Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rabbim geri döndür pls

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

Horizon said:
Bir de birşey demek istiyorum , bu haber birçok gazetede bugün yokken taraf gazetesi üst manşetten vermiş. Bazıları her karşıt haberinde AKP yalakası vs diye gazeteye saldırıyorlar ya ondan bi söyliyim dedim. Fazla gözü kara taraf olmayın bazen kör ediyor.

hahahahaha
ne alakası var yahu bu haberin AKP'yle tabi yayınlarlar.

ama biz bu kafalar aynı, tabanı neyse yöneten de öyle dediğimizde karşı çıkmak için bi taraflar yırtılıyor. halbuki bak ne güzel kendin itiraf etmişsin. aferin.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Din eğitimi gerizekalıların eline kalırsa böyle oluyor işte , hala var o örümcek kafalılardan öğretmen olarak çalışan.

yavrum benim, din egitimi TAMAMEN bunlarin elinde. Bunu anlayamadiginiz icin aci cekiyor bu ulke. Siz "munferit olaylar bunlar, coguluk boyle degil" demeye devam edin, ulkenin icine sicilmaya devam etsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmayın, küçük düşürmeyin kendinizi. Hep mantıklı bildiğim üyeleri abuk subuk konuşurken görünce hayal kırıklığına uğruyorum valla.

Arapların bu tarz filmleri çok var, bu tek değil. Bunu gelipte başka bir şeye monte etmeyin, sömürmeyin. Ayrıca, bunu bir inanca hakaret vesilesi(şaka şaka değil, eleştiri hiç değil maalesef.) yapan saygıdeğer üç beş kişiye de rica ediyorum yapmayın, etmeyin. Her şeyin bir sınırı var cılkını çıkarmayın bence.

Habere yorum da yapacak olursak, böyle bir filmi o yaştaki çocuğa değil genel olarak bir çok kişiye izletmek kadar aptalca, saçma bir şey olamaz. Hiç bir şeye hizmet etmeyen, anlayışsız, gereksiz, saçma bir düşünce. Bunu yapanı kınamak lazım. Sanki bunu izletince milletin dini kurtulacak? Yapmayın, etmeyin eşşek kadar adam olmuşsunuz, hiç mi ders almazsınız diye sorarlar. Ayrıca, en güzel örnek olarak Ahmet Altan'ın şu yazısını görüyorum. (Abidik gubidik, Ahmet Altan hakkındaki yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın, adamı ezesiniz yaftalayasınız diye vermedim linki)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...