sostizm Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Açılmamış olması çok ilginç, ben açayım. imdb linki Ayni olay sekiz farklı kişinin görüş açısıyla tekrar tekrar gösteriliyor. Fikir ilginç gibi geliyor ilk başta. Sinema açısından da fena değil, kovalama sahneleri, duygusal hezeyanlar, değişik açılardan çekimler, merak faktörü v.b. herşey var. Ancak genelinde bakacak olursak, kişisel fikrim, filim BAŞARISIZ. Tekrarlar çok sıkıcı, ve *süpriz süpriz* araplar kötü Amerikalılar iyi. Amerikaya bişey olmaz çünkü onlar çok GÜÇLÜ. Filmin özeti BUDUR. Önyargısız izleyin, belki sizin hoşunuza gider.
Gothic Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 gayet hoşuma gitti 3 kere falan izledim.güzeldi losttaki elemanda güzel rol yapmış
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Empire'daki yorum aslında en güzeli,4-5 sene önce çekilseydi belki orjinal olabilirdi.Cidden şu sıralarda çok klişe gereksiz bir film olarak piyasaya çıktı,ama zaman geçirmek için Jumper'la birlikte ideal bir film bence
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 dizi vardı boomtown mı ne? orada da herksin bakış açısından gösteriyorlardı olayları (sanki, galiba, hmm emin değilim.. ölemiydi?)
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bence çok kötüydü senaryo saçmalıklarla dolu + sinemada filmin 2. yarısı başlarken 10-15 dakka filmin sonu oynadı sonra kaldıgı yerden devam etti.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 biraz uyuklayarak seyrettim filmi bana hoş geldi ama amerika wins olunca öeh dedim bi daha izlenmemek üzere sildim :D
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 konu klişe olabilir ama güzel bir anlatımı var.parça parça olaylar en sonunda bi yerde toplanıyor.fena değildi
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 flashbacklerden beyniniz dönüyor, bayık.
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 İzledim gayet güzel olmuş. Harbiden ii planda. Şöyle birşey var Yuzlerce insanı bomba ile havaya uçurup tufekle suikast aptıktan sonra aman kucucuk kıza çarpmıyım die kaza yapması ne demek abi. Az önce patlattığın bombada sadece kötü insanalar mı öldü sanki?
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Kıza çarpması halinde başkanı kaçırma planları aksar ya da başarısız olur. Polislerin peşlerine takılması, vs diye düşünürsek yani. ama tutarsız bir senaryo oluyor işte.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 heh psikolojiye vurmak istemişlerdir belki,mesela aklıma gelen ilk örnek Bourne Identity'den. Spoiler'in allahı,filmin sonu sayılır Hatırlarsanız öldürmeye gittiği elemanın kafasına silah dayadığında,adamın çocuklarını görmüştü,işte yapamamıştı.Kaçarken de sıkmışlardı buna vs. vs. Yani yüzlerce kişi öldürüyorsun fakat bir olay yüzünden kafan karışıyor vs. Ya taktığımız olaylara bak hehe
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Darkrider Bourne programlanıyordu, beyni istemediği şeyler olsa bile yapmaya zorlanıyordu. Kısa devre yapması normal. Sonrada görüyoruz. İyi insanları öldürmüyor. Demek ki zorlamışlar. Diye düşünüyorum. Marlo_On Abi şehirde bomba patlamış. Otelde silhalı çatışma olmuş. Dünya liderleri patır patır ölüyor kimse trafik kazasını kovalamaz.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Bourne ! tamam programlanıyor,ama oraya gelene kadar da bir ton insan öldürüyor.Yani psikolojik,şöyle düşün bir yerde bomba patlatmaya programlanırsın ve tonlarca insan öldürürsün ki aralarında çocuklarda var,koymaz sana.Fakat direk gidip bir çocuğa sıkacaksan beynin patlar,veya kafan karışır vs. Yani anlatamadım ama böyle bir durum işte üstteki mesajla karıştırın,ortaya birşeyler koyun asdf Bourne aklıma gelen ilk örnekti,birkaç filmde daha böyle şeyler hatırlıyorum.Gerçek psikolojide de böyle birşey var mı bilmiyorum,neyse film sonuçta adsf
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ehehe anladım! Yüzyüze kasar diorsun.
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 film daha oncede dedigim gibi saçmalıklarla doluydu. perdeni arkasında adam duruyodu gördük daha once sonra yok efendin vantilatörmüş. sonra efendim sıkış teknoloji yapta cep telefonundan adam vuran sniper nedir. bide sonunda arkadaşların dedigi gibi bomba patlatmışsun kızı ezmicem die ambulansı devir daha neler. sonra şişko üst geçitten kameraya çekerken önünde teller var ama kamerada görünmüyolar. ne biliyim daha bi sürü vardı çok oldu izleyeli hatırlayamıyorum.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 güzel fim 6.5/10 tekrarlar tam sıkmaya başlamışken olaya girdi yerel polis bir işe yaramamış boşuna onla uğraştırdı aksiyon takip sahneleri güzeldi ama o araba dayanmaz o kadar çarpmaya. vakitiniz varsa direk izleyin
sir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sürükleyiciydi ya, bi hollywood filminden bekleneni verdi..political correctness arıyosanız ken loach felan izleyin zaten =)
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Hehe cidden corsa reklamina dondu bi ara film ^^ astra miydi lan yoksa
can-i Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bence güzel filmdi. ama yine bir tek ajan günü kurtarıyor her zamanki gibi orası saçma olmuş. amcam jack bauer gibi.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 devamlı başa sarmasından dolayı sinemanın içinde ulan bide benim açından bak yönetmen diye bagırmış derin bi nefes almıştım sonra bi kaç kişide gülmüştü : )
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Luriel said: film daha oncede dedigim gibi saçmalıklarla doluydu. perdeni arkasında adam duruyodu gördük daha once sonra yok efendin vantilatörmüş. sonra efendim sıkış teknoloji yapta cep telefonundan adam vuran sniper nedir. bide sonunda arkadaşların dedigi gibi bomba patlatmışsun kızı ezmicem die ambulansı devir daha neler. sonra şişko üst geçitten kameraya çekerken önünde teller var ama kamerada görünmüyolar. ne biliyim daha bi sürü vardı çok oldu izleyeli hatırlayamıyorum. vantilatör, teller odada amatör kamerayla gözüken adam vantilatörü kontrol etmeye giden adam belki tellere dayamıştır kamerayı :) ondan gözükmüyordur
Öne çıkan mesajlar