Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotomontaj değil orijinal çıktı

Horizon

Öne çıkan mesajlar

Slat said:
Orası Samsun Emniyet Müdürlüğü, resimlerde hem polis hem jandarma var.

Tam bilgi sahibi olmadan iddalarda bulunmayalım lütfen.. Özellikle "asker yani" gibi neden post'a eklendiği belli olmayan bir vurguyu anlamakta güçlük çektim

''resimlerde hem polis hem jandarma var'' ama bu resimdekiler jandarma. Ayrıca vurguyu anlamakta güçlük çektiysen niye alındın? Demek ki anlamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

"Asker yani" gibi saçma salak bir vurgu gibi, her fırsatta askere bok atmaya çalışan "romantik" solcu kesimine sinir oluyorum, o yüzden alındım :)

Bu olayda jandarma olduğu gibi, polislerde vardır ve olay Emniyet Müdürlüğünde geçmektedir.

Madem rahatlayacaksın, Emniyet Güvenlik Şube Müdürü ile çekilmiş resmini koyayım:

Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Ben emniyetin belgelerle bazı şeyleri yavaş yavaş ortaya çıkardığını söylüyorum.

evet, emniyet sorusturmayi BAYA yavas yurutuyor. bu gidisle iddianame hazirlanana kadar icerdekiler olecek :( cok ilginc bi sorusturma bu ergenekon sorusturmasi.

-"once hayirlisiyla bi iceri atalim sunlarida suclarinin delilini sonra buluruz" mantigiyla 9 aydir haklarinda iddianame bile olmadan icerde tutulan insanlar,

-hem kendisi hem ailesi avaz avaz "islamciyiz biz, danistay turbana lolo yapti saldirdim" diye bagirmasina ragmen israrla ergenekoncu cikartilmaya calisilan islamci katil (bundan oncede islami basin tarafindan "akli dengesi bozuk " ilan edilmisti hatirlarsaniz),

-ayni zat'in orgutun daha onceki "faili mehcul cinayet/bombalama/sindirme" yontemlerine tamamen ters bir sekilde, konspetle hic alakasi olmayan "intihar bombacisi" misali eylemini gerceklestirmis olmasi,

-kendi gazetesini bombalatan ve daha once kendi kankalari tarafindan bizzat iskence edilmis olan 84 yasinda kalp hastasi ergenekoncu,

-guya devlet ustu bir dokunulmazliga ve kompleks bir yapiya sahip olan, cumhuriyet tarihinde ne kadar faili mechul cinayet varsa hepsini islemis kontr-gerilla/gladius kirmasi orgutun uyelerinden 1-2 ornek: kitap yazacam diye elalemin yazdigi kitabi turkceye cevirip icerigini calan bir rektor eskisi, kendisi bu zihniyetin uzantisindan iskence gormus bir gazeteci ve 10 senede bir ideoloji degistiren firildak bir "SOL" parti yoneticisi.

vay be, ne orgutmus. degil boyle etkili bir orgut, mahalle takimi kurulamayacak kadroyla bu orgut yillardir nasi is yapmis hayrettir.

edit: okunmasi biraz zor gibiydi yazinin, duzelttim. gerci anlamak istemeyen gene anlamayacak ama.
Sosyal ağlarda paylaş

oyle deme ombak cok guvenilirdir bizim polisimiz.

cok guvenilir polis ve CSIya tas cikartan sorusturmalari!!11!

Savcı katilleri bulun demiş!
Devrim TOSUNOĞLU - Fahri TÖRE/AKŞAM (06 Eylul)

İsmailağa Camii'nde imam Bayram Ali Öztürk'ün katili Mustafa Erdal'ın linç edilerek öldürülmesinden sonra olayla ilgili kimseyi gözaltına almaması sorgulanan polise, savcılığın olayın ilk günü faillerin yakalanması için talimat verdiği ortaya çıktı.

İmamı bıçaklayan Mustafa Erdal'ın görgü tanıklarının 'linç edilerek öldürüldü' ifadesine karşın, Anadolu Ajansı'nın geçtiği haberde polisin Erdal için 'Başını mihraba vurmaya başlamış, cami içinde ölü bulunmuştur' açıklaması dikkat çekti. Ardından 'Linç kesinleşmeden gözaltı yapmayız' diyen Emniyet, linç kesinleştikten sonra da kimseyi gözaltına almadı. Emniyet son olarak, prosedüre göre davrandıklarını ve savcılık talimatı olmadan gözaltı yapamayacaklarını açıkladı.

Emniyet'in bu açıklamalarına karşılık, Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, olay sırasında camide bulunan kişilerin tespiti için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne 3 Eylül Pazar günü talimat verdiği ortaya çıktı. Fatih Cumhuriyet Başsavcısı Fikri Aziz Niksarlı'nın, Mustafa Erdal'ın cesedi üzerinde yaptığı incelemede darp izlerini gördükten sonra olay sırasında camide bulunanların tespitini istedi. Bu kişilerin, ifadeleri alınmak üzere Fatih Adliyesi'ne davet edileceği kaydedildi.

Sosyal ağlarda paylaş

Ergenekon

Senaryo: George W.Bush
Yöneten: Fethullan Gülen
Oynayanlar: Tayyip Erdoğan, Mehmet Ali Şahin, Ahmet Altan vb.

Bi de bu topici açan tarikatcı fethullahcı zata bir sözüm var bari kaynak gösterirken adam gibi kaynak göster gidipte hükümetin ve fethullahın borazancılıgını yapan star gibi pacavralardan gösterme.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi elcaazlarimla yazdigim bu siiri, hala ergenekon diye sayiklayan arkadaslara armagan ediyorum.

ERGENEKON!11!

akp bagiriyor ergenekon diye,
gina getirdiniz "ulusalcilar!11!!1" diye diye.
yolsuzluk, irtica haberleri bile olamadi size kapak,
birak sen bu isleri, ergenekona bak.

unakitanin oglu ihracatla vurdu voleyi,
tayyibin oglu gemicikle dondu koseyi.
esi dostu ihya ettiniz ulan oldular 1337,
birak sen bu isleri, ergenekondur asil tehdit.

makarna-komurle iktidara geldi akp,
YSK daha dun sordu, 5 milyon secmen nerede?
daha once boyle secim gormedi bu ulke,
birak sen bu isleri, ergenekon gercek tehlike.

akpliler dedi "Ulan serefsiz sen nasil basbakana hesap sorarsin?",
bu millet sormamis ki hesap, kamer genc ne yapsin?
basbakan dokunulmazdir, edilemez ona veryansin,
birak sen bu isleri, ergenekon vurmasin.

"askerlik yan gelip yatma yeri degildir" dedi tayyip,
kendi cocuklari abdde, acayip...
ama takma sen kafani celiskilere, uyu misil misil,
birak sen bu isleri, islamci basin isil isil.

"en az 3 cocuk dogurun" dedi tayyip,
millet acliktan kiriliyor, kim eder bunu tasvip?
populizmin bokunu cikardin be adam,
birak sen bu isleri, ergenekonculara idam!

tayyip diyor ki "geliserek degistik",
ne bicim gelisme be bu, monarsik.
boyle degisim ancak iranda olur,
birak sen bu isleri, ergenekon osurur.

tayyibin resmi var seyhin dizinin dibinde,
kac zaman "seriat!" dedi her mikrofon gordugunde.
"demokrasi amac degil aractir"i ne cabuk unuttun,
birak sen bu isleri, ergenekonu buldun.

tektir bu siirin yazilis amaci,
gor artik gercekleri, sonra aglama aci aci.
bu siir daha uzardi ama 301 var yemedi,
haydi anani da al git derdim ama terbiyem elvermedi.

Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:
Ehuheheu bu Ergenekon meselesi o kadar komik ki, Türkiye'deki gelmiş geçmiş tüm failimeçhul cinayetleri buna bağdaştırmaya çalışıyorlar. Daha da komiği, gelmiş geçmiş tüm AKP karşıtlarını budayıp terörist gibi tanıtmaya çalışıyorlar.
Senin gibi komik insanlar da gelip burda bu şeyi savunuyor

Ben de mesela AKP karşıtıyım, demin de bi sinek öldürdüm katilim. Faili meçhul kalmasın ergenekoncuyum ben katilim, kötüyüm.

Adamlar sıktı bi ergenekon ne bulurlarsa giydiriyorlar valla "ergenekon yaptı" "bize laf eden bu adam ergenekoncu terörist" vs.
Sosyal ağlarda paylaş

e iyi kullaniyorlar

kendilerinin veya yandaslarinin yaptigi her olayi "ergenekon provakasyon icin yapti" diyip ustlerinden atmaya calisiyorlar

madem hersey bir komplo idi dansitay saldirisi vs bende diyorumki

ergenekon u akp yaratti, laik ulusalci kesime bok atip kendi hakliligini cikarmak icin

hadi bakalim aksini ispatlayin
Sosyal ağlarda paylaş

bizim millette durumdan vazife çıkarmak gibi bir olay var, ben inanıyorum ergenekon vakasına.

danıştay saldırısıdır, cumhuriyet gazetesine atılan bombalardır benim aklıma bir soru getiriyor. ülkede sinsi sinsi rejimi değiştirmek istediği iddia edilen bir kesim neden durduk yere dikkatleri bu şekilde üzerine çeker?

böyle faili meçhul durumlar için istihbaratçıların yaptığı bir çalışma vardır. Gerçekleşen olaylar kimlere ne kazandırmış, kimlere ne kaybettirmiştir diye bir liste hazırlar; o çalışmadaki + lara - lere bakıp bir sonuca varmaya çalışırlar. Gerçi bu tip çalışmaların sonuçları olayların doğası itibariyle her zaman spekülasyonlara açıktır ve benim bu tip bir çalışmayı isabetli bir şekilde yapacak kabiliyetlerim yok ama tek gördüğüm bu tip bir çalışma yapılsa en çok +'ı bu ülke dışında birilerinin, en çok -'de bu ülkenin hanesine yazılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim olaya bakışım şöyle:
2. Dünya savaşı sırasında Almayada Hitlere muhalif bir sürü insan vardı. Hatta bunların bir kısmı orduda üst yönetimde idiler. Hatta bu insanlar Hitlere ikidefa suikast düzenledirler. Birincisinde bomba patlamadı, ikincisinde patladığında Hitler odada değildi. Şimdi Hitlere suikast düzenleyen bir cunta olması Hitlerin yaptıklarını meşru kılıyor mu?

Farz edelim ergenekon var. Burada tartışılan suçlamaların hepsi gerçek. Danıştayıda Ergenekon bastırdı, Cumhuriyet gazetesine bombayı Ergenekon attırdı. Böyle olsa bile yapılanlar kesinlikle doğru değil. Ülke yönetimine bu şekilde müdahale edilmemeli.

Fakat Ergenekon böyle yapmışsa AKPnin yaptığı bütün irticai faliyetlere eyvallah mı diyeceğiz? Bak adamları durdurmak için neler yapmışlar deyip AKPyi destekleyeceğiz?

Tabiki hayır! Birilerinin yanlış davranışlarda bulunan hükümeti yanlış yollardan durdurulmaya çalışılmış olması hükümeti otamatikman temize çıkarmaz!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...