GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şeytan(ya da neyse o) allah ın dediklerini yapmıyo diye kızıyo adama [edit: azrailmiş yazıyomuşta azrail katil değilki direk .kill çekmiş adama] sevinsene olum şeytansın sen ne güzel senin dediklerini yapmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Romario said: /summon portatif allah. Kal Vas Xen Celle Celalühü *lasttarget* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 allahla dalga geçme topici değil bu yanlış geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Horizon said: Bir de birşey demek istiyorum , bu haber birçok gazetede bugün yokken taraf gazetesi üst manşetten vermiş. Bazıları her karşıt haberinde AKP yalakası vs diye gazeteye saldırıyorlar ya ondan bi söyliyim dedim. Fazla gözü kara taraf olmayın bazen kör ediyor. hahahahaha ne alakası var yahu bu haberin AKP'yle tabi yayınlarlar. ama biz bu kafalar aynı, tabanı neyse yöneten de öyle dediğimizde karşı çıkmak için bi taraflar yırtılıyor. halbuki bak ne güzel kendin itiraf etmişsin. aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 PrudenT said: allahla dalga geçme topici değil bu yanlış geldiniz. allahı dövüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 mahmut tuncer said: PrudenT said: allahla dalga geçme topici değil bu yanlış geldiniz. allahı dövüyüm abartmayın içinizde kalsın hepimiz dışımıza vuracak olsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Kalkın namaz kılın len, yanacanız hepiniz X( Ha bu arada, Horizon'unki "ben de biliyorum bu işi yapanın ucunun ta akp'ye gittiğini, ama söylemek işime gelmiyor" demek olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ben fetojanın elçisi çetojan. fetojan çarpar kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Horizon said: Din eğitimi gerizekalıların eline kalırsa böyle oluyor işte , hala var o örümcek kafalılardan öğretmen olarak çalışan. yavrum benim, din egitimi TAMAMEN bunlarin elinde. Bunu anlayamadiginiz icin aci cekiyor bu ulke. Siz "munferit olaylar bunlar, coguluk boyle degil" demeye devam edin, ulkenin icine sicilmaya devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sinematografinin gozune vurmuslar, kamera acilari mukemmel, yonetim sahane. ayrica fetonun uchiha oldugunu simdi ogrendim, sasirdim, sharinganini acmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aquila said: sinematografinin gozune vurmuslar, kamera acilari mukemmel, yonetim sahane. ayrica fetonun uchika oldugunu simdi ogrendim, sasirdim, sharinganini acmis mi? Kızılderililer türktü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şeriat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yapmayın, küçük düşürmeyin kendinizi. Hep mantıklı bildiğim üyeleri abuk subuk konuşurken görünce hayal kırıklığına uğruyorum valla. Arapların bu tarz filmleri çok var, bu tek değil. Bunu gelipte başka bir şeye monte etmeyin, sömürmeyin. Ayrıca, bunu bir inanca hakaret vesilesi(şaka şaka değil, eleştiri hiç değil maalesef.) yapan saygıdeğer üç beş kişiye de rica ediyorum yapmayın, etmeyin. Her şeyin bir sınırı var cılkını çıkarmayın bence. Habere yorum da yapacak olursak, böyle bir filmi o yaştaki çocuğa değil genel olarak bir çok kişiye izletmek kadar aptalca, saçma bir şey olamaz. Hiç bir şeye hizmet etmeyen, anlayışsız, gereksiz, saçma bir düşünce. Bunu yapanı kınamak lazım. Sanki bunu izletince milletin dini kurtulacak? Yapmayın, etmeyin eşşek kadar adam olmuşsunuz, hiç mi ders almazsınız diye sorarlar. Ayrıca, en güzel örnek olarak Ahmet Altan'ın şu yazısını görüyorum. (Abidik gubidik, Ahmet Altan hakkındaki yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın, adamı ezesiniz yaftalayasınız diye vermedim linki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 çocuklarda bipolar kişi bozukluğu olacak, her kötü bişey yaptıklarında içlerindeki kötü karakter/şeytan yaptı durumuna gelecekler sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ardeth said: bipolar kişi bozukluğu nedir abi merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 cift kisilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şeytan.melek .biz . 3 oluyoruz abi. teslis hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 insanlarda o mantık yok işte iyi bişey yapınca kendileri, kötü bişey yapınca başkası. yol yapınca belediye, depremde insan ölünce allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bunu çocuklara izleten o gerizekalıyı içeri atsalar ya çocukların hepsi ağlamış izleyince bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 @ardeth: iradeyi anlatması gerekirken pek bir exorcist takılması gerçekten enterasan din öğretmeninin ,evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 irade vs gibi şeyler güzel şeyler anlatılsın tabi korkutulan insandan kimseye hayır gelmez zaten ilerde korkuyla değil kendi iradesi ile iyi olan insandan hayır gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 korkutmanın faydası yoktur denemez de bana göre , bunu(korkuyu yani) insanın iradesinin kavraması daha doğru , insanları saçmasapan şeylerle buna üstelemesi efsane . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar