Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şu an aşağı yukarı 4 yumruk atabilir hale geldim saniyede. reflekslerim ve hislerim korkunç şekilde gelişti hiç denemesemde wing tsuna başladığımdan beri kavga etmeyi daha evelde aikido yaparken hissettiğim o ya yapamazsam endişesinden eser kalmadı.. siz patilerle wing tsun u paylaşmak istiyorum. izmirdeyseniz beraber çalışma şansımız bile var hatta. http://www.youtube.com/v/hCx5BmqjOcw&hl=en http://www.youtube.com/v/62S8Evel6c8&hl=en ok düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 harbiden video koyma işinden anlamıyorum ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sadece videonun adresini yazman yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 basitçe url'yi copy paste edecektin buraya. o yutube'daki embed linki, http kodu, forumlara koyamassın zaten o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 birileri konuylada ilgilenebilir değilmi? konu dışında tek konuşulan şey siyaset değil değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aga ninjalaşmışsın, helal ve tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şöyle söyliyim 3 kişi özel ders alıyoruz ve en kötüleri benim şu anda. gerçekten oha dedirtecek kendini tanıyamayacak hale geliyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bende çıkmıyo videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=hCx5BmqjOcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=62S8Evel6c8&feature=user Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 şimdi çıkmış olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 videodaki senmisn hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 torbaya çalışan benim. diğer videoda ise elimde su şişesiyle ve piskopat bakışlarla görünüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aferin bak ilgilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ombakkombak said: aferin bak ilgilendim ayar vermekten mutlu olan insan. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 garu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ya duvara öle saydırıyonda komşun yok mu senin hiç.Şikayete falan gelmiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aynısını ben de sorcaktım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 o duvara astığımız şey wallbag diye geçiyor. normalde ben o zamazingonun arkasına köpük koyuyorum sesi azaltsın diye ayrıca kolona astığım için ve yine ayrıca evin depo odasını kullandığım için bu iş için salondakiler bile farketmiyor çalıştığımı kaldı ki karşı komşularımdan biri makine mühendisi eve geç gelen diğeri günde 3 defa kapıyı açıp karıcının karısına küfreden bir deli yani pek problem olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 wing tsun sokakta en cok i$e yarayan dovu$ sanatidir. aslinda pek de sanat degil, adam oldurme kol eklem kirma goz cikartma kulak isirma gibi tamamen du$mani elimine edici vah$i bir kung-fu türü.. ben de 2 ay gitmi$tim de bizim hoca deliydi az. boyle gaza geliyodu arada, tokatlamaya ba$liyodu hepimizi. $u anda aklimda kalan en i$e yarayan hareket adamin biri seni itmeye kalktiginda elini tutup kafa atmak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Elini tutup bara götürüp içir sonra taksim arka sokaklarına bırak daha etkili olur esh, gerek yok kaba kuvvete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 abi bence sokakta işe ençok yarayan hareketi bacak arasına vurduğun push kick ten sonra surata yada boğularak ölmesini sağlamak için boğaza gireceğin chain punch. yani denemedim ama arkadaşım denedi işe yarıyormuş tekmeyi yiyen afalladığı için karpuz gibi çıkarıyormuş kafayı öne sonra yerde zaten. ama tabi sadece sokak değil çok güzel bi sistem wt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 muay thai yönetir be hocam. kol bacak burun kırmada üstüne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 DynamicK said: Elini tutup bara götürüp içir sonra taksim arka sokaklarına bırak daha etkili olur esh, gerek yok kaba kuvvete. dünyada kaba kuvveti hakeden birçok kaba insan var bence.. konuşmaktan anlamayan kibarlıktan anlamayan nezaketten anlamayan bulunduğu durumun avantajlarını sömürü amaçlı kullanan falan.. var bence kaba kuvvete gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Spastik_Serce said: muay thai yönetir be hocam. kol bacak burun kırmada üstüne yok. ya kıyaslamaya girecek olursak bi tane m16yla binlerce muay thai ciyi wing tsuncuyu da öldürebilirsin saçma bişi o bundan iyi bu bundan kötü demek. martial arts kişi odaklıdır. yani adam yağlı güreş yapar ama gelir brazilian juijitsu yapan adamı yener de olay o değil konuyu açma amacım o değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar