moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Şimdi izledim City of Violence'ı, çok hoşuma gitti. Başka bildiğiniz Kore/Çin/Japon filmi var mı ya böyle. Tadı damağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Bone said: oldboy'u izlemedim de, punisher'da ne destansılık vardı ya :) Punisher'ın tek destansı yanı destansı dayak sahnesiydi. Tüm filmlerdeki gelmiş geçmiş en iyi dayak atma sahnesi olabilir Russian'ın pataklaması Genel olarak bakarsak; benim favorilerim olarak Bourne serisi ve Crank diyeceğim ki zaten söylenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 guy ritchieyi gorunce lock, stock.... ve snatch yazmamak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Evet onlar da çok süper filmler ama adamın aradığı tarz değiller pek o yüzden yazmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Guy Ritchie'nin tüm filmleri ayrı efsanedir ya,izlemeyini dövüyorlar bizim evin orada sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ssj4songoku said: Şimdi izledim City of Violence'ı, çok hoşuma gitti. Başka bildiğiniz Kore/Çin/Japon filmi var mı ya böyle. Tadı damağımda kaldı. A Bittersweet Life. Kesin izle. Oldboy bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ben izlemem diyen varsa vursun kendini, zahmet çıkartmasın bize http://www.youtube.com/watch?v=Ukd01o59bLU not-1 : -oooolum! görüyomusun bak, çimentoya bak , önce malzemeden çalıyorlar sonra deprem oluyor evleri yıkılıyor ağlıyorlar. neymiş ooolum? inşaat yapınca malzemeden çalmamak lazımmış oolum! Turgay Atacan çakması Pil-Ho karakteri için yine izlicem bu filmi, türkçe dublajını orjinalden daha güzel yapmışlar. not-2 : İskender Büyük de sanırım Pil Ho'dan çakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 benim önerimcemğim riddick serisi Pitch Black The Dark Fury (animasyon) ve Chornicles of Riddick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 nightwatch (nocnoy dozor) ve daywatch (dnevnoy dozor) adlı güzide rus aksiyon manyak filmlerini öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 boondock saints. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar