Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilet Tarihi

4Ever

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar tam olarak nereye acacağımı bilmediğim için burada acıyorum. İstanbul dışında oturdugum icin cok fazla maca gitme imkanım yok. 27 nisandaki GS FB macına gitmek istiyorum bilet cıkış tarihini bilen varmıdır. Biletix'den bilet bitmeden almam lazım.

Bir Arkadaşa güvendim önceden ucak bileti aldım. Mac biletini almam lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
fb isteseydin çok rahat alırdın biletixden...
Malum fenerbahce kartları olayı..

O gişelere öncelik olayı yalan olurdu.. Direk kartlara öncelik mevzuları :D

Zaten gsliymişin.. Boşver.
Kesin yenileceğiniz bir maça niye gidersin ki :D

Mayıs'da askere gidicem :) Gitmeden bi güzel bir maç izleyim ne olur ne olmas.

Sonuç olarak şampiyonluk her sene GS BJK FB arasında gezip duruyor. Bu sene siz sonra biz yada bjk değişen bişi yok ben oaraya maç izlemeye güzel vakit gecirmeye gidiyorum. Yenilirsek tabiki üzülücem .
Sosyal ağlarda paylaş

Thraine_Numeheru said:
netten alan varmı biz deniyoruzda sonuç alamadık.kalmışmıdır

Umudumu Kesmiştim biraz önce aldım Yeni Açık Üst. Sadece Yeni Açık alt kaldı.

https://www.biletix.com/sales/sales.htm;jsessionid=2D5FE5704C061DBBE478AC2D7DA759C0.www2?id=JGSB3

bu adresden almay dene.ben buradan aldım
Sosyal ağlarda paylaş

yeni acık ust de bitti. site rezil calıstı bugun. daha dogrusu calısmadı hiç. bilet gişelerinde her seneki manzara, polis, biber gazı, karaborsacılar ve kavga.

umudu kesmiş diablo oynuyodum, sıkıldım bi bakıyım dedim, forumlarda gordum bi link, baktım acılıyo hemen saldırdım. 2ser tane yeni acık ust ve alt alabildim ancak.

su anda bitmiştir herelde, biletix tam bir kepazelik baska bişey değil. hiçbir zaman dogru duzgun beceremediler, bundan sonra da beceremeyecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...