Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara yasağı

Peter

Öne çıkan mesajlar

İğrenç birşey, bazıları dumanı zararlı diye rahatsız oluyor insanların özgürlüğü kısıtlanıyor. Çok demokratik AKP bu konuda da referandum yapsın bakalım yasaklanıyo mu yasaklanmıyo mu?

İngiltere'de de var demeyin o da iğrenç. :(

PS: Sigara içmiyorum ayrıca, ama bana batmıyor milletin içmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yasaklanır böyle nebilim sokakta içmek yasak olur sahilde parkta bahçede yasak olur ama sen barlarda kahvelerde nasıl yasaklıyosun hadi yaptın bi dingillik yasakladın nasıl sigara odası açmızsın senin nufusunun % bilmem kaçı müslüman diye 3u850758013708513 tane imamhatip açıyosun da daha fazlası sigara içiyo diye bi sigara odası mı açamıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Esas sokakta neden olsun ki, açık hava be uçar gider :D

Sigara odaları açılacak diye duymuştum da bence işyerinin keyfine bağlı olmalı. İşyeri sigaradan rahatsız müşteri gelmesin ben sigara içen müşterilerimden memnunum diyebilmeli.

Sağlıklı yaşama özgürlüğü varsa bu özgürlükler de var sonuçta.

@Jadelith: Onlar uzar gider ya, sonuçta ben de şunların tipinden rahatsız oluyorum böyle gezmesinler derim.

Yada arabaların çıkardığı dumanlar da sağlıksız olmamıza sebep oluyor, rahatsız oluyorum araba kullanılmasın. Allah allaah! Sinir oluyorum şu "sağlıklı yaşayalım, içmeyin şu mereti" olayına. Ben de imiyorum da kimsenin keyfine karışamam.

Bu arada mesajını yanlış anlamış olabilirim, alınma dediklerimden. Genel konuşuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

sigara yassah olsun da nargile ben iciyorum yasak koymasinlar. nargilenin kokusu guzel argumani filan yapabilirdim ama direk dusuncemi soyledim ;p

bide istedigin kadar havalandirma koy adam yaninda icince rahatsiz oluyosun.

anlamadigim sey insanlar nasil baska insanlari rahatsiz ettiklerinden dolayi kendileri rahatsiz olmuyorlar. yani sokaga tukurme, biriyle konusurken geyirme filan bunlari yapmiyip sigara icmeyi gayet normal bulan insanlar var :/ ayni sey.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl iyi birşey ya? Nesi iyi bu yasağın? Hiç bana dumanı sağlıksız demeyin araba dumanları da sağlıksız kullanılmasın o zaman. Zorla elektrikli hybrid arabalar kullanalım.

Abi insanlar herşeyden rahatsız olabilirler. Sokağa tükürenden rahatsız olduğum kadar türbanlı bir kadın görünce rahatsız oluyorum. Ama özgürlükleridir, saygı duyarım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yandığımın resmidir buda ama genede o yasakların uygulanmayacağına son derece gönülden bağlıyım içki içerken yanında sigaramı içemiyosam ne poh yemeye gidiyim ben o bara kafeye vs.. işletmelerin kaybıda olcak o yüzden yasağı pek umursayacaklarını sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

led ciddi misin? başkasına duman yutturmayı türbanla bir mi tutuyorsun?

akıl ve mantıkta yeni bir boyut açıldı da o boyuta girmişim gibi hissediyorum şu anda.

sigara içmeyenlerin yanında özgürce sigara içmek isteyen kask taksın, içinde içsin. forza özgürlük.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...