Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Spiegel said:
betada oyun denemeden de para alındığını bu oyunda gördüm, wow dahil birkaç tane de sonradan patlayan mmo denedim betalarda hiçbirinde böyle para istenmemişti, çok saçma, almıycam ben 15 dollar flm veremem beta için, oyun çıksın oyunu alırız o da güzel olursa ya da bir yerden free key bulabilirsem bir bakarım

Aynı işi FilePlanet WoW'da da yapmıştı. Bu bir ilk değil malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Belki aynı sorunu yaşayan olur çözümüyle beraber yazıyorum.

Patchler bitti oyuna girişte ekran kartının driverını güncellememi istedi onuda yaptıktan sonra oyunun login ekranına bir türlü gelemedim daha dogru giriş videosunun oldugu bölümde ses var görüntü yok.

Forumlara baktım aynı sorunu yaşayanlar Funcom klasöründeki SimpleConfig tıklayarak ekran kartı bölümünden DX10'u seçmişler, bende de işe yaradı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sistemim vista hatta dx10 için upgrade yaptım komple sistemi, xp kullanabilecegin aklıma gelmedi bu yüzden.

İmkanın varsa ki o karta sahipsen sisteminde yeni nesildir tahminim, vistaya geçmeni öneririm.

kfg said:
open beta basladı mı ki ? baslamadan once patch mi var ? boyutu ne kadar patch'in ?

open beta başlamadı, sadece hazır Dl bitmişken oyunu çalıştırmak istedim introyu ve login ekranın görmek için, sorunda o kısımda oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...