Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Şimdi Sezon 3 Silah almak mantıklı mı?

Excane

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar.Şu an warrior olarak omuzluk ve silah hariç sezon 3 sete sahibim.Silahım stormherald.Ratingim 1965.

Partnerim silahın yüzünden 2k yapamıyoruz diye aglıyıp duruyor. Bende puanlarımı sezon 4 e saklıyorum diyorum.

Sizce yaptığım şey dogrumu?

Partnerim shaman,sizce sezon 4ü mü beklemeliyim. Yoksa sword u almalımıyım?

Ben işin içinden cıkamadım.Bir el atarsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

resmi açıklama yapıldı zaten Haziranın 1-3 arası sezon 4 itemleri gelicek ve şuanda s3 silahı almak elbette mantıklı çünkü s4'ler gelceği zaman tüm raitingler 1500'e düşücek herkez sıfırdan raiting kasıcak ve o zman kasmak çook daha zor olucak hiç değilse şimdiden elinde güzel bir silah olmuş olur senin için dahada kolaylaşır herşey.. hem s4'lerin gelmesine çok war hemde geldiğinde alması öyle kolay olmucak herkezin personel raiting'ide team raiting'ide 1500'e düşücek
Sosyal ağlarda paylaş

fan sitelerine bakmana gerek yok orjinal forumlarında zaten yazıyor us'da aynı zamanda blizzard dev'lerinin yaptıgı bir açıklamadada sunwell'de son boss kesilmeden çıkmayacağı sezon 4'lerin çünkü s4 itemlerde gerçekden boru değil pvpcileride pvecilerin önüne geçirmek istemiyorlar önce pveciler alıcak itemlerini sonra s4'ler gelicek ki her daim öyle oldu
Sosyal ağlarda paylaş

5-6 haftaya sarkıcaksa 700-800 alsam haftada 3500-4000 arena puanı boşa gidicek gibi. O zaman sezon 3 mace almak mantıklı gibi geliyor ama; o kadar sarkacağını ben düşünmüyorum.

Bu hafta phase 4 e gecildi.Haftaya phase 4 biter tahminimce.

Boss indirmeye 1 hafta süre tanıyorum,çünkü adamlar çinlileri bile geçtiler :).

2 hafta da release den once anons dendi blue postlarda.

Kassa kassa 4 hafta sonra sezon 4 gelir gibime geliyor.

Ayrıca daha uzarsa hazirana kalır,WotLK 2008 içinde geleceğine göre 4. sezonu 6 aydan kısa tutacaklarını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Excane said:
5-6 haftaya sarkıcaksa 700-800 alsam haftada 3500-4000 arena puanı boşa gidicek gibi. O zaman sezon 3 mace almak mantıklı gibi geliyor ama; o kadar sarkacağını ben düşünmüyorum.

Bu hafta phase 4 e gecildi.Haftaya phase 4 biter tahminimce.

Boss indirmeye 1 hafta süre tanıyorum,çünkü adamlar çinlileri bile geçtiler :).

2 hafta da release den once anons dendi blue postlarda.

Kassa kassa 4 hafta sonra sezon 4 gelir gibime geliyor.

Ayrıca daha uzarsa hazirana kalır,WotLK 2008 içinde geleceğine göre 4. sezonu 6 aydan kısa tutacaklarını sanmıyorum.

lol komiksin WotLK 2009 Ocak Ayında çıkıcak Her exp. olduğu gibi blizzardın oyunları genelde 2 sene oynatıyor ki budaa 2 sene oynancak 2009 Ocak ayında exp. çıkıcak

Haziranın 1-3 arasıda s4'ler gelicek buraya yazdım dediğim gibi çıkıcak :)
Sosyal ağlarda paylaş

pakize bir link versene okuduğun yere. s4 ile ilgili bir açıklama yapılmadı şu ana kadar. tarihle ilgili açıklama yapılsa mmo-champion, worldofraids, pvpscene de falan duyardık. tek gördüüğüm warrior seti, druid setinin bir kaç parçası, s4 sword, ve omuzlukların 2200 personal rating isteyeceği ile ilgili bir post. onun dışında haziranda çıkacak falan dendiğini hatırlamıyor. ama şu olabilir, bütün serverların badge reward itemleri alabilecek duruma gelmesini bekleyebilirler, tahminen.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bi linkleyin de biz de görelim developerların ne dediklerini. Çünkü daha iki gün önce mmo-championda çıkan bi haberde yazıyordu, birisi s4ün gelmesi için Kil'jaedenın öldürülmesini bekliyorsunuz diye; maviler yuuoo, pvp itemleri için neden bir boss kriter olsun ki gibisinden bişeyler demişler.

Hem diğil s4 s44 olsun gelecek itemler *boru* bence. Sunwell yapan bi guilde arena itemleriyle girmek isteyen adamlara bizim serverda .ıçlarıyla gülerler, sizin serverda nasıl bilmem (:D Zaten onu da ancak kendini end-gamer diye tabir edip de doğru düzgün dropu olmayan, badge toplamayacak kadar da üşengeç adamlar yapar.:P

Yalnız s4ün tarihi açıklandı da bunu mmo-championdaki boubouille kaç gündür farketmeyip postlamadıysa herif siteyi kapatıp intihar eder heralde ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...