Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mmorpg.com da 100 beta acc. kampanyası baslatmıs, sign up olun isterseniz, pazartesiye kadar her gun bi kez login olup ticket alıcaksınız, max 4 ticket...
Mesaj tarihi:
Hemen kapıyorlar yalnız, 2 gündür kaçırdım evde olmadığımdan dolayı, comrade yükleyeyim en iyisi. Ulan telefona falan mesaj yöntemi geliştirseler, fantezi olur ama iyi olur sdfs.
Mesaj tarihi:
ben comrade'den yakaladım fakat comrade de son anda haber veriyo işlemi bitirdiğikten sanırım 1 dakika sonra falan kapandı.Yeteri kadar deli olanlar tüm gün refresh yapıyolardır eminim
Mesaj tarihi:
oyun 90 ytl falan olcak sanirim turkiyede 20 gun lugune 15 dolar verip kesin kararimi vericem. oynamaya karar verirsem 20 ytl zarardayim. ama beyenmezsem baya bi karli olucam .)
Mesaj tarihi:
eet haklısın mantıklıda bu open betaya para istemeleri saçma deil mi bana nerden para alsak kardır mentalitesi gibi geldide. yoksa parasından deil de open betaya nie para istiolar. gerçi başka yerlere ödüon parayıda nie beta keyler bunlar üstünden dagatılıo anlamadım.
Mesaj tarihi:
Abi yalnız founder's club üyeliği olmak zorunda değil, en basit subscriber olsanız da oluyor yani, ben 3 ya da 5 dolarlık subscriberlardanım yıllardır, her türlü subscribe gerektiren beta'ya giriyordum.
Mesaj tarihi:
Haha duyduğuma göre sırf open beta ve pvp weekend tarzı eventlere has sansürleme varmış =) nede olsa 18+'ı ayarlayamıyorlar.

Normal oyunda bu sansürler kalkacakmış.
Mesaj tarihi:
Kafamı duvara vuracam, vallahi vuracam abi. 18:31'de mesaj geldi keyler çıktı hede hödö diye, 41 geçe pc başına geldim yemek yiyordum, distributed. Hayır yani, çölde bi kutupayısının mikmediği kaldı, o da yakında olacak, şaşırmam, korkuyorum.
Mesaj tarihi:
Keylerin tükenme hızı yavaşlıyor yanlız, bu sefer çok uzun süre açık kalmış anladığım kadarıyla. İlk gün saniyesinde tükenmişti, 1 mayısa kadar dağıtım olduğunu düşünürsek son günlerde artık iyice yavaşlar sanırım.
  • Yeni Oluştur...