Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 19 mayısta yürürlüğe girecekmiş tam olarak ne bu gerçek mi şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 forumda da yasak mi? yipppiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 en cok forumlarda yasak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 harika olur. 6 gündür içmiyorum .tuzu biberi olur bırakmamın hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 kullansaydım bir keyif sigarası yakardım bu haber üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 gerçek valla. daha bugün dersanede öğretmenler odasında muhabbeti geçiyordu. bi kısım sinirli nerde içicez lan biz modunda bi kısmı ise oh böylece sigarayı da bırakırım modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yasağın detayları lütfen? Puro dahil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 tam olarak nerelerde harbiden ? mekanların acık alanlarında (balkon , teras vb) icemekte yasaklanıyormu yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 valla bana yasaklanamaz siz içmeyin ben içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 İyi olmuş ya aqp yaptığı için kötü olmuş. Sonra içki miçki yasagı derken alıp başını gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 İğrenç birşey, bazıları dumanı zararlı diye rahatsız oluyor insanların özgürlüğü kısıtlanıyor. Çok demokratik AKP bu konuda da referandum yapsın bakalım yasaklanıyo mu yasaklanmıyo mu? İngiltere'de de var demeyin o da iğrenç. :( PS: Sigara içmiyorum ayrıca, ama bana batmıyor milletin içmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 tamam yasaklanır böyle nebilim sokakta içmek yasak olur sahilde parkta bahçede yasak olur ama sen barlarda kahvelerde nasıl yasaklıyosun hadi yaptın bi dingillik yasakladın nasıl sigara odası açmızsın senin nufusunun % bilmem kaçı müslüman diye 3u850758013708513 tane imamhatip açıyosun da daha fazlası sigara içiyo diye bi sigara odası mı açamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 eet, sirf baska insanlari rahatsiz ediyor diye sokagin ortasina sicma ozgurlugumu de elimden aldilar. DEMOKRASI ISTOORUZ HANI COK DEMOOKRAIK AKP?!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Esas sokakta neden olsun ki, açık hava be uçar gider :D Sigara odaları açılacak diye duymuştum da bence işyerinin keyfine bağlı olmalı. İşyeri sigaradan rahatsız müşteri gelmesin ben sigara içen müşterilerimden memnunum diyebilmeli. Sağlıklı yaşama özgürlüğü varsa bu özgürlükler de var sonuçta. @Jadelith: Onlar uzar gider ya, sonuçta ben de şunların tipinden rahatsız oluyorum böyle gezmesinler derim. Yada arabaların çıkardığı dumanlar da sağlıksız olmamıza sebep oluyor, rahatsız oluyorum araba kullanılmasın. Allah allaah! Sinir oluyorum şu "sağlıklı yaşayalım, içmeyin şu mereti" olayına. Ben de imiyorum da kimsenin keyfine karışamam. Bu arada mesajını yanlış anlamış olabilirim, alınma dediklerimden. Genel konuşuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Evet bar olayı dingillik. Onu katmamıştım işin içine :) Nargile serbetmi acaba. Sadece nargile içiyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 "ICKI YASAGI DA GETIRIR BUNLAR !1!111!!!1" -sigarayla sevisenler dernegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 barlarda kafelerde kapalı mekan geyiği yapılsa bile kaçıncı yy. ya bu. heryerde eşşek gibi havalandırma var artık. bide nargileye yasak gelmez heralde birsürü yer nargile sattığı için var sadece. napıcaklar kapatıcaklarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 nargile arap içeceği yasaklanır mı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 eöö, aqp yi desteklemesem de, iyi bişi be. hatta baya iyi. ama bi' sürü yasak gelecek ya bunun ardından, ondan korkuyoms. )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 sigara yassah olsun da nargile ben iciyorum yasak koymasinlar. nargilenin kokusu guzel argumani filan yapabilirdim ama direk dusuncemi soyledim ;p bide istedigin kadar havalandirma koy adam yaninda icince rahatsiz oluyosun. anlamadigim sey insanlar nasil baska insanlari rahatsiz ettiklerinden dolayi kendileri rahatsiz olmuyorlar. yani sokaga tukurme, biriyle konusurken geyirme filan bunlari yapmiyip sigara icmeyi gayet normal bulan insanlar var :/ ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Nasıl iyi birşey ya? Nesi iyi bu yasağın? Hiç bana dumanı sağlıksız demeyin araba dumanları da sağlıksız kullanılmasın o zaman. Zorla elektrikli hybrid arabalar kullanalım. Abi insanlar herşeyden rahatsız olabilirler. Sokağa tükürenden rahatsız olduğum kadar türbanlı bir kadın görünce rahatsız oluyorum. Ama özgürlükleridir, saygı duyarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 yandığımın resmidir buda ama genede o yasakların uygulanmayacağına son derece gönülden bağlıyım içki içerken yanında sigaramı içemiyosam ne poh yemeye gidiyim ben o bara kafeye vs.. işletmelerin kaybıda olcak o yüzden yasağı pek umursayacaklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 led ciddi misin? başkasına duman yutturmayı türbanla bir mi tutuyorsun? akıl ve mantıkta yeni bir boyut açıldı da o boyuta girmişim gibi hissediyorum şu anda. sigara içmeyenlerin yanında özgürce sigara içmek isteyen kask taksın, içinde içsin. forza özgürlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Hayır ben kendi rahatsızlığımı dile getiriyorum. Psikolojim bozuluyo onları görünce, bu da bir sağlık. Benim salığımı bozuyorlar vs. Onu geçtim hybrid araba kullanmak zorunlu olsun mecbur öuyuz sokakta egzos dumanı yutmaya? Yada sigaraya birşey demesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar