Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 ay wing tsun çalıştıktan sonra

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

şu an aşağı yukarı 4 yumruk atabilir hale geldim saniyede. reflekslerim ve hislerim korkunç şekilde gelişti hiç denemesemde wing tsuna başladığımdan beri kavga etmeyi daha evelde aikido yaparken hissettiğim o ya yapamazsam endişesinden eser kalmadı..
siz patilerle wing tsun u paylaşmak istiyorum.
izmirdeyseniz beraber çalışma şansımız bile var hatta.

http://www.youtube.com/v/hCx5BmqjOcw&hl=en

http://www.youtube.com/v/62S8Evel6c8&hl=en

ok düzeldi :)
Sosyal ağlarda paylaş

o duvara astığımız şey wallbag diye geçiyor. normalde ben o zamazingonun arkasına köpük koyuyorum sesi azaltsın diye ayrıca kolona astığım için ve yine ayrıca evin depo odasını kullandığım için bu iş için salondakiler bile farketmiyor çalıştığımı kaldı ki karşı komşularımdan biri makine mühendisi eve geç gelen diğeri günde 3 defa kapıyı açıp karıcının karısına küfreden bir deli yani pek problem olmuyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

wing tsun sokakta en cok i$e yarayan dovu$ sanatidir. aslinda pek de sanat degil, adam oldurme kol eklem kirma goz cikartma kulak isirma gibi tamamen du$mani elimine edici vah$i bir kung-fu türü..

ben de 2 ay gitmi$tim de bizim hoca deliydi az. boyle gaza geliyodu arada, tokatlamaya ba$liyodu hepimizi.

$u anda aklimda kalan en i$e yarayan hareket adamin biri seni itmeye kalktiginda elini tutup kafa atmak =P
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence sokakta işe ençok yarayan hareketi bacak arasına vurduğun push kick ten sonra surata yada boğularak ölmesini sağlamak için boğaza gireceğin chain punch.
yani denemedim ama arkadaşım denedi işe yarıyormuş tekmeyi yiyen afalladığı için karpuz gibi çıkarıyormuş kafayı öne sonra yerde zaten.
ama tabi sadece sokak değil çok güzel bi sistem wt
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:
Elini tutup bara götürüp içir sonra taksim arka sokaklarına bırak daha etkili olur esh, gerek yok kaba kuvvete.

dünyada kaba kuvveti hakeden birçok kaba insan var bence.. konuşmaktan anlamayan kibarlıktan anlamayan nezaketten anlamayan bulunduğu durumun avantajlarını sömürü amaçlı kullanan falan.. var bence kaba kuvvete gerek..
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:
muay thai yönetir be hocam. kol bacak burun kırmada üstüne yok.

ya kıyaslamaya girecek olursak bi tane m16yla binlerce muay thai ciyi wing tsuncuyu da öldürebilirsin saçma bişi o bundan iyi bu bundan kötü demek. martial arts kişi odaklıdır. yani adam yağlı güreş yapar ama gelir brazilian juijitsu yapan adamı yener de olay o değil konuyu açma amacım o değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...