Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 koreliler bu işi çözmüş. Emo kılıklı eleman dayak yiyince çok sevindim. filmi izleyenler neden bahsettiğimi anlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kipada 4.99 a düştüğünü görünce fiyatının kaptım hemen, izleyecektim zaten ne zamandır torrent üzerinden seeder filan bulamıyordum, baya iyi oldu. Film güzel, ama her an action filan bekleyerek izleyince olmuyor. ''%100 aksiyon, %100 dövüş'' demişler DVDsinin üstünde ama. yalan o. Hani film süper, ama tanıtıma kanıp her an haldur huldur uçsunlar, kaçsınlar bekleyemeyin daha izlememiş olanlar. Sonuç olarak; izleyin, izletin, çocuklarınıza filan saklayın hatta. Edit; Yalnız dövüş sahnelerinde içim kıpır kıpır oldu, nasıl vuruyor lan herif. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 şu nehirdeki müzik. soundtrackte yok be. nerden bulucaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Metakuso said: şu nehirdeki müzik. soundtrackte yok be. nerden bulucaz onu bendeki soundtrack 48 parçadan oluşuyor, 48 MB. Sendeki kaç MB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 48 mb. ilk 2 tanesi normal şarkı gerisi 1 diyalog 1 şarkı olarak devam ediyor, ama aralarında yok. hoş sonradan buldu metakuso nami- eternal friendmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dinliyorum çok hoş ehah. o yamona chingu o adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ben de anca bikaç gün önce izleyebildim, şimdi yorum yapabiliyorum. Müzikler hakikaten çok güzel seçilmiş. Aksiyonun dozajını da çok güzel tutturmuşlar. Her aksiyon filminde biraz katılması gerektiğini düşündüğüm abartı unsurunu da eklemişler. Tadından yenmez olmuş film. Edinip de, hala izlememiş olan varsa mutlaka izlesin. abartı deidğim kısım Bizim iki elemanın onlarca silahlı ahçıyı sopayla dövüp; üstüne bi de 10'a yakın kılıçlı elemanı, yaralanarak da olsa, dövmesi kısmı abartı geldi. Ama dediim gibi, bu kısım da bence yerine oturmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ileride Ginzu Sineması diye bir tabir olursa bu film o türün başyapıtı olarak anılacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 dovus sahneleri hos eglendirici ama baydi artik bu tarz sahneler azicik gercekci yapsalar artik yok havada takla atarak tekmeler, ayagin ucuyla son anda vurulan tekme falan oeh be onlarin kralini van damme yeterince yapti zaten zamaninda bikmadilar hala bunlari izliyorsun vay be herifler super falan diye sonra bir buakaw'in maclarini izliyorsun butun fikirlerin degisiyor, keyfin kaciyor bir daha izlediginde bu tarz filmleri :) bir de ulan iki katana alsaydiniz elinize orayi basarken odunla basmak nedir mahalle kavgasina mi gidiyorsun sokarlar oyle bicagi koluna bacagina iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Popeye said: bir de ulan iki katana alsaydiniz elinize orayi basarken odunla basmak nedir mahalle kavgasina mi gidiyorsun sokarlar oyle bicagi koluna bacagina iste Film zaten o özelliğiyle empati yaratıyor zaten. Katana ile mekan basıldığını çok göremezsin ama sopayla mekan basmak benzerlerine göre hissiyatımıza daha çok hitap eden bir film olmasını sağlıyor. 100 üzerinden 90-95 veririm bu filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bitter sweet life'da iyidir bu tarzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 filmin vendetta temalarını bulursam paylaşırım demiştim, nihayet bulabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar