Excane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Arkadaşlar.Şu an warrior olarak omuzluk ve silah hariç sezon 3 sete sahibim.Silahım stormherald.Ratingim 1965. Partnerim silahın yüzünden 2k yapamıyoruz diye aglıyıp duruyor. Bende puanlarımı sezon 4 e saklıyorum diyorum. Sizce yaptığım şey dogrumu? Partnerim shaman,sizce sezon 4ü mü beklemeliyim. Yoksa sword u almalımıyım? Ben işin içinden cıkamadım.Bir el atarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 tahmini 1 ay dan fazla var sezon 4 e 1900 ratinle haftada 1k puan falan alsan gene 5k olur sanirim s4 geldiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Adama anlatamıyorumki 1965 yaptıysak 2kda yaparız diyorum.Nuh diyor peygamber demiyor. Stormheraldden sonra pek fazla farketmez gibi geliyor bana.Yanılıyormuyum arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Sword burst dmg olarak çok daha iyi stormherald'den ama stun proclar olmadan ne kadar farkeder bilemiyorum, eğer çok ihtiyaç duymuyorum stun proclara diyorsan sword daha iyi dediğim gibi. Ama o stun hayat kurtarıyor arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Stormherald 2 v 2'de super bir silah. Zaten olay tamamen druid kovalamak oldugundan Mace stun > dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 35 extra rating 2v2de ne kadar farkeder ki yani :3 Hayır o gürzü yaparken harcadığın o kadar nethera vortexe yazıktır günahtır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 mace zaten 2vs2 de super. e bi de stormherald olunca cok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 valla ben mageim ama gerek oyunda gördüklerimde, gerek ms warrior arkadaşlardan duyduklarımda herkes Stormherald ftw diyor. Mace stun bence sword speccin extra atağından da, axe specc'in %5 critinden de daha güzel. (ne garip bi dilde oldu bu cümle yahu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 sword we axe 5v5 silahı, 2v2 icin stormherald ftw, we dedigin gibi surekli drood kovalıyorsan stun proc una birazda bakman lazım, bence hangi setup ın size ters geldigine bakıp onun uzerine arastırın silah uzerine konusmak yerine, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 resmi açıklama yapıldı zaten Haziranın 1-3 arası sezon 4 itemleri gelicek ve şuanda s3 silahı almak elbette mantıklı çünkü s4'ler gelceği zaman tüm raitingler 1500'e düşücek herkez sıfırdan raiting kasıcak ve o zman kasmak çook daha zor olucak hiç değilse şimdiden elinde güzel bir silah olmuş olur senin için dahada kolaylaşır herşey.. hem s4'lerin gelmesine çok war hemde geldiğinde alması öyle kolay olmucak herkezin personel raiting'ide team raiting'ide 1500'e düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Haziranda geleceğine dair kaynak siteyi yazabilirmisin acaba? Bulamadımda büyük fan sitelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 fan sitelerine bakmana gerek yok orjinal forumlarında zaten yazıyor us'da aynı zamanda blizzard dev'lerinin yaptıgı bir açıklamadada sunwell'de son boss kesilmeden çıkmayacağı sezon 4'lerin çünkü s4 itemlerde gerçekden boru değil pvpcileride pvecilerin önüne geçirmek istemiyorlar önce pveciler alıcak itemlerini sonra s4'ler gelicek ki her daim öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 stormherald daha bile iyi sonuc veriyodur sizin için boşver alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 5-6 haftaya sarkıcaksa 700-800 alsam haftada 3500-4000 arena puanı boşa gidicek gibi. O zaman sezon 3 mace almak mantıklı gibi geliyor ama; o kadar sarkacağını ben düşünmüyorum. Bu hafta phase 4 e gecildi.Haftaya phase 4 biter tahminimce. Boss indirmeye 1 hafta süre tanıyorum,çünkü adamlar çinlileri bile geçtiler :). 2 hafta da release den once anons dendi blue postlarda. Kassa kassa 4 hafta sonra sezon 4 gelir gibime geliyor. Ayrıca daha uzarsa hazirana kalır,WotLK 2008 içinde geleceğine göre 4. sezonu 6 aydan kısa tutacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Excane said: 5-6 haftaya sarkıcaksa 700-800 alsam haftada 3500-4000 arena puanı boşa gidicek gibi. O zaman sezon 3 mace almak mantıklı gibi geliyor ama; o kadar sarkacağını ben düşünmüyorum. Bu hafta phase 4 e gecildi.Haftaya phase 4 biter tahminimce. Boss indirmeye 1 hafta süre tanıyorum,çünkü adamlar çinlileri bile geçtiler :). 2 hafta da release den once anons dendi blue postlarda. Kassa kassa 4 hafta sonra sezon 4 gelir gibime geliyor. Ayrıca daha uzarsa hazirana kalır,WotLK 2008 içinde geleceğine göre 4. sezonu 6 aydan kısa tutacaklarını sanmıyorum. lol komiksin WotLK 2009 Ocak Ayında çıkıcak Her exp. olduğu gibi blizzardın oyunları genelde 2 sene oynatıyor ki budaa 2 sene oynancak 2009 Ocak ayında exp. çıkıcak Haziranın 1-3 arasıda s4'ler gelicek buraya yazdım dediğim gibi çıkıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 pakize bir link versene okuduğun yere. s4 ile ilgili bir açıklama yapılmadı şu ana kadar. tarihle ilgili açıklama yapılsa mmo-champion, worldofraids, pvpscene de falan duyardık. tek gördüüğüm warrior seti, druid setinin bir kaç parçası, s4 sword, ve omuzlukların 2200 personal rating isteyeceği ile ilgili bir post. onun dışında haziranda çıkacak falan dendiğini hatırlamıyor. ama şu olabilir, bütün serverların badge reward itemleri alabilecek duruma gelmesini bekleyebilirler, tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Valla bi linkleyin de biz de görelim developerların ne dediklerini. Çünkü daha iki gün önce mmo-championda çıkan bi haberde yazıyordu, birisi s4ün gelmesi için Kil'jaedenın öldürülmesini bekliyorsunuz diye; maviler yuuoo, pvp itemleri için neden bir boss kriter olsun ki gibisinden bişeyler demişler. Hem diğil s4 s44 olsun gelecek itemler *boru* bence. Sunwell yapan bi guilde arena itemleriyle girmek isteyen adamlara bizim serverda .ıçlarıyla gülerler, sizin serverda nasıl bilmem (:D Zaten onu da ancak kendini end-gamer diye tabir edip de doğru düzgün dropu olmayan, badge toplamayacak kadar da üşengeç adamlar yapar.:P Yalnız s4ün tarihi açıklandı da bunu mmo-championdaki boubouille kaç gündür farketmeyip postlamadıysa herif siteyi kapatıp intihar eder heralde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 pakize oyle emin konusuyor ki neden yazdiklari mavi gorunmuyo dusunmedim degil. s4 cikmadan 2 hafta once duyurcaz dediler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Pakize agir ufurdu de KJ killinden sonra gelecek iddiasinda butun Forte camiasi, kendilerinin GM'lerle yakin olma ihtimallerini de dusunerek gercekci buluyorum. 1 aydan fazla 2 aydan az bir sure icinde gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 WotLK'nın 2009 ocak ayında geleceğini nereden duydun bir öğrensek? Yani burda böyle gelip boş boş konuşmak mantıklı değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Atış poligonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Umarım Bu yazılar s4'ler gelene kadar kaybolmadan durur!.. Ozaman atış poligonu ve sallama yeri yazanların hallerini görmek istiyorum :) kıvırma opersyonu başlamasın sonradanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Neden kıvrılsın cnm kaynakğı olmayan bi atıf basitce atttın tuttu vakası olur :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 versene linki boşboş konuşacağına ? bu kadar mı zor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Gangren said: WotLK'nın 2009 ocak ayında geleceğini nereden duydun bir öğrensek? ben uzun süredir buna inanıyor ve sürekli böyle olacağını tahmin ettiğimi söylüyorum ya ondan etkilenmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar