adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 maç şuan oynanıyo 22. dk rize 1-0 önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 rize ligde kalmak için kazanmak zorunda, alı bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 1-1 bitti ilk yarı, son dakika da , tello nun ortasına ibrahim kaş dokunarak golü attı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 besiktas bu sene sampiyon yoksa gelecek sene miydi yoksa ondan sonraki sene mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 beşiktaş attı,sıra kayseride kayseride atsın sonra Nec Nijmegen atsın bende aliyim paramı geziyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bjk kazandı golleri falan bilmiyorum ama kayseri kazanamadı o yüzden...NİYE YENMEDİN LEHN RİZE!!!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 rizeyi yenerek şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu kanıtladık !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Ntvspor'un sitesinde Ercan Taner'in Bjk'nin tekrarlanan progressive sezon senaryolarıyla ilgili güzek bir yazısı var.Okuyun,okutturun...Ben üzülüyorum BJK'ye...Peder bile umudu kesti,kongre üyeliğinden ayrıldıysa ben doğduğumdan beri oraya üye olan.İnançlar giderek azalıyor,BJK 3 büyük takımdan biri ama malesef 3.büyük =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Bu Rüştü kaç senelik kaleci,nerde çıkıp nerde çıkmaması gerektiğini öğrenememiş mi hala nedir..Beşiktaşın yedigi son 10 golün 8 i falan rüştünün boşa çıkmasıyla yenilen goller.Yazık diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bunama basladı herhalde yavas yavas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Revenge said: Bu Rüştü kaç senelik kaleci,nerde çıkıp nerde çıkmaması gerektiğini öğrenememiş mi hala nedir..Beşiktaşın yedigi son 10 golün 8 i falan rüştünün boşa çıkmasıyla yenilen goller.Yazık diyorum yılların tecrübesi öyle deme dsasda malasefki kendini geliştirme adına pek adım atmıyor. 8 sene önce neyse hala o. artık yenilerinin kaleye geçmesi lazım. bu arada maçtan önce ligtv de röportajlar vardı. o yönetici adını hatırlamıyorum neydi. gözlüklü olan kenan bilmemne sanırsam. neyse. şimdi soruya ve cevabına gelicem. spiker sordu; herkes konuşuyor acaba bjk yönetimi mi başarısız? (tam bu değil ama buna yakın bişeydi soru) cevap: eğer sırf sportif açıdan bakılıyorsa evet başarısız. ama bundan çok önceki senelerde 10-15 sene şampiyonluk görülmediği senelerde var. (sanırsam burda ya rakiplerimiz dedi yada bjk den bahsetti onu kaçırdım.) bjk 2004 yılındaki samsun maçından sonra yönetim olarak hala toparlanamadı. (işte bu efsane kısmı. hala 4 sene öncede adam hala ama.) yani hala kabul etmek diye bişey yok. insan hiç mi özeleştiri yapmaz ya. hiç bi aynaya bakıp biz ne yaptık demez. geçmişle yaşayan bir yönetimle biz ligde kalamayız dicem artık yani. off Allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ya gerçekten sportif başarıyı bi yana bırakalım şu anki yönetim en çok eleştirilen yönetim ve gerçekten en rezil yönetim. Sezon kurtarmaya devam ediyoruz 4 senede bi arpa boyu yol gitmediği gibi dahada geriledi. Klup borç batağında Fener başarı üstüne başarı alırken biz bu aciz yönetimle çok geride kaldık.Dünyanın en iyi taraftarı bunu haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 said: eğer sırf sportif açıdan bakılıyorsa evet başarısız şunun üzerine sorulması gereken bi ton soru var neden sorulmamıs? sadece sportif anlamda mı basarısız yani bu yonetim lol. hangi alanda basarılı onları anlatsınlar madem. su gordon transferinden baslasınlar mesela sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 toggie said: said: eğer sırf sportif açıdan bakılıyorsa evet başarısız şunun üzerine sorulması gereken bi ton soru var neden sorulmamıs? sadece sportif anlamda mı basarısız yani bu yonetim lol. hangi alanda basarılı onları anlatsınlar madem. su gordon transferinden baslasınlar mesela sdf. hani hatalarımızdan ders aldık diye bir cümle sarf edemediler 4 senedir ve halen o hatalar tekrarlanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar