Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ya ayiptir sormasi ama fazla key olan varsa bana da pm leyebilir mi? Hani bir sorayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ben aoc client ımı açtıgımda yeni bir patch yüklemiyor , patch server a nerden ulaşabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 aoc u kurduğun klasörde conanpatcher.exe var onu çalıştır. eğer aoc u kuruduğundan beri patch yapmadıysan bayağı bi dosya indirmen gerekebilir. 400-500mb gibi. belki daha fazla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Spiegel said: ya ayiptir sormasi ama fazla key olan varsa bana da pm leyebilir mi? Hani bir sorayim dedim beta key 15 dolar oldugu icin sanmam :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bir şansımı deneyim dedim ben gene de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 serverlar açıldı. open beta 02 ye girmeye çalışıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 server açıldı hayırlı ugurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 2 numaralı serverda buluşalım madem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 demin girdim oynadım az bi süre oyun göçtü sanırım bol bol göçücek bu beta süresince :) Çok güzel ama gördüğüm kadaıylan biraz daha oynıyım burdan paylaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ismim Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 off acılmıs be, sonunda girdim =), daha yaratmadım ama ismim Makhaon olcak benim de... 2'de acıyorum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Darghol olacak muhtemelen ismim yine, giriyorum birazdan oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Server acilmis ama ben giremiyorum .. Unable to connect au.. server diyor . Patch leri bitirdim ama genede giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ilk crash ı yedim. :) 45 dakka oynadım ama. ismim Mumi server 02 deyim. 5 lvl oldum bile. combo olaylarını kavrayamadım daha. :( tekme tokat dalıyorum şimdilik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 oyundayım, ismim Makhaon, ama nasıl konusucam, friends'e ekleyecem sizi bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Terrain bugları isyan ettirdi, çıktım. Hotfix lazım çünkü şu an "playable" değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 karakteri ayarladim ac dedim chari simsiyah ekran kaldi tukendim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ben bayagı sorunsuz takıldım level 5'e kadar yaw, ama yatıcam simdi, yarın adam gibi bakarız oyuna eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 kac fps aliyosunuz siz high'da? benim high'da aldigim fps tatmin edici degil, sistemin yetmesi gerektigi halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merckk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 fps 50 ila 70 arası deişiyor ama combat harici genelde 65 civarı henüz hiçbi ayar çekmedim dokunmadım settings e ,direk gameplay e daldım şimdi crash oldu client 1 saat sonunda bi bakiim dedim forumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 70 fps civarında dolanırken durmadan 0a düşüyor fps ve puzzle izliyorum 10 saniyede bir Sistemim: Core2 Duo 3.00 4GB Ram Ati HD2900XT Driverları update edip deniycem şimdi bakalım düzelicek mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Kombo yaparken önce skill e daha sonrada hemen yön tuşuna basmanız lazım, mesela swipe'a bastınız yukarıda bir ok işareti çıkacak, o işaretin olduğu yöne hemen basabilirseniz ı skill i yapıyor. Sanırım istediği yönler sabit, mesela benim yay skill'i için hep sol tarafa basmam lazım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Haha az önce mail kutusuna baktım, tech testerları closed betaya almışlar =D To show our appreciation for your time and dedication during these tests, we would like to take this opportunity to invite you into the Closed Beta for Age of Conan! This invite gives you unrestricted access to the entire splendor of Age of Conan, and we hope you will continue to test the game all the way until release. Seeing this is a closed beta you will get to test the latest and best of what we have, and you can expect to see many improvements in the next few weeks. Yaşasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Sorunsuz 1 saat oynadim sayilir, server 2 deyim. Fps bende de tatmin edici degil acikcasi sistemim iyi ama high yaptigimda 30-40 arasi aliyorum, böyle olmamasi gerekir diye düsünüyorum, umarim betada böyledir patchlerle düzeltilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 hakkaten open degil closed betaya almislar techleri.clienti silmistim bende :( .closed clientin guncel ise localconfig.xml dosyasini yollama sansin varmi bana darksun ? edit : fp clientindan closed beta ya baglanabilmek icin "localconfig.xml" file in icindeki satirlari su sekilde degistirip clienti patchleyebiliyormusuz. http://externalupdate-us.ageofconan.com/upm http://externalupdate-us-game.ageofconan.com/upm GeneralBeta2 generalbeta.ageofconan.com:7000 conan 2 20 ayni sekilde tech(general) beta clienti olup henuz fp clienti indirememis olanlarda IGN beta da oynamak isterlerse yine localconfig.xml icindeki satirlari ; http://gs-update.ageofconan.com/upm http://gs-gameupdate.ageofconan.com/upm IGN ign.ageofconan.com:7000 conan 2 22 seklinde degistirerek clienti patchleyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar