GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ya zaten paralı acc istiyomuş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Keyler aktif http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/beta/ tıkla al çabukkkkkkk =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 50 dolarlık subcription istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 15 dolarlik ta oluor ben oyle aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Demin ikinci dalga verildi ve son anda sign up olabildim bilgilerimi istedi girdim ancak daha mail gelmedi bekleyip görücez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben kacırdım yaw.dizi izliyordum kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 kurtlar vadisini mi? :P ben mekdanısa gitmiştim kaçırdım daha paralı acc almadım ama beklerim heralde artık napalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 lost izliyordum.lost lost lost bu dizi nedir dedim.aldım güzelmiş dün 6 saat izlemişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 of ben daha ilk bölüme başlamadan 3 sezonu da anlatmışlardı bana ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 mmorpg.com da 100 beta acc. kampanyası baslatmıs, sign up olun isterseniz, pazartesiye kadar her gun bi kez login olup ticket alıcaksınız, max 4 ticket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Hemen kapıyorlar yalnız, 2 gündür kaçırdım evde olmadığımdan dolayı, comrade yükleyeyim en iyisi. Ulan telefona falan mesaj yöntemi geliştirseler, fantezi olur ama iyi olur sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 alan ve çalışan biri paylaşsa benimle onun giremediği zamanlar girsem falan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 fileplanet sux ya 100kb i gecemiorum dl de feci tukendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben comrade'den yakaladım fakat comrade de son anda haber veriyo işlemi bitirdiğikten sanırım 1 dakika sonra falan kapandı.Yeteri kadar deli olanlar tüm gün refresh yapıyolardır eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ben yakaladım dün ama paralıymış beta oynıcam diede para vermek istemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 oyun 90 ytl falan olcak sanirim turkiyede 20 gun lugune 15 dolar verip kesin kararimi vericem. oynamaya karar verirsem 20 ytl zarardayim. ama beyenmezsem baya bi karli olucam .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 eet haklısın mantıklıda bu open betaya para istemeleri saçma deil mi bana nerden para alsak kardır mentalitesi gibi geldide. yoksa parasından deil de open betaya nie para istiolar. gerçi başka yerlere ödüon parayıda nie beta keyler bunlar üstünden dagatılıo anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bir bakıma yarı kapalı yarı açık beta oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 paraya sıkışmış olmasınlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Abi yalnız founder's club üyeliği olmak zorunda değil, en basit subscriber olsanız da oluyor yani, ben 3 ya da 5 dolarlık subscriberlardanım yıllardır, her türlü subscribe gerektiren beta'ya giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Haha duyduğuma göre sırf open beta ve pvp weekend tarzı eventlere has sansürleme varmış =) nede olsa 18+'ı ayarlayamıyorlar. Normal oyunda bu sansürler kalkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 key aldım. bakalım nasıl olacak oyunumuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Kafamı duvara vuracam, vallahi vuracam abi. 18:31'de mesaj geldi keyler çıktı hede hödö diye, 41 geçe pc başına geldim yemek yiyordum, distributed. Hayır yani, çölde bi kutupayısının mikmediği kaldı, o da yakında olacak, şaşırmam, korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Keylerin tükenme hızı yavaşlıyor yanlız, bu sefer çok uzun süre açık kalmış anladığım kadarıyla. İlk gün saniyesinde tükenmişti, 1 mayısa kadar dağıtım olduğunu düşünürsek son günlerde artık iyice yavaşlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 evet yavaşlama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar