemen sorarım brad bitt'in bi sahnede "küpek" diyodu yani altyazıya o şekilde cevrilmişti ama ingilizcesini nasıl diyodu onun nasıl bi aksanla söylüyodu onu hatırlıyamadm kafayı yiyecem. deg diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 - peki bagajınızdaki kolu kesik ceset için ne diorsunuz? - 8-) özellikle zenci tayfanın salaklıkları süper ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 turkish in son defa cingenelere gidip, tavsan-kopek bahsine girme sahnesi. Brad pitt duzgun konusurken birden, cingene ingilizcesine gecip, hicbir sey anlayamamiz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Tommy - The human body hasn't got used to dairy products yet. Turkish - Well fuck me Tommy. What have you been reading? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ve Errol: Are you Turkish? Turkish: Well I'm not fuckin' Greek now, am I? ikisi favorimdir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 you liek dags? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 mueh favorim Bullet Tooth Tony: So, you are obviously the big dick. The men on the side of ya are your balls. There are two types of balls. There are big brave balls, and there are little mincey faggot balls. Vinny: These are your last words, so make them a prayer. Bullet Tooth Tony: Now, dicks have drive and clarity of vision, but they are not clever. They smell pussy and they want a piece of the action. And you thought you smelled some good old pussy, and have brought your two small mincey faggot balls along for a good old time. But you've got your parties mangled up. There's no pussy here, just a dose that'll make you wish you were born a woman. Like a prick, you are having second thoughts. You are shrinking, and your two little balls are shrinking with you. And the fact that you've got "Replica" written down the side of your gun... [Zoom in on the side of Sol's gun, which indeed has REPLICA etched on the side; zoom out, as they sneak peeks at the sides of their guns] Bullet Tooth Tony: And the fact that I've got "Desert Eagle point five O"... [Withdraws his gun and puts it on the table] Bullet Tooth Tony: Written down the side of mine... Bullet Tooth Tony: Should precipitate your balls into shrinking, along with your presence. Now... Fuck off! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Quel-Thul said: mueh favorim Bullet Tooth Tony: So, you are obviously the big dick. The men on the side of ya are your balls. There are two types of balls. There are big brave balls, and there are little mincey faggot balls. Vinny: These are your last words, so make them a prayer. Bullet Tooth Tony: Now, dicks have drive and clarity of vision, but they are not clever. They smell pussy and they want a piece of the action. And you thought you smelled some good old pussy, and have brought your two small mincey faggot balls along for a good old time. But you've got your parties mangled up. There's no pussy here, just a dose that'll make you wish you were born a woman. Like a prick, you are having second thoughts. You are shrinking, and your two little balls are shrinking with you. And the fact that you've got "Replica" written down the side of your gun... [Zoom in on the side of Sol's gun, which indeed has REPLICA etched on the side; zoom out, as they sneak peeks at the sides of their guns] Bullet Tooth Tony: And the fact that I've got "Desert Eagle point five O"... [Withdraws his gun and puts it on the table] Bullet Tooth Tony: Written down the side of mine... Bullet Tooth Tony: Should precipitate your balls into shrinking, along with your presence. Now... Fuck off! Bunu OST ye bile koymuşlar ya, super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 8 ay sonra ... Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 şuan Cnbc-e'de yine yeni başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Snatch - 20 Nisan Pazar 22.00 Cnbc-e × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Quel-Thul said: mueh favorim Bullet Tooth Tony: So, you are obviously the big dick. The men on the side of ya are your balls. There are two types of balls. There are big brave balls, and there are little mincey faggot balls. Vinny: These are your last words, so make them a prayer. Bullet Tooth Tony: Now, dicks have drive and clarity of vision, but they are not clever. They smell pussy and they want a piece of the action. And you thought you smelled some good old pussy, and have brought your two small mincey faggot balls along for a good old time. But you've got your parties mangled up. There's no pussy here, just a dose that'll make you wish you were born a woman. Like a prick, you are having second thoughts. You are shrinking, and your two little balls are shrinking with you. And the fact that you've got "Replica" written down the side of your gun... [Zoom in on the side of Sol's gun, which indeed has REPLICA etched on the side; zoom out, as they sneak peeks at the sides of their guns] Bullet Tooth Tony: And the fact that I've got "Desert Eagle point five O"... [Withdraws his gun and puts it on the table] Bullet Tooth Tony: Written down the side of mine... Bullet Tooth Tony: Should precipitate your balls into shrinking, along with your presence. Now... Fuck off! Bunu OST ye bile koymuşlar ya, super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 8 ay sonra ... Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 şuan Cnbc-e'de yine yeni başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Snatch - 20 Nisan Pazar 22.00 Cnbc-e × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 şuan Cnbc-e'de yine yeni başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar