tantun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Darksun said: Haha az önce mail kutusuna baktım, tech testerları closed betaya almışlar =D To show our appreciation for your time and dedication during these tests, we would like to take this opportunity to invite you into the Closed Beta for Age of Conan! This invite gives you unrestricted access to the entire splendor of Age of Conan, and we hope you will continue to test the game all the way until release. Seeing this is a closed beta you will get to test the latest and best of what we have, and you can expect to see many improvements in the next few weeks. Yaşasın! Çok güzel olmuş gerçekten, tebrikler Darksun :) Tech Tester arkadaşlara haber verelim hemen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 benim sistem: Core2Quad Q6600 2GB Ram 8800GTX en yuksek ayarlarda, 1280x1024 4xaa acık 30 fps civarı alıyorum, ama takılma olmuyor hic... arada bir donuyor 1sn kadar sonra eski haline donuyor... oyun icinde hic takılmıyor iste ama char. yaratma ekranında deli gibi kastı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 cakeonroof said: hakkaten open degil closed betaya almislar techleri.clienti silmistim bende :( .closed clientin guncel ise localconfig.xml dosyasini yollama sansin varmi bana darksun ? edit : fp clientindan closed beta ya baglanabilmek icin "localconfig.xml" file in icindeki satirlari su sekilde degistirip clienti patchleyebiliyormusuz. http://externalupdate-us.ageofconan.com/upm http://externalupdate-us-game.ageofconan.com/upm GeneralBeta2 generalbeta.ageofconan.com:7000 conan 2 20 ayni sekilde tech(general) beta clienti olup henuz fp clienti indirememis olanlarda IGN beta da oynamak isterlerse yine localconfig.xml icindeki satirlari ; http://gs-update.ageofconan.com/upm http://gs-gameupdate.ageofconan.com/upm IGN ign.ageofconan.com:7000 conan 2 22 seklinde degistirerek clienti patchleyebiliyorlar. O olay yalnız, beta forumlarında baktım, işe yaramıyormuş. Şimdiki Closed Beta'nın patch serverları değiştiğinden dolayı, artık ne yapıp edip 13GB closed beta client'ı indirmek zorundayız, 19 saat de bekleyemem bunun için löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 3 gün 24 saat kaldı diyo lan :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bağlantın ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Sen ne dion bana bi ara 2 hafta 1 gün..... falan diyodu affalladım kaldım :S Sonra düzeldi şu an 2 küsür gün var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 1mb bağlantım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Ben eski client ı patchliyordumda oda 4.5gb lık dosya yüklüyordu, serverlar indiği için takılmış sanırım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 aaaşığııım sanaaaa dokuuuunamasamdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 19'u geçtim, 3 gün 21 saat'e çıktı bende, *ikerler dedim kapadım. 13 level ile idare edeceğiz şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ya bana closed beta için mail geldi, ama 35 gb oyun bi de hayvanlarca patch falan çekemiorum. :L yok mu çekmiş birisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 şaka :S şaka olmalı bu.. yada kabus.. herneyse 1,5 ay sonra client inse, 1 ay kadar da updateler sürse işte sonbaharda başlarım oynamaya :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 serverlar şu an kapalı arkadaşlar, 21:00 gibi açılacak, yeni bir stress test yapılacakmış,ondan bu kadar yavaştır... ya da tech testerlara closed beta yolu görününce onlarda indirmeye abandı, silenler baştan indirmeye başladı, silmeyenler de en son tech testten beri yaklaşık 7 gb patch geldi, onu yüklüyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Oynayın ve nasıl olduğu hakkında fikirlerinizi yazın. Sipariş etmedim sizlerin yorumlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 gercekten keyif aldim, oynanabilirlik ve combat dan yana endiselerim vardi, ancak ilk izlenim olarak oldukca keyifliydi. benim icin dual wield olayi cok onemli, yani lvl 3 de yerden buldugum herhangi bir cisim ile dual wield yapabilmek, cok keyifli biseymis. havada ucusan kanlar falan da baya bir keyifli.. sahsen preorder etmeye gidiyorum simdi collectors edition u ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Gerek official forumlarda gerekse burda negatif konusan cok kisi yok.. Simdi aklimda kalan tek soru.. Pre order mi etsem yoksa D&R in yada burdaki distributor firmanin sozune guvenip ayni gun elime gecicegine guvenip turkiyedenmi alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ya şu clienti(13Gb olan) bana dvd ye çekip yarın falan Ankarada verebilecek hayırsever aynı zamanda yufka yürekli bir cengaver var mıdır? İndir indir bitmiyor ya.. Millet tecrubelerini paylaşıyor bizde bakıoz.. Oynamak istiyoruuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 MADBOY said: cakeonroof said: hakkaten open degil closed betaya almislar techleri.clienti silmistim bende :( .closed clientin guncel ise localconfig.xml dosyasini yollama sansin varmi bana darksun ? edit : fp clientindan closed beta ya baglanabilmek icin "localconfig.xml" file in icindeki satirlari su sekilde degistirip clienti patchleyebiliyormusuz. http://externalupdate-us.ageofconan.com/upm http://externalupdate-us-game.ageofconan.com/upm GeneralBeta2 generalbeta.ageofconan.com:7000 conan 2 20 ayni sekilde tech(general) beta clienti olup henuz fp clienti indirememis olanlarda IGN beta da oynamak isterlerse yine localconfig.xml icindeki satirlari ; http://gs-update.ageofconan.com/upm http://gs-gameupdate.ageofconan.com/upm IGN ign.ageofconan.com:7000 conan 2 22 seklinde degistirerek clienti patchleyebiliyorlar. O olay yalnız, beta forumlarında baktım, işe yaramıyormuş. Şimdiki Closed Beta'nın patch serverları değiştiğinden dolayı, artık ne yapıp edip 13GB closed beta client'ı indirmek zorundayız, 19 saat de bekleyemem bunun için löl. fail bu.eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Maşallah early access diye bir sürü pre-order sattılar şimdi yeni kural konmuş 3 gün early access alanlar maksimum level 20 olacaklarmış. Yani millet 3 gün sonra gelince anca 20 yi aşabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Kötü niyet yok. Oyuncuların sağlığını düşünüyorlar. 72 saat kasmasın millet uyumadan diye. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ya iyi tamam oynıcaz oyunuda bu adamlar heryerden para istiyo. open beta için para, erken başlamak için daha fazla para, normal set alırsan 30gun game play yazmıyor onun içinde ayrı paramı vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 level 20 güzel bir şey.çünkü lotroda level sınırlaması yoktu ve 10 gün evvel başlamıştık.elemanın biri lvl 33 olmuştu 10 günde.sonra aman oyun cok sıkıcı dedi oyunu bıraktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Luriel said: ya iyi tamam oynıcaz oyunuda bu adamlar heryerden para istiyo. open beta için para, erken başlamak için daha fazla para Erken başlamak için 1 euro falan fazladan veriyorsundur anca. 5 euro veriyorsun ama onun karşılığında 10 günlük oyun süresi alıyorsun. Normalde bir ay için 13 euro falan ödediğini düşünürsen normal fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 nasıl erken başlamak için CE gerekmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Aldığınız kutuda 1 ay oyun süresi var zaten, 3 gün evvel başlamak istiyorsan pre-order vermen gerekiyor (her siteden olmuyor, anlaşmalı olanlar veriyor) ve 3 gün evvel başlamak için ayrıcana 5 dolar mı ne alıyorlar (download bedeli adı altınta) ama 10 günde oyun süresi hesabınıza ekleniyor herhalde bu 10 günde kutu size ulaşa kadar yeterli bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar