Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 http://www.addictinggames.com/magicpen.html oyun kafa kirilacak cinsten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Güzel bir oyun ileriki levellerde yaratıcılık gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 crayon physics benzeri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 abi 11. level ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 11 kolay, 12'de kare top var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 crayon physics oyunundan ne farkı var ki? çok kastırıcı geldi bana. bölüm için uygun dizayn yapmak fazla zor değil de, topu hızlı atmayı beceremedim bir türlü. gitmiyor top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 10 da ne halt yıyoz vıdeo ıstıyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bone said: crayon physics oyunundan ne farkı var ki? çok kastırıcı geldi bana. bölüm için uygun dizayn yapmak fazla zor değil de, topu hızlı atmayı beceremedim bir türlü. gitmiyor top. q harfınden How to play kısmında hızlı atma teknıgı gosterıyor seyret ıstersen. S ve D harfınden sekıller ımal edılıyor felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 supermis ya, crayon physics de oynamamıstım hic, 9'u gecemiyorum kesinlikle ama =)... edit: hydebeach, kac bolum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 23 son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 dieevil said: q harfınden How to play kısmında hızlı atma teknıgı gosterıyor seyret ıstersen. S ve D harfınden sekıller ımal edılıyor felan s ve d harfini anladım da, o tutorial kısmında düzeneği koyacak kadar yer olmuyor, ya da düzenek çalışmıyor. çizmek zor ya bu oyunda, crayon physics'te daha kolay çiziliyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 10 da ılk aradan bı turlu gecmkıyor top buyuk kalıyor en ustemı cıkartmak lazım bunu yaw bu ne ınsaat temelı atsam bundan kolay olurdu . Kım lınkledı la bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 gerçekten çok zevkliymiş beğendim, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bitirdim ama benden uzun sürede bitiren olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ahah süpermis, benim baya bi zamanimi aldi yahu ders caliscaktim yemek icektim, kalkamıyorum basindan :D baska guzel oyunlar da varmis sitede, uye oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 5 numaralı bölümü geçemedim, alt+f4 çektim (-.-') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Çakma Crayon Physics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 crayon physics den daha guzel geldi bana ? crayon physics'de cizdigin herseyi kareye veya dikdortgene donusturuyor neredeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Phobos said: 5 numaralı bölümü geçemedim, alt+f4 çektim (-.-') aynı hisleri yaşamışız =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Hacılar var mı böyle bildiğiniz süper sonik oyunlar, paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 lvl 16 yı 4 hamelyle efsane geçtim. varmı daha azıyla geçen :p. lvl 12 de çok egzantirikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ee abi 3 tane bayrak var byerde tek tek toplayamıyoruz.ne iş eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Phobos said: 5 numaralı bölümü geçemedim, alt+f4 çektim (-.-') +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bitirdim sonunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar