Valeron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 arkadaşlar şimdi bi arkadaşımızın şöle bi sorunu var,bir kızla görüşüo edio falan ama hani kız şu anda kendisine bişey hissetmediğini söylüyo ama diğer yandanda ona vakit ayırıp tanıyabileceğini sölüo 1 sefer görüşmüşler,ve görüşmeler devam edicek gibi duruyo.Şimdi elemanda istio ki bi tane bişey göndersin kızın evine onu etkilemek için,daha doğrusu bi kıvılcım çakmak için.Çiçek fiyatlarına baktık birlikte 5 tane gül e cam şişeye koyuolar 25 civarı bişi tutuo,ama bnce çiçek için çok basit bi para yani,hani 50 verirsin ama çok daha güzel kızı eritebilecek bişi verirsin die düşünüyorum ben.şimdi temelde sorun budur ne gönderilebilir evine ? ne yapmalı yani ? eet fikirleri alıyoruz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 arkadaşın için istediğine yemin et önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 said: kızı eritebilecek bişi laser silahı? ama eritir mi acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 "ben değil valla bi arkadaşım ben olsam o kızı kesin tavlamıştım şimdiye" demeni istiyorum hediyen parasını ben vercem sonra:P hoşuna gidebilcek bi kıyafet al(ayakkabı manyağı ise ayakkabı al)kıyafetin üstüne kendi parfümünü sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 şöyle ki arkadaşım için yazdım kesinlikle,kendim için yazsam söylerdim,belki beni tanıyanlar bilir zamanında bir kaç kez kişisele duygusal durumlarımı anlatmış yardım istemiştim : ) yani utanmam bu tip şeylerden,sıkıntı değil bence.Ben olsam o kzıı tavlamıştım diye idddaalı bi girişte yapamam tabi,ben doğru dürüst huyunu suyunu bilmiyorum kızn çünkü. Bunun yanı sıra lazer silah espirisinide kınıyorum yani : ))) kıyafet falanda olmazmış daha farklı şeyler bekliyoruz : ) yani en kötü çiçek gönderilecek galiba : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 söle arkadaşına boş işler bunlar.. kıza hediye falan hemde etkilemek amaçlı. etkileşimin 3 yolu vardır bence 1- güzel dokunmak 2- güzel öpmek 3- güzel sevişmek Para harcamak çok saçma, insan yetenekli bir varlıktır.. :P hala kafam güzel aldırma bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 pekiya parayı 1- güzel dokunana 2- güzel öpğşen 3- güzel sevişen birinin tutup kıza göndermeye harcarsa? bak paraylada oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kıza para versin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 çikolata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 dasaaa said: said: kızı eritebilecek bişi laser silahı? ama eritir mi acaba.. ahjahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 forgiver said: çikolata ilk bi seviniyorlar sonra aa bu kadarmi diye trip yeme ihtimalin yüksek o yüzden çikolatayı arada böyle almak en iyisi alakasız özel günler dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ya nolur makara yapmadan ciddi ciddi cevaplar verirmisniz arkadaşlar ? ciddi cevaplar veren herkesede çok teşekkür ederim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 abi once yavsicak kizla zaman gecircek sevdigi hoslandigi seyleri ogrenicek muhabbet aralarinda sonra her bulusmada kucuk jestler olarak bunlari alabilir ama cok pahali abarti bisi almamali bence kiz korkup kacabilir bide eve gondermek sakincali korumaci bi baba noluyo lan diye kiza sert davranabilir diye dusunmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 anelor sen yaşıyo musun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hee takiliyom ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 eet arkadaş okuyo zaten yorumlarımızı devam edelim fikirler içinde teşekkürler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 dasaaa said: said: kızı eritebilecek bişi laser silahı? ama eritir mi acaba.. [AHAHAHAAHAHAH] Kahkaha attım görünce [/AHAHAHAHAHAHA] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hakikaten çok mu güldünüz o espiriye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ben baya güldüm ama herkes gülmüş bir de ben alıntı yapıp güleyim istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ben hic gulmedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yok şu sıra papatya takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Güldünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 süper . konuyu dağıtmazsak çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Phyx said: Yok şu sıra papatya takılıyorum ahuahuauhahuahuahuahuahu !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar