GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 fileplanette dosyayı eksik veriyolar ozaman dfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 o ilk linkteki partları da toplayınca 13.01gb cıkıyor, tek guvenebilecegimiz fileplanet anlasılan :... o da cok cok yavas be... edit: gwindon, sen bu torrent'ten cekip calıstırdın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fileplanet dısında oyunu indirip calıstırabilen varmı? artı fileplanetten bitirip oyunu kuran var mı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fileplanetdeki download linkinde bu yazıyor yanlız. Download Age of Conan - Hyborian Adventures Client Filename: AgeOfConan_FilePlanet.zip Author: Funcom Size: 12,901.1 MB Created: 4/22/2008 Updated: 4/23/2008 Downloads: 43,734 Also known as: Age of Conan CE, Age of Conan - Hyborian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Darksun said: Kesin yeni server olur onlar qui, level 13 limiti vesaire olduğu ve closed beta 1'inde biteceği için. Burada duyururuz =) Benim bildiğim closed beta oyun başlayana kadar devam edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 open beta'da dx10 olucak mı bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Spiegel said: betada oyun denemeden de para alındığını bu oyunda gördüm, wow dahil birkaç tane de sonradan patlayan mmo denedim betalarda hiçbirinde böyle para istenmemişti, çok saçma, almıycam ben 15 dollar flm veremem beta için, oyun çıksın oyunu alırız o da güzel olursa ya da bir yerden free key bulabilirsem bir bakarım Aynı işi FilePlanet WoW'da da yapmıştı. Bu bir ilk değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Beta için para alındığını nereden çıkardın? Paralı olan fileplanet üyeliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 fileplanet a zaten yıllık üye olan on binlerce kişi var yani onlara bedava bize paralı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Fileplanet a iki tür üyelik var, bedava ve subs. yani paralı. Bu open ya da close betalardan öncelikli olarak subs. üyeler yararlanıyor, bu yıllardır böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 yani funcom da beta keyleri fileplanete verdigine gore demek ki beta parali =) Biraz beklemekte fayda var belki free uyelere de beta key kalir. Pek sanmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Bize kıyak yapıyor FP, çatlayın hasetinizden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 MMORPG.com veriyor 100 key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kfg said: open beta'da dx10 olucak mı bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Beta ilerledikçe fp nin open to all yapması olası evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 leziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Artık key'lerin dağıtımı yavaşladı, neredeyse batchler arasında hiç kapanma olmuyor. Fileplanet e paralı üye iseniz http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/beta/ adresinden 1 mayısa kadar kolayca open beta key almanız mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ooyunu calistirdim demin patch cekmeye basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Belki aynı sorunu yaşayan olur çözümüyle beraber yazıyorum. Patchler bitti oyuna girişte ekran kartının driverını güncellememi istedi onuda yaptıktan sonra oyunun login ekranına bir türlü gelemedim daha dogru giriş videosunun oldugu bölümde ses var görüntü yok. Forumlara baktım aynı sorunu yaşayanlar Funcom klasöründeki SimpleConfig tıklayarak ekran kartı bölümünden DX10'u seçmişler, bende de işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 bende dx10 yok fakat 8800gt ekran kartı var.open betaya giremeyecekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 open beta basladı mı ki ? baslamadan once patch mi var ? boyutu ne kadar patch'in ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 odiflame said: bende dx10 yok fakat 8800gt ekran kartı var.open betaya giremeyecekmiyim? Bendeki kartda 8800gt ve dx10 gözüküyor bildigim kadarı ile dx10 bu kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Dx10 için min 2 gereksinim: 1-En az 8800 ya da dengi bir kart, 2-Vista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 bende vista yok işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Sistemim vista hatta dx10 için upgrade yaptım komple sistemi, xp kullanabilecegin aklıma gelmedi bu yüzden. İmkanın varsa ki o karta sahipsen sisteminde yeni nesildir tahminim, vistaya geçmeni öneririm. kfg said: open beta basladı mı ki ? baslamadan once patch mi var ? boyutu ne kadar patch'in ? open beta başlamadı, sadece hazır Dl bitmişken oyunu çalıştırmak istedim introyu ve login ekranın görmek için, sorunda o kısımda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar