PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 şincik biz prepaid kart alsak hiç bir hesap numarası vermeden oynayabiliyormuyuz yada bankamatik ten oluyormu bu işler? bu soruların cevabını ayrı ayrı verebilirseniz sevinirim =) (evet aramanın gücüne inanmıyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben baya araştırmıştım zamanında pre-paid olayını net üzerinden yok galiba satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 tut ki buldum aldım? =) araldan gelmiyormu ayrıca netten olmadı birine aldırıp parası neyse veririz olmadı alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 prepaid kart dediğini nakit olarak almıyor musun zaten ? benim bildiğim prepaidin amacı kredi kartı kullanamayanın gidip bakkaldan ekmek alır gibi kart alıp onu kullanmasını sağlamak. mesela ragnarok için alırdım ben d&r'lardan. wowunki başka şekilde işliyorsa (veya sana satan kişi farklı anlattıysa) bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Pre-paid, yani Gamecard adıyla anılan ödeme biçimi Türkiye'de cok zor bulabilecegin birşey. Bir zamanlar yetkili ithalat firması WoW Gamecardlarından 2000 civarında getirip satmıştı, ancak pek hoşnut kalmamışlar çünkü bu bahsettigimden başka Gamecard getirilmemiş TR'ye. Net üzerinden satışı konusunda da şunları söyleyebilirim, gamecardlar zaten Blizzard-Vivendi tarafından satıldıgından 1. elden satışını bulamazsın; Niye dersen, çünkü Blizzard-Vivendi zaten net üzerinden ödeme alacağı vakit, bunu CC aracılıgıyla WoW'un resmi sitelerinden* yapmakta. Dersen ki ikinci elden birileri satmazmı bunları? Bence pek satıcısı olmayacaktır, nihayetinde bu Gamecard'ları alıp satma işine girecek bir arkadaşın amacının bu işten kar etmek oldugunu düşünürsek, Gamecard'a kar koydugu vakit insanların büyük bölümü almak yerine net üzerinden CC ile ödeme yapmayı tercih edeceklerdir. Bende CC bulamama problemleri nedeniyle Gamecard arayışları içerisine girmiştim. Eğer senin de derdin bu ise önerebilecegim bir iki yol var: 1)Ilk olarak oynayan başka bir arkadaşının ödeme yapmasını sağla, daha sonra ona parayı nakit olarak verirsin. Yada vermezsin sana kalmış :). 2)Yakınlarından birinin kredi kartına bağlı bir ek hesap açtır ve ödemeleri bu hesaba bağlat. 3)Çalışmaya başla, bir bordro edin, kendine ait, gelirine oranlı limite sahip bir CC çıkarttır. 4)Yurt dısında (Avrupa) tanıdıgın birine Gamecard aldırıp şifresini yollamasını rica et. Parasını bir şekilde yollarsın. (*: www.worldofwarcraft.com, www.wow-europe.com) Ben bu postu yazana kadar Aral'dan bahsetmişsin, yukarıda yazdıgım firma zaten Aral Ithalat. Yani o 1 seferlik kargo dısında bir daha Gamecard getirtmediler diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 prepaid card daha pahalı oluyor paymenttan sanırsam emin değilim git test çöz nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 2 ay kaldı abi ne wowu ne prepaidi sık dişini az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Kadıköyde Sanatçılar Sokağında Tılsım satıyor bildiğim kadarıyla prepaid game card. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 tamam lan bende öss den sonra diyorum zaten saolun bilgilendirdiğiniz için ahmet diye bi arkadaş var onla yaparım ödemeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 En iyisi ahmetcard zaten xD . Ben de random olarak bir arkadaşın kartına çöküyorum her ay. Ben bankamatik kullandığımdan netten ödeme yapamıyorum. Bu arada garantide hesap açtırıp sanal kart çıkartırsan dertsiz tasasız kullanabilirsin onu. Ben garantiye gitmeye üşendiğimden çıkartmıyorum gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ha bir de HİÇ BULAMAZSIN diye bir şey yok ama en uygun şekilde bulamazsın. mesela bir internet kafede 1 aylığı 35 ytl'ye kakalıyorlardı yaşça küçük olduğu için kart kullanamayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 valla benim paypalda param vardi onunla aliyordum prepaid. cc yoktu tabi. garantide hesap actirip sanal kredi karti cikartabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 deadwoll said: En iyisi ahmetcard zaten xD . Ben de random olarak bir arkadaşın kartına çöküyorum her ay. Ben bankamatik kullandığımdan netten ödeme yapamıyorum. Bu arada garantide hesap açtırıp sanal kart çıkartırsan dertsiz tasasız kullanabilirsin onu. Ben garantiye gitmeye üşendiğimden çıkartmıyorum gerçi :D garantiden hesap açtırıp sanal kart alayım o zaman ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 peki acc. u ilk açarken cc numarası falan istemiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bu prepaid kartlar da oyun gibi EU-US olarak iki farklı şekilde mi satılıyor yoksa amerikadan da alsak çalışır mı eu serverlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Farklı şekilde satılıyor olabilirler. Bir de cc gerekiyor oyunu açtırırken ama para çekmiyorlar. Hatta şöyle anlatayım ben işbankasından hesap açtırmıştım visa electron kartla ödeme yapıldığını sandığım için. İlk ay onu kullandım herşey çok güzel gitmişti xD . Sonraki ay para çekecekleri zaman kartı kabul etmedi, ben de işbankasını aradım böyle böyle dedim. İnternetten havaleye kapalı kartlarımız dediler bana. Özetle adamalr sadece kartın nosunu öğreniyorlar para çekmeyi denemiyorlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar