4Ever Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 arkadaşlar tam olarak nereye acacağımı bilmediğim için burada acıyorum. İstanbul dışında oturdugum icin cok fazla maca gitme imkanım yok. 27 nisandaki GS FB macına gitmek istiyorum bilet cıkış tarihini bilen varmıdır. Biletix'den bilet bitmeden almam lazım. Bir Arkadaşa güvendim önceden ucak bileti aldım. Mac biletini almam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 21 nisan pazartesi saat 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yalnız gişelere öncelik tanındığı için,nete çok fazla bilet düşmüyor derbilerde elini çabuk tutman lazım.Saat falan kur yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Çok teşekkür ederim almaya çalışıcam olmadı karaborsa yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Karaborsa ocak söndürür,çok tuzlu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 BulletRide said: Karaborsa ocak söndürür,çok tuzlu hehe Walla 2 Bilet Sınırı varmış :) inş alabilirim yoksa Uçak bileti boşa gidicek yada Karaborsa alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ne istiyorsun, gs mi fb mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 sabah 8 gibi gir sıraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 dasaaa said: ne istiyorsun, gs mi fb mi? GS İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 TRA_GS said: sabah 8 gibi gir sıraya İstanbul dışındayım. İnternetten almaya calışıcam bileti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 fb isteseydin çok rahat alırdın biletixden... Malum fenerbahce kartları olayı.. O gişelere öncelik olayı yalan olurdu.. Direk kartlara öncelik mevzuları :D Zaten gsliymişin.. Boşver. Kesin yenileceğiniz bir maça niye gidersin ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Baluu said: fb isteseydin çok rahat alırdın biletixden... Malum fenerbahce kartları olayı.. O gişelere öncelik olayı yalan olurdu.. Direk kartlara öncelik mevzuları :D Zaten gsliymişin.. Boşver. Kesin yenileceğiniz bir maça niye gidersin ki :D Mayıs'da askere gidicem :) Gitmeden bi güzel bir maç izleyim ne olur ne olmas. Sonuç olarak şampiyonluk her sene GS BJK FB arasında gezip duruyor. Bu sene siz sonra biz yada bjk değişen bişi yok ben oaraya maç izlemeye güzel vakit gecirmeye gidiyorum. Yenilirsek tabiki üzülücem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 internetten almaya çalışırken biletix sitesi göçüp sövebilirsin hazırlıklı ol göçeceği kesin ama alırmısın alamazmısın belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 TRA_GS said: internetten almaya çalışırken biletix sitesi göçüp sövebilirsin hazırlıklı ol göçeceği kesin ama alırmısın alamazmısın belli olmaz Yada Garanti Bankamatiklerden alıcam. Ama bu yöntem her bilet için aktif edilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kupa macında internetten aldım ben tam saat 10'da cokme falan olmadı, gayet rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yarın çıkıcak heralde biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bulunduğun şehirde biletix yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 eldar said: Bulunduğun şehirde biletix yok mu? Aydındayım Burada Yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 45 dk sonra :) alıyorum inşallah biletimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 alamadım bilet hayırlısı karaborsaya kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 netten alan varmı biz deniyoruzda sonuç alamadık.kalmışmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Thraine_Numeheru said: netten alan varmı biz deniyoruzda sonuç alamadık.kalmışmıdır Umudumu Kesmiştim biraz önce aldım Yeni Açık Üst. Sadece Yeni Açık alt kaldı. https://www.biletix.com/sales/sales.htm;jsessionid=2D5FE5704C061DBBE478AC2D7DA759C0.www2?id=JGSB3 bu adresden almay dene.ben buradan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yeni acık ust de bitti. site rezil calıstı bugun. daha dogrusu calısmadı hiç. bilet gişelerinde her seneki manzara, polis, biber gazı, karaborsacılar ve kavga. umudu kesmiş diablo oynuyodum, sıkıldım bi bakıyım dedim, forumlarda gordum bi link, baktım acılıyo hemen saldırdım. 2ser tane yeni acık ust ve alt alabildim ancak. su anda bitmiştir herelde, biletix tam bir kepazelik baska bişey değil. hiçbir zaman dogru duzgun beceremediler, bundan sonra da beceremeyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yok olmuyo kahretsin yukardaki linkiden olmuyo baska bi link !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 fail sanırım bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar