sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Ben de geldim tam oldu(m) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ho$geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 hosgelmisen... ne getirmisen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 hoşbulduk bu saatte anca uyku getirebilirim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 kız nicki bu arkadaşlar. hoş geldin şerbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 hoşgeldin öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 şerbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 FromTheHell said: hoşgeldin öf hoşbulduk sana da öf Ferrero said: kız nicki bu arkadaşlar. hoş geldin şerbet. benim anlayamadığım bir şey mi oluyo burda? =)) çok yaratıcı bir nick değil kabul ediyorum, ama en azından benim ürünüm, sahipleniyorum, bağrıma basıyorum onu bu yüzden =P paticikle ilgili, aslında yıllardır biliyordum ve hep üye olmak aklımın bir köşesindeydi. buraya çok uzun zamandır üye olan yakından tanıdığım birkaç kişi var, onlardan da duymuştum birkaç kez. peki neden şimdi üye oldum, çünkü city of heroes'e başladım ve burada da oynayan insanlar varmış, belki bir yararı olur bana diye =) ayrıca bir tane de kedim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Şimdi kız mısın değilmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 CaNNi said: Şimdi kız mısın değilmisin? farkeder mi bilmiyorum ama kızım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 fark eder tabi patidesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Hoşgeldin. msn ve gerçek ismin verilmemesi herkes için daha sağlıklı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 slm diyerek taşkınlık yapılacak ise baştan uyarı niteliginde smiley'imi göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kızlar güçlü erkeklerden ve mevkiden hoşlanır mantıgı ile dynada güç gösterisi falan heahe az deil adminimizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 tellos .... o noktaları sen doldur beni tanıdıgın kadarıyla bi kerecik valla. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 tellos said: kızlar güçlü erkeklerden ve mevkiden hoşlanır mantıgı ile dynada güç gösterisi falan heahe az deil adminimizde :P tabii kız milleti çok basit ve aynı olduğundan ne de güzel genellemişsin hepimizi =) ayrıca bunu benim okuyabileceğim bir yere yazmış olmandan dolayı açık sözlülüğünü ve patavatsızlığını takdir ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Pardon imzanın doğrusu da sanırsam kadınları tanıdıkça köpekleri daha çok sever oldum değil miydi bir tiyatro oyunundan alıntı olan?? İyi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bazı kızlarda açıksözlü erkekleri sever mesela onuda eklemek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 tellos said: bazı kızlarda açıksözlü erkekleri sever mesela onuda eklemek lazım tabi dediğin gibi "bazı" =) benim seneler önceden duyduğum paticikle burası biraz farklı sanırım =) hiçbir yer aynı kalmıyor, naparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yazık kızım yaaa:( arka kapıdan kaç bence. hoşgeldin bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 adamınbiri said: yazık kızım yaaa:( arka kapıdan kaç bence. hoşgeldin bide. bunlar bir şey değil ya, her zamanki hali forumların =) artık bunlar olmadığında şaşırıyor insan asıl. ama tabii paticik de bile olduğunu görmek üzüyor insanı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bak halen konuşuyo çıksana kızım ahefuaehfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 peki peki sustum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar