mawiman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Video seyredin bakın kimler oy vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 islamı şimdi anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yeni jenerasyonun apolitizasyonu zaten bilinen bişey, ayrıca bazı insanlar tarafından da istenen bişey, meee meeee diyorum sadece.. aklıma bu vid'i getirdi ahah bu çok komik, sondaki elemana dikkat http://www.youtube.com/watch?v=fmGaikn67Fs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kültür bakanının ismini bende bilmiyorum ama bi insanda bukadar safi salaklık olamaz yani amblemi güzel olana oy verenlerde var babasına soruyo baba kime oy veriyim diye o söylüyo ona oy veriyo...akpyi savunuyo neden savunduğu bilmiyo başıma gelmiş bi olay yani akp iyi ekonomi çok iyi diyip duran bi hatun vardı "tikky" olan babası ticaretle uğraşıyodu sana tabikide güzel akp sizin çıkarınıza çalışıyo bilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 tikkiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 saç baş yoldurur o kızlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bu apolitizm değil ki. cahil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 genelleme yapmayin bende eskiden yapardim bu concon kizlar bi halt bilmez bunalrdan birtane akilli cikmaz vs diye yarimakilli dedigimiz aysun tek bir cumle ile kalbimi caldi dedim artik genelleme yapmiyorum tovbeliyim genellemelere aysun <3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 süpermiş videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 iyi de bunların hepsi akp'ye mi verdi oyunu? bunların çoğu chp'ye vermiştir oylarını. ben de chp'ye verdim ama bana akp ile alakasız geldi. akp'ye oy veren kesim bunların gelişmemiş şehirlerdeki versiyonu (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 OHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 taz said: iyi de bunların hepsi akp'ye mi verdi oyunu? bunların çoğu chp'ye vermiştir oylarını. ben de chp'ye verdim ama bana akp ile alakasız geldi. akp'ye oy veren kesim bunların gelişmemiş şehirlerdeki versiyonu (bence) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 büyükanıta oy veremeyecekmiş çok ayıp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 "işte üniversiteli gençler" peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 niye güvenlik yok :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 dünyanın başka neresinde üniversiteye giden insanlar bu kadar çok aşağılanıyor acaba? okuyan insana saldırmak nasıl bi moda lan 200 senedir aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 türkiyede herkes başlı başına bi kanun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 taz said: iyi de bunların hepsi akp'ye mi verdi oyunu? bunların çoğu chp'ye vermiştir oylarını. ben de chp'ye verdim ama bana akp ile alakasız geldi. akp'ye oy veren kesim bunların gelişmemiş şehirlerdeki versiyonu (bence)sencesi yok çok doğru bir tespit.. aynısını ben yazacam da adım akp liye çıkar diye yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 fede said: dünyanın başka neresinde üniversiteye giden insanlar bu kadar çok aşağılanıyor acaba? okuyan insana saldırmak nasıl bi moda lan 200 senedir aynı şey. bence bulundukları pozisyondan yararlanmayacaklarsa yer doldurmasınlar. öğrenci fazlası yüzünden zaten üniversitelerin %90ı kaynak kıtlığı içersinde yuvarlanıp gitmeye çalışıyor. bana kalsa akademik derinlikte eğitim yapan üniversite sayısı 5-10u geçmemeli diğerleri meslek üniversitesi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 taz said: iyi de bunların hepsi akp'ye mi verdi oyunu? bunların çoğu chp'ye vermiştir oylarını. ben de chp'ye verdim ama bana akp ile alakasız geldi. akp'ye oy veren kesim bunların gelişmemiş şehirlerdeki versiyonu (bence) 2 kişiden biri AKP verdi yetmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ardeth said: fede said: dünyanın başka neresinde üniversiteye giden insanlar bu kadar çok aşağılanıyor acaba? okuyan insana saldırmak nasıl bi moda lan 200 senedir aynı şey. bence bulundukları pozisyondan yararlanmayacaklarsa yer doldurmasınlar. öğrenci fazlası yüzünden zaten üniversitelerin %90ı kaynak kıtlığı içersinde yuvarlanıp gitmeye çalışıyor. bana kalsa akademik derinlikte eğitim yapan üniversite sayısı 5-10u geçmemeli diğerleri meslek üniversitesi olmalı.bu gün doğru tespitler günü herlade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 paticik bir tarih yaşıyor herkez herkezi onaylıyor :D:D vayy canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 mawiman said: paticik bir tarih yaşıyor herkez herkezi onaylıyor :D:D vayy canına yo ben sana katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 19 Nisan Pati Kardeşliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yok öle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar