Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 küçüldükçe fiyat artıyor notebook aleminde maalesef =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 sanıyorum ki (tabii yine performanslı değiller) fiyatlarda bir iyileşme oluyor. dell'in ve acer'ın bi iki tane çıkacak umpc'sini gördüm. fiyat aralıkları 600-1200$ arası, özelliklerine göre fiyat değişyor. ancak uzakdoğulu şirketlerin kendi çıkardıkları umpc'lerin fiyatları daha bi güzel. şöle salla pati bi genelleme ile ~600$ demek mümkün. tabii dışarıdan getir(t)mek sorun olacak ancak olsundur. everex, msi(470-1200$), hp(pahalı!), datacask(alman 400-450$), jisus(hollnada(?) 500$), ecs... ve benzeri şirketler bu pazara güzel ürünler çıkartıyorlar neyse ki! geneli 512mb ram, 20-40gb hdd(bazısında 120'ye çıkyıor ama fiyat da çıkıyor) 800x480ekran (birkaçında 1024x600olması lazım) falan filan var. tamam, autocad falan çizilmez analiz yapılmaz ama gündelik işler için çok uygun bir tercih. hatta oturma odası bilgisayarı olarak bile alınır. yattığın yerden işini halledersin, remote ile esas bilgisayarın downloadlarını kontrol edersin, yemek tarifi için mutfağa götürürsün... falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Eğer işte amaçlar iyi belirlenirse. Desktop laptop kombosu bile yapmak mumkun ust duzey makinelerin fiyatına. Oyunuda oyanarsın belgelerini sağa sola taşıyıp sörfünüde yaparsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 15"ten buyuk laptop amacini asmistir, masanda durucaksa desktop al, ufak desktoplar da var, essek olusu gibi laptop almaktansa adam gibi desktop alirim oldugu yerde durucaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Büyük laptop'ların da bir amacı var. Pek mobil olmadığı için çantana atıp gezebileceğin bir bilgisayar değiller, ama kaldığı yeri sık değiştirenler için rahatça taşınabilir bir desktop rolünü üstleniyorlar. Tabii en çok kaldığınız yere bir desktop koyup yanına da ufak bir laptop almak en mantıklısı bence. Ama iki bilgisayara vercek para yoksa büyük bir laptop da kısa vadede iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 aquila said: 15"ten buyuk laptop amacini asmistir, masanda durucaksa desktop al, ufak desktoplar da var, essek olusu gibi laptop almaktansa adam gibi desktop alirim oldugu yerde durucaksa. olduğu yerde durmuycak işte bunlar. Masasında/odasında yer kaplamasın istiyorsa ideal. LAN Party'lere götürmek istiyorsa ideal. Her gün şehir değiştirmiyor ama iki üç yere gidip geldiği için güçlü bir bilgisayarı yanında taşımak istiyorsa gene ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mirage ve Bone un açıkladığı şekilde kullanacaksan 17" ideal. Yaklaşık 2 senedir 17" Dell Inspiron 9400 kullanıyorum. Yaklaşık 3.5kg kendisi. Sarjı, , çantası, kulaklığı, harici hoparlörü derken 4.5 kg ye yaklaşıyor toplam ağırlık. 3-4 ayda bir, bir yere giderken alıp götürebileceğiniz, kısıtlı performanslı portatif desktop görevi görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bu kocamna laptopları alınca o kadar para harcayıp aldığım desktoplardan sonraki gibi tekrar para biriktirmeye başlayıp belirli bir zaman sonra protoss sesiyle = UPGRADE COMPLETE sesini duyamayacağım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Para biriktirip GDI sesiyle UNIT READY sesini duyacaksın ama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mirage said: Büyük laptop'ların da bir amacı var. Pek mobil olmadığı için çantana atıp gezebileceğin bir bilgisayar değiller, ama kaldığı yeri sık değiştirenler için rahatça taşınabilir bir desktop rolünü üstleniyorlar. Tabii en çok kaldığınız yere bir desktop koyup yanına da ufak bir laptop almak en mantıklısı bence. Ama iki bilgisayara vercek para yoksa büyük bir laptop da kısa vadede iş görür. Evet bu adam benim laptoptan beklediğim özellikleri sıralamış vesselam.. Şöyle açıklayayım ; yurt dışında öğrenim göreceğim için Türkiye ye gidiş gelişlerimde yanımda taşıyabileceğim bir alet olmalı.Yani hergün her gittiğim yere taşımayacağım. Laptoplar hakkında(hangi marka daha iyi performans verir,hangi markanın pil ömrü daha iyidir vs..)bilgim pek yok.Ben beklentilerimi yazayım belki yardımcı olabilirsiniz. Dediğim gibi her dakka yanımda taşımayacağım için ağırlığı ve büyüklüğünden çok performansı önemli.17" lik bir laptop olmalı.Oyunlarda moyunlarda da rahat olmalı zaten performans olayı burda önemli çünkü diğer işlemler için ortalama her laptop yeterli olur kanısındayım. 17" ve oyunlar açısından iyi performans alabileceğim bir laptop diyebiliriz. Tekrar teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bone un gösterdiği makina vatan bilgisayarda vardı flatout yüklüydü e bi bakayım dedim o oyunda bile full performans vermiyodu. laptoptan desktopa "yakın" performans bile beklersen gg olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Para basıyorum dersen Sony Vaio AR serisi (yaklaşık 4000 liraya falan gelir TR de en az) , abartma hajı markanın ne önemi var möhim olan özellik dersen Monster marka laptop alabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ne yazık ki henüz para basamıyorum.Ben aslında 2500 lira civarı bir fiyatı gözden çıkarmıştım 4000 lira çok fazla kaçar. Anladığım kadarıyla "Eğer oyun oynayacaksan desktop al kardeşim" diyorsunuz.Laptopta oyun yalan mı olur acep?Okadar kötü de değildir yahu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 DELL Latitude D630 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar