eregorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 GwindonSurion said: tiyatrocuyuz oğlum ne dersi la ne tiyatrosu la? adam gibi oss ye calisiodun sen... noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 P.M yoksa ban ddfsg o geçen yıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 rahat bırakın hanım kızımızı haytalar. @ Sherbeth kafana takılan bişi olursa çekinme bi ÖM çak yardımcı olurum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 rahatım ben yaw =) rahatsız etmiyolar cidden, rahatsız olsam ben laf sokuyorum zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 e yeni gelenlerde 11 sayfa? bundan rahatsiz olmalisin iste. lan olm hatun gelince topluca atliyosunuz ustune, sonra guc alip laf sokuyolar! internette kizlara hayır! asgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 dory said: lan olm hatun gelince topluca atliyosunuz ustune, sonra guc alip laf sokuyolar! gizli silahımızı da açıklamış oldun!?! good job sista! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 dory said: e yeni gelenlerde 11 sayfa? bundan rahatsiz olmalisin iste. lan olm hatun gelince topluca atliyosunuz ustune, sonra guc alip laf sokuyolar! internette kizlara hayır! asgdf. Nerden çıktın sen yaa... Hayır bir tren kalktı gidiyordu, bir vagon da ben ekleyeyim, çok mu ağırlık ettim diyorsan.. Valla çekiş gücü diye bişi var be gacı ! Doriler dışarı ! Doriler dışarı ! Doriler dışarı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ya sherbet(ki bu nickden dolayı emo musun acaba diye düşünüyorum ki emo isen ve dişi isen kimseye yar etmem(şimdilik)[oha parantez içinde parantez])foto plz.!!111birbironeone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: ya sherbet(ki bu nickden dolayı emo musun acaba diye düşünüyorum ki emo isen ve dişi isen kimseye yar etmem(şimdilik)[oha parantez içinde parantez])foto plz.!!111birbironeone neden emo intibası bıraktı bu nick sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 normal yazılışı "şerbet" ingilizce klavye var sayarsak "serbet" bir emonun yazdığını var sayarsak "sherbet" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: normal yazılışı "şerbet" ingilizce klavye var sayarsak "serbet" bir emonun yazdığını var sayarsak "sherbet" hmm... kesin böyledir diyosun... aslında ben şerbet olmasın da ilginç bir şey olsun diye ş yerine sh, t yerine de th yazmıştım ama senin dediğin gibi olsun, seni mi kırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hoşlanıyosun dimi benden kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: hoşlanıyosun dimi benden kabul et. tabii hem de nasıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 foto görmeden benden yüz bulamazsın söyliyim bak ciddiyim ben HIH. bide lost s4e9'un alt yazısını bulursan bişiler yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: foto görmeden benden yüz bulamazsın söyliyim bak ciddiyim ben HIH. tamam anlaştık, o zaman foto yok yüz de yok. bundan sonra konuşma benle. hakettim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 altyazı?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbiri said: altyazı?:( walla her yere baktım bulamadım. biraz daha arıcam. edit: daha yayınlanmamış altyazı. yarın bir daha kontrol et en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adamınbirine vermiş ayarı fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 emo olamaz çünkü emoların hepsi küçük harflerden oluşan bir kelime yazma ihtimali yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 kız var dediler geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 CaNNi said: kız var dediler geldim. taze bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bakıyorum da yeni gelen birisinden ayar almak hoşunuza gider olmuş beyler yoksa bonziilerle kenk muhabbetine mi girmeye başladınız?? ps. demek istediğim yapılan gereksiz ve ayıptı ama neyse =) susuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Letsgetthesunshine said: bakıyorum da yeni gelen birisinden ayar almak hoşunuza gider olmuş beyler yoksa bonziilerle kenk muhabbetine mi girmeye başladınız?? insanı adam yerine koyma ölçün yeni ya da eski olması mı? birini hiç tanımadan da bk atarım diyosun.. hmm tamam.. tellos said: kızlar güçlü erkeklerden ve mevkiden hoşlanır mantıgı ile dynada güç gösterisi falan heahe az deil adminimizde :P ve daha birçokları... urmesque said: buraya geldiysen alışman lazım yavrum XD dişi olduğun için şimdilik öğrenmemiz gereken bazı şeyler; 1) pati insanına alışabilme yetenegine sahip olup olmadıgını sınamak. 2) 1. maddeyi yaptıktan sonra ve geçerli puan aldığını düşündükten sonra her denilene cevap vermemek. 3) yanlışlıkla cevap verdiğin takdirde sonra oturup aglamamak. 4) agladıysan bile bunu belli etmemek. 5) selam. Baluu said: Pati albüm'e gir, resim koy.. Olmaz öle. Bir görelim, sonra asılcaz söz. belmondo said: kızların neden forum da olmadığı anlaşıldı bu sebeple. kız olsam buraya takılırdım şerbet kafam da bi elisha cuthbert imajında bu kadar abaza yüzünden şimdi rahat bırakın kızı dağılın üleyn ben sadece burada mı takılıyorum şimdi? allah taş eder walla, yalan söylemeyelim lütfen. adamınbiri said: normal yazılışı "şerbet" ingilizce klavye var sayarsak "serbet" bir emonun yazdığını var sayarsak "sherbet" Letsgetthesunshine said: bakıyorum da yeni gelen birisinden ayar almak hoşunuza gider olmuş beyler yoksa bonziilerle kenk muhabbetine mi girmeye başladınız?? gibi laf atmalar, laf sokmalar, yavşamalar, ayarlar verirsen birine, o birisi de yeni eski sana karşılık verir tabiki. bunun daha çok insan olmakla alakası var, yeni eski olmakla değil. amaaan ben kime anlatıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 6 defa güncellemiş kızın içinde kalmış belliki. sonunu yakın görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 belmondo said: 6 defa güncellemiş kızın içinde kalmış belliki. sonunu yakın görüyorum ahlak çerçevesinde yumuşattım ondan öyle oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar