Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakış Açısı / Vantage Point

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Açılmamış olması çok ilginç, ben açayım.

imdb linki

Ayni olay sekiz farklı kişinin görüş açısıyla tekrar tekrar gösteriliyor. Fikir ilginç gibi geliyor ilk başta. Sinema açısından da fena değil, kovalama sahneleri, duygusal hezeyanlar, değişik açılardan çekimler, merak faktörü v.b. herşey var.

Ancak genelinde bakacak olursak, kişisel fikrim, filim BAŞARISIZ.

Tekrarlar çok sıkıcı, ve *süpriz süpriz* araplar kötü Amerikalılar iyi. Amerikaya bişey olmaz çünkü onlar çok GÜÇLÜ. Filmin özeti BUDUR.

Önyargısız izleyin, belki sizin hoşunuza gider.
Mesaj tarihi:
Empire'daki yorum aslında en güzeli,4-5 sene önce çekilseydi belki orjinal olabilirdi.Cidden şu sıralarda çok klişe gereksiz bir film olarak piyasaya çıktı,ama zaman geçirmek için Jumper'la birlikte ideal bir film bence
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
İzledim gayet güzel olmuş. Harbiden ii planda.

Şöyle birşey var

Yuzlerce insanı bomba ile havaya uçurup tufekle suikast aptıktan sonra aman kucucuk kıza çarpmıyım die kaza yapması ne demek abi. Az önce patlattığın bombada sadece kötü insanalar mı öldü sanki?

Mesaj tarihi:

Kıza çarpması halinde başkanı kaçırma planları aksar ya da başarısız olur. Polislerin peşlerine takılması, vs diye düşünürsek yani.

ama tutarsız bir senaryo oluyor işte.

Mesaj tarihi:
heh psikolojiye vurmak istemişlerdir belki,mesela aklıma gelen ilk örnek Bourne Identity'den.

Spoiler'in allahı,filmin sonu sayılır

Hatırlarsanız öldürmeye gittiği elemanın kafasına silah dayadığında,adamın çocuklarını görmüştü,işte yapamamıştı.Kaçarken de sıkmışlardı buna vs. vs. Yani yüzlerce kişi öldürüyorsun fakat bir olay yüzünden kafan karışıyor vs.

Ya taktığımız olaylara bak hehe
Mesaj tarihi:

Darkrider

Bourne programlanıyordu, beyni istemediği şeyler olsa bile yapmaya zorlanıyordu. Kısa devre yapması normal. Sonrada görüyoruz. İyi insanları öldürmüyor. Demek ki zorlamışlar. Diye düşünüyorum.

Marlo_On

Abi şehirde bomba patlamış. Otelde silhalı çatışma olmuş. Dünya liderleri patır patır ölüyor kimse trafik kazasını kovalamaz.

Mesaj tarihi:

Bourne !

tamam programlanıyor,ama oraya gelene kadar da bir ton insan öldürüyor.Yani psikolojik,şöyle düşün bir yerde bomba patlatmaya programlanırsın ve tonlarca insan öldürürsün ki aralarında çocuklarda var,koymaz sana.Fakat direk gidip bir çocuğa sıkacaksan beynin patlar,veya kafan karışır vs. Yani anlatamadım ama böyle bir durum işte üstteki mesajla karıştırın,ortaya birşeyler koyun asdf

Bourne aklıma gelen ilk örnekti,birkaç filmde daha böyle şeyler hatırlıyorum.Gerçek psikolojide de böyle birşey var mı bilmiyorum,neyse film sonuçta adsf

Mesaj tarihi:

film daha oncede dedigim gibi saçmalıklarla doluydu. perdeni arkasında adam duruyodu gördük daha once sonra yok efendin vantilatörmüş. sonra efendim sıkış teknoloji yapta cep telefonundan adam vuran sniper nedir. bide sonunda arkadaşların dedigi gibi bomba patlatmışsun kızı ezmicem die ambulansı devir daha neler. sonra şişko üst geçitten kameraya çekerken önünde teller var ama kamerada görünmüyolar. ne biliyim daha bi sürü vardı çok oldu izleyeli hatırlayamıyorum.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
güzel fim 6.5/10
tekrarlar tam sıkmaya başlamışken olaya girdi
yerel polis bir işe yaramamış boşuna onla uğraştırdı
aksiyon takip sahneleri güzeldi ama o araba dayanmaz o kadar çarpmaya.
vakitiniz varsa direk izleyin
Mesaj tarihi:
devamlı başa sarmasından dolayı
sinemanın içinde ulan bide benim açından bak yönetmen diye bagırmış derin bi nefes almıştım sonra bi kaç kişide gülmüştü : )
Mesaj tarihi:
Luriel said:

film daha oncede dedigim gibi saçmalıklarla doluydu. perdeni arkasında adam duruyodu gördük daha once sonra yok efendin vantilatörmüş. sonra efendim sıkış teknoloji yapta cep telefonundan adam vuran sniper nedir. bide sonunda arkadaşların dedigi gibi bomba patlatmışsun kızı ezmicem die ambulansı devir daha neler. sonra şişko üst geçitten kameraya çekerken önünde teller var ama kamerada görünmüyolar. ne biliyim daha bi sürü vardı çok oldu izleyeli hatırlayamıyorum.

vantilatör, teller

odada amatör kamerayla gözüken adam vantilatörü kontrol etmeye giden adam
belki tellere dayamıştır kamerayı :) ondan gözükmüyordur

• Yeni Oluştur...