Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP nin nasıl geldigini anladım...

mawiman

Öne çıkan mesajlar

kültür bakanının ismini bende bilmiyorum ama bi insanda bukadar safi salaklık olamaz yani amblemi güzel olana oy verenlerde var babasına soruyo baba kime oy veriyim diye o söylüyo ona oy veriyo...akpyi savunuyo neden savunduğu bilmiyo başıma gelmiş bi olay yani akp iyi ekonomi çok iyi diyip duran bi hatun vardı "tikky" olan babası ticaretle uğraşıyodu sana tabikide güzel akp sizin çıkarınıza çalışıyo bilmezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

taz said:
iyi de bunların hepsi akp'ye mi verdi oyunu?
bunların çoğu chp'ye vermiştir oylarını. ben de chp'ye verdim ama bana akp ile alakasız geldi. akp'ye oy veren kesim bunların gelişmemiş şehirlerdeki versiyonu (bence)
sencesi yok çok doğru bir tespit.. aynısını ben yazacam da adım akp liye çıkar diye yazmadım
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
dünyanın başka neresinde üniversiteye giden insanlar bu kadar çok aşağılanıyor acaba?
okuyan insana saldırmak nasıl bi moda lan 200 senedir aynı şey.

bence bulundukları pozisyondan yararlanmayacaklarsa yer doldurmasınlar. öğrenci fazlası yüzünden zaten üniversitelerin %90ı kaynak kıtlığı içersinde yuvarlanıp gitmeye çalışıyor. bana kalsa akademik derinlikte eğitim yapan üniversite sayısı 5-10u geçmemeli diğerleri meslek üniversitesi olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
fede said:
dünyanın başka neresinde üniversiteye giden insanlar bu kadar çok aşağılanıyor acaba?
okuyan insana saldırmak nasıl bi moda lan 200 senedir aynı şey.

bence bulundukları pozisyondan yararlanmayacaklarsa yer doldurmasınlar. öğrenci fazlası yüzünden zaten üniversitelerin %90ı kaynak kıtlığı içersinde yuvarlanıp gitmeye çalışıyor. bana kalsa akademik derinlikte eğitim yapan üniversite sayısı 5-10u geçmemeli diğerleri meslek üniversitesi olmalı.
bu gün doğru tespitler günü herlade
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...