Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 1 Mayıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 herkes girebilcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Okumadım, mmorpg.com'dan News Alert olarak geldi. Open olduğuna göre, herkesin girebileceği düşüncesindeyim ama mutalaka bir sınırlama olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 İşçi bayramında iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aoc bayramı ilan edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Open beta herkese aciktir evet, ve NDA de kalktigindan dolayi oyun hakkinda daha cok yazi yazabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 en çok ona seviniyorum görelim bakalım nasılmış ss'leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 client kaç gb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 fileplanet veya founder's club subscriber'ı olmak gerekiyor girmek icin :, crysis gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Recent Headlines for Age of ConanOpen Beta May 1st By Keith Cross on Apr 17, 2008 Funcom has announced that the population of Hyboria will grow by 50,000 starting May first as that is the date that the open beta for Age of Conan will begin. 50.000 aspiring barbarians may enter Hyboria on May 1st 2008. Funcom, Eidos and IGN are proud to announce that Open Beta for Age of Conan will start on May 1. The Open Beta will be hosted exclusively by IGN’s popular game download site, FilePlanet.com, as well as being offered through partner IGN sites such as Gamespy.com, Tentonhammer.com and Warcry.com. The application pages at FilePlanet.com are now open for registrations, and gamers from across the world can sign up. As 50.000 gamers prepare their Hyborian assault, rivers of blood are about to flow, and it’s exclusively available through FilePlanet and IGN partner sites. ---------------------- Mayıs 1 Herkez deneyebilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 http://www.fileplanet.com/promotions/ageofconan/reg_form.aspx Beta Signups Start NEXT WEEK! All users can register now for the Age of Conan beta event notification list. You do not need to be subscribed to register and get instant email notification when beta signups begin. Beta signups will require a FilePlanet or Founders' Club subscription and begin next week! beta'nın basladıgını haber almak icin notification list'e uye olabiliyor herkes, ama beta'ya girmek icin subscriber olmak gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Çok memnun oldum. Fileplanet subs olmak arasıra işe yarıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Başladılar dağıtmaya, subscription gerekiyor, ara ara kim önce gelirse keyleri alıp götürüyor =P Fileplanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 15$ di mi minimum subscription? zamanım da yok ki finaller vizeler dizi dizi.. sadece bakmak için download etmektense sanırım hiç girmicem open betaya, yazın da zaten eve kapanıp oynamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Alabildim key sonunda, yanlız 2dakikada gitti keyler, kaç tane dağıttıklarını bilmiyorum gerçi ama mailınıza gelen link'i kullanırsanız direk signup a gidiyor, key i aldığımda yukarıdaki link halen coming soon yazıyordu. Sonrada distributed oldu zaten, o yüzden o link'le takılıp kalmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Kaç GB Client? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 12 imis saniirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ali sami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 12gb download ediyorsunuz client'in boyutu 25gb... Gold Client 16gb olacak fakat indirdiğiniz client'in gold versiyon olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Subscribers: Get ready for the Age of Conan beta! Go to FilePlanet, grab your key and start downloading this MASSIVE beta client immediately! Be ready to play the beta, day 1. Pre-Load the Beta Client on your PC NOW! ----- DAILY KEY DATE STATUS Batch 1 04/24/08 Confirmed Batch 2 04/24/08 Confirmed ---- alındım sanırım ? ama alınmadım sanırım download client falan yok girdiğim yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yok kapali suan. ara ara ekleyeceklermis key leri surekli. bide parali uyelik istiolarmis ühü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 höbneler -_- edit: comrade yükleyin diyor o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Comrade fileplanet'in uyarı sistemi, key yada daha başka bir duyuruları olduğunda sizi otomatik uyaran bir program. Anında uyarıyor diyenlerde var, çok geç kalıyor diyenlerde. Ben durmadan refresh yaparak alabildim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Batch 1 04/24/08 Coming Soon gelio sanirim keyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 acildi suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar