Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Şöyle birkaç liste buldum, burdaki oyunlar hakkında düşünceleriniz nedir? http://www.youtube.com/watch?v=5qibBrjG8LU http://www.youtube.com/watch?v=doLfl9LhVrc http://www.youtube.com/watch?v=rtBZrA1qyGY http://www.youtube.com/watch?v=GA3-bsU_osg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 karıştırıp world of warcraft'a mı açmışım bunu, yoksa alakasız biçimde wow bölümüne mi taşınmış. anlamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 swgyi tek geçerim. (pre cu zamanı tabiki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Burada forumu bulunanlar dışında bir tane eli yüzü düzgün oyun yok. Ayrıca videolar hayal gücünün ötesinde kötü, müzikler de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bu swg'ye ne yaptılarda tüm oynayan kitle nefret etti uzaklaştı oyundan? biri açıklayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Şöyle diyeyim swg güzel bir başlangıç yaptı, oyunun en büyük kozu jedi sınıfını oyuna monte ederken çok kötü batırdılar. Sonra ne yapsak diye dengelerin iyice içine ettiler. En sonunda da oyunun oynanış tarzını tek bir PATCH ile değiştirip oyunu rpg'den daha çok fps ye çekince millet dayanamadı bıraktı. Ben o patch gelmeden evvel bırakmıştım gerçi ya =P jedi'ım bayağı iş yaparken çok zevk aldım demesem yalan olur. Çok büyük savaşlar içinde 1-2 tane adamın elinde ışın kılıçları sallaması bayağı güzel bir atmosfer sağlıyordu. Daha sonra sanırım level sistemine geçtiler, biz çok hata yaptık felan dedilersede o kitle bir daha geri dönmedi. Ben şahsen bir daha kesinlikle SOE nin elini attığı online oyunları oynamam, bu kadar vurdum duymaz , kimseye kulak asmadan kafasına göre köklü değişiklik yapabilen bir firma daha yoktur herhalde. Kullanıcıları kaçırmak için ellerinden geleni yaptı firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 En iyi mmo severek oynadığındır.Birde videolinki yerine oyunların ismini yazsaydın daha iyi olurdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 arcane said: Burada forumu bulunanlar dışında bir tane eli yüzü düzgün oyun yok. Ayrıca videolar hayal gücünün ötesinde kötü, müzikler de öyle. forumu olmayıp eli yüzü düzgün bir tek lotro var.onun dışında forum listesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 SWG grafikleri detayı falan çok güzeldi... ama dengeleri sağlayamadılar yukarda söylendiği gibi... bir de PvP yoktu adam gibi oyunda... MMORPG yi güzel kılan şey dengeli ve serbest PvP nin oluşudur bence... UO yu bu kadar oynanır kılan PvP dir.. ya da shadowbane i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 en iyi mmorpg en iyi rp yapabildiğindir. uo'nun rp kabiliyeti müthişti. swg'ninde çok iyi olduğunu duymuştum ama en iyi online oyun ne deresniz tartışmasız wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Oynadığım, gördüğüm, araştırdığım MMOlar içinde en güzeli SWG'ydi (PreCU tabiki). Şuan piyasada bulunan oyunlarla karşılaştırmayacak kadar güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 SWG-precu zamanı tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 oha grafikler bu kadar iyiydi gibi aklımda kalmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 radeon 9600 le öyle şimdi 8800GT ile daha iyidir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 parallax mapping gördüm de, var mıydı o zamanlar böyle teknoloji? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 nge zamanı screeni bu ama bu kadar iyiydi yani eski görüntülerde bi değişiklik yapıldığını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar