venom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Arkadaşlar şu an oblivion'umda bayağı fazla mod yüklü ve DVD'm bozuldu.Oyunu açtığımda oblivion exe bir sorunla karşılaştı yazısını gösteriyor ve kapanıyor.Bana PMden ya da buradan,elindeki kurulduğundaki exeyi(fixed exe değil arkadaşlar) ulaştırabilecek olanın repine abanıcam.Vaktim olsa gider değiştir ya da başka birşey yapardım ama ne yazık ki hiç vaktim yok şu an.Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 maalesef kurulduğu andaki exe yok, yamalı exe var. senin oyununun yama sürümü nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bende version 1.0 var,yani 1.0.228 diye geçiyor samcim.Obliviona official plugin CDsi aldım Knights Of The Nine diye,zamanım olsa diğerini de değiştiricem de,pluginler ve KOTN için 1.1 yaması kurulacak,haliyle bozuk olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 hmm bende shivering isles 1.2.0416 yaması yüklüymüş, senin işini görmez yani. :/ net'te belki bulman mümkün olabilir, bende nwn'nin orijinal exe'si bozuk yüklüyordu da bir rus sitesinde bulmuştum düzgün halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 açıkçası 3 saattir falan google ı dolaşıyorum,bir sonuç elde edemedim henüz.Ancak teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bende de sam deki versiyonmus editliyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 olsun abi canınız sağolsun ne yapalım olacağı varmış.Zeratull sizden razı olsun yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Abi ben şundan bahsediyorum,biri benim için bu kadar kasıntıya girmez sanırım ancak,eğer elinizde dvd varsa onu farklı bir foldera kurup,exesini upload edebilecek cici biri var mı buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aylar önce kurup hiç oynamamıştım, belki cracklemeyi unutmuşumdur diye baktım, unutmuşum :) buyur: http://rapidshare.com/files/108564943/Oblivion.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 DVD bozuksa bozuk olan tek şey oblivion.exe olmayabilir, öbür dosyalar nedeniyle oluşan hatalarla karşılaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 PrudenT said: aylar önce kurup hiç oynamamıştım, belki cracklemeyi unutmuşumdur diye baktım, unutmuşum :) buyur: http://rapidshare.com/files/108564943/Oblivion.exe ABİ ALLAHINA KURBAN OLAYIM SENİN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 arcane said: DVD bozuksa bozuk olan tek şey oblivion.exe olmayabilir, öbür dosyalar nedeniyle oluşan hatalarla karşılaşabilirsin. bana da öyle geliyor... oblivion.exe çorap söküğünün başıdır yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Ama ben kurdum gayet yamaları,knights of the nine ı da kurdum.Horse armor packi de kurdum.Orrery'i de kurdum.Lair i de kurd.... aah dövmeyin (düzeldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 geçmiş olsun, kusura bakma ben de ayrıca kurmayı düşündüm ama malum oyun büyük, biraz işim vardı o esnada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Yok sam sorun değil cidden yardım etmek istemen bile çok güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Valla ben bu oyunda modlar yüzünden bir yerden sonra mecburen tekrar başlandığını çok gördüm. Mod işi sakat. Gerçi orjinal oyunlarda sağlam modlar hatasız çalışıyorlar da bende orjinal değildi :) Yine de her modu indirmemek lazım yani, bazı modlar orjinal oyun bile olsa başta değil de biraz oynadıktan sonra hata veriyor. Ayrıca modların yüklenme sırası da etkili. OMOD kullanmıyorsan sorun oradan da kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar