Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaş adayına alınabilecek hediyeler..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şimdi bi arkadaşımızın şöle bi sorunu var,bir kızla görüşüo edio falan ama hani kız şu anda kendisine bişey hissetmediğini söylüyo ama diğer yandanda ona vakit ayırıp tanıyabileceğini sölüo 1 sefer görüşmüşler,ve görüşmeler devam edicek gibi duruyo.Şimdi elemanda istio ki bi tane bişey göndersin kızın evine onu etkilemek için,daha doğrusu bi kıvılcım çakmak için.Çiçek fiyatlarına baktık birlikte 5 tane gül e cam şişeye koyuolar 25 civarı bişi tutuo,ama bnce çiçek için çok basit bi para yani,hani 50 verirsin ama çok daha güzel kızı eritebilecek bişi verirsin die düşünüyorum ben.şimdi temelde sorun budur ne gönderilebilir evine ? ne yapmalı yani ? eet fikirleri alıyoruz : )
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle ki arkadaşım için yazdım kesinlikle,kendim için yazsam söylerdim,belki beni tanıyanlar bilir zamanında bir kaç kez kişisele duygusal durumlarımı anlatmış yardım istemiştim : ) yani utanmam bu tip şeylerden,sıkıntı değil bence.Ben olsam o kzıı tavlamıştım diye idddaalı bi girişte yapamam tabi,ben doğru dürüst huyunu suyunu bilmiyorum kızn çünkü. Bunun yanı sıra lazer silah espirisinide kınıyorum yani : )))

kıyafet falanda olmazmış daha farklı şeyler bekliyoruz : ) yani en kötü çiçek gönderilecek galiba : P
Sosyal ağlarda paylaş

abi once yavsicak kizla zaman gecircek sevdigi hoslandigi seyleri ogrenicek muhabbet aralarinda sonra her bulusmada kucuk jestler olarak bunlari alabilir ama cok pahali abarti bisi almamali bence kiz korkup kacabilir bide eve gondermek sakincali korumaci bi baba noluyo lan diye kiza sert davranabilir diye dusunmekteyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...