Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 FAIL : Funcom .. 20:00 GMT (8 pm GMT) Adamlar daha simdiden sozlerini tutamamaya basladi hadi hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paticik'in sayfalar bende çok geç açılıyor nedense =( 3-4 başlık birden açıyorum çok zaman alıyor diye. Neyse 11 e kadar nanay =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 öf be ne şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 off tamda herşey tamam dedim atladım oyuna yapılırmı bu be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Buarada patchler bitti diyerek Update Manager'ı kapamayın cünkü ara ara patch geliyor sonra sıkışabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bir gecikme daha... The start of the Open Beta is delayed by 2 hours to further test some of the changes in detail. We want to make sure everything works as intended before we open the servers to the testers. The official start time of the IGN Age of Conan Open Beta is therefore: 24:00 (midnight) GMT. (to find out the current GMT time please refer to http://wwp.greenwichmeantime.com/ ) Thanks for your patience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 cumaya kaldık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ayboluyo ama fankom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Arkadaşlar 4 tane PvE, 1 tane PvP server var şu an Betada, Kaju , Necati, , Pulse, Hanzo, Grimsoul, Hasanhseyin 1. PvE'de, Kamuran'da PvP'de.. Bana bu saçma sapan nicklere sahip karakterlerimden birinden ulaşabilirsiniz. Yeni gelen arkadaşlara oyun içinde seve seve yardımcı oluruz. Hepiniz Age of Conan'a hoşgeldiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 24 değil 22GMT başlangıç saati sabrı kalanlar 4 saat sonra başlıycak beta nitekim ben dışarı çıkıcam yeter :) Buyrun TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bizim saatimizle 01:00'da başlayacak şimdiki durum itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 tech beta acc larından open betaya direk geçiş varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Tech testerlara FC mail gönderiyor şuanda, yakında alırsınız, hepsini open betaya davet ediyor. Ayrıca artık NDA kalktı arkadaşlar istediğinizi konuşabilirsiniz =P Since there is no NDA on the Open Beta you are completely free to speak about your experiences in public, and you can also take screenshots and videos should you wish to. Ben 5 dakika önce mail aldım, gerçi FP den hesap almıştımya neyse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 himm.. şimdi farkettim ki open beta ve closed beta serverlari farklıymış.. Bu arada, NDA sadece Open Beta'da yok, Closed Beta'da hala devam ediyor :) Ayrıca konuşacak ne kaldı ki allasen, herkes herşeyi biliyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 TEY TEY TEY TEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bana da geldi mail... betaya girenlere de yolluyorlar mail'i tech tester'lar dısında... bi de tech tester'ları yeni davet ediyolarsa, aynı client'la girebilecekler mi ? yoksa simdi mi baslıycaklar 12.5gb cekmeye =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 onu bilmiyorum ama ben başladım indirmeye %0.3teyim başarıcam bunu! bu arada special thanks to nuwanda accaunt için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 gwindon bu gidişle oyunu indirirsin beta başlayana kadar ömrümüz çürüdü beklerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 80le indirio =/ tech betayı torrentten 180le indirmistim keske yine oyle bi secenek olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 önceki sayfalarda göremedim, aynı serverda başlayalım diyorum ne dersiniz? hemen acele löolöllöö girmeyin :) bir 5-10 dakika buradan kararlaştıralım falan. eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bu gece girmek nasip olmaz artık bana. Yarın da nöbetçiyim. Artık hastaneden firewall müsade ederse girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 patcher i çalıştırdığımda kullanıcı adı ve şifre istiyo şimdi. giriyorum ama couldnt connect to patch server diyo. sizde nasıl? normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 normal mumi. serverlar acılmadı henüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 patch server açıldı. 49.8mb lik patch var. ulan bu kadar kısa sürede bu kadar büyük patchler nedir böle yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 arcane said: önceki sayfalarda göremedim, aynı serverda başlayalım diyorum ne dersiniz? hemen acele löolöllöö girmeyin :) bir 5-10 dakika buradan kararlaştıralım falan. eğlenceli olur super olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar