FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 2 ay once falan gaza gelip t4/t5 ayarinda rogue karakterimi sildim,itemleri shardlayip millete dagittim,cenarion mountu,drake falan dahil sattim sildim falan,yani hicbir sey kalmadi karakterde cantalari dahi sattim butun goldu dagittim Neyse sonra pisman da olmadim ama expansion gelince falan tekrar baslayabilirim o yuzden sunu sorcaktim Karakteri geri alabilir miyim 5-6 ay sonra expansion cikinca ve alirsam itemler,mountlar geri gelir mi? Gold umrumda degil ama level kasmak icin 70-80 itemler ve mountlar lazim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Sadece karakterin geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ciplak vercekler diyosun Peki bunlarin elinde loglar falan yok mu? Varsa kac ayda bir siliniyor bilgin var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bir ihtimal itemları da alırsın (gemsiz / enchsiz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Xo said: bir ihtimal itemları da alırsın (gemsiz / enchsiz) abi hic lazim diil ench gem falan sadece 80'e kadar kasiim yeter daha once silip de sonra donen olsa soyler ama bulmasi zor simdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bence karakteri bile alman zor. Dondurulan accountların profili en az 6 ay veritabanında tutulur ama daha uzun bir süre için garanti veremeyiz gibisinden birşeyler vardı support bölümünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Aynısını ben de tbc oncesi yapmistim.bi 7 ay kadar ara verdim oyuna.Vermeden once tum tierleri fln dis edip millete dagittim falan.Sonra TBC cikti , hadi bismillah diip GM lere mail attim paso.Ama sildim demedim hacklendim dedim :D yaklasık 2 hafta sonra ciplak verdiler acc ı , bi 2 hafta sonra da 'reimbursement' hakkı kazanmısım hepsini geri verdiler.t1 kemer bileklik falan ah ye koydum direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Accountun durumuna bağlı birazda. İnceliyorlar yani, özellike hack bahanesini kullanırsan zor durumda kalabilirsin. 1 senelik silinen karakterin geri döndüğünü gördüm. Çıplak veriyorlar genelde, hiçbirşey olmadan. Ama dikkat et, bu "Reimbursement" sınırlı birşey. Karakteri aldıktan sonra başka bir item istersen, "Hakkınız kalmadı" gibi bir laf edebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 katliamci said: Aynısını ben de tbc oncesi yapmistim.bi 7 ay kadar ara verdim oyuna.Vermeden once tum tierleri fln dis edip millete dagittim falan.Sonra TBC cikti , hadi bismillah diip GM lere mail attim paso.Ama sildim demedim hacklendim dedim :D yaklasık 2 hafta sonra ciplak verdiler acc ı , bi 2 hafta sonra da 'reimbursement' hakkı kazanmısım hepsini geri verdiler.t1 kemer bileklik falan ah ye koydum direk :D ah olayi biraz absurd geldi ama harbiden 6 aydan uzun sure database'da kaliyor mu dis ettigimin kayitlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Gangren said: Accountun durumuna bağlı birazda. İnceliyorlar yani, özellike hack bahanesini kullanırsan zor durumda kalabilirsin. 1 senelik silinen karakterin geri döndüğünü gördüm. Çıplak veriyorlar genelde, hiçbirşey olmadan. Ama dikkat et, bu "Reimbursement" sınırlı birşey. Karakteri aldıktan sonra başka bir item istersen, "Hakkınız kalmadı" gibi bir laf edebiliyorlar. of,hic kasmadan ciplak karakteri alirim arkadaslardan 300-500g alirim onla drake mountu geri alirim,lvl kasma icin gerekli itemleri de boostla falan alirim q rewardlar falan,yalan soylemeye hic gerek yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ya şimdilerde her faction Friendly & Honored olanlara PvP itemi satıyor, giriş setleri. Giyersin, sonra biraz BG falan, S1 düzersin kendine. Zor değil, önemli olan, karakteri ilk geri aldığında harcayabilecek biraz goldun olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 herşyini alabilirsin. en kötü durumda bile,aradan 1 yıl 2 yıl geçmiş farketmez,herşeyini alabilirsin. bazı durumlarda bankandaki itemları alamıyorsun,o zamanlardada izah edersin şu kadar badgeim şu kadar goldum şu şu primalalr vardı diye. veriyorlar. tecrübeyle konuşuyorum. AYRICA en önemlisi,itemlarını isterken,oyunu bırkaıp geri geldiğini belirt,bunun üstüne bak,itemalrının yok olmuş olmasının canını sıktığını motviasyonunu yok ettiğini fln söle,drama yarat. oyuna geri dönenlerden olduğun için kıyak geççez fln der geçerler. ayrıca,oyuna döneceksen eğer,henüz oynıyan bir arkadasın acc. management bölümünden "scroll of ressurection" seçeniği kullansın sana,1 ay beleş oynasın,kıyak yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 DoGMeaT said: AYRICA en önemlisi,itemlarını isterken,oyunu bırkaıp geri geldiğini belirt,bunun üstüne bak,itemalrının yok olmuş olmasının canını sıktığını motviasyonunu yok ettiğini fln söle,drama yarat. oyuna geri dönenlerden olduğun için kıyak geççez fln der geçerler. ayrıca,oyuna döneceksen eğer,henüz oynıyan bir arkadasın acc. management bölümünden "scroll of ressurection" seçeniği kullansın sana,1 ay beleş oynasın,kıyak yapmış olursun. Karakteri sildikten kisa bi sure sonra GM ile konustum,dedim kizdim falan ondan sildim ama chari vermesen de olur ben 6 ay sonra tekrar accountu acsam alabilir miyim diye sordum.Tamam dedi sen actigin page'i kapama ben chari veriyorum dedi,5 dakka sonra ciplak geldi char,itemler icin arastirma yapcam dedi ama uzun surer,sonra dedim kendime lan bu herif vercek yine chari basliycam oynamaya bi fark etmiycek,neyse chari tekrar sildim accountu iptal ettirdim yani drama yapmistim zaten.Ayrica bana tek lazim olan biraz gold ve bi kac item o da yesil mavi fark etmez cunku expansion icin donerim donersem oyuna.Scroll of res'i unutmustum,iyi oldu hatirlattigin lol Gangren said: Zor değil, önemli olan, karakteri ilk geri aldığında harcayabilecek biraz goldun olması. 3k gold ve 100e yakin epic shard(unuttum adlarini vay be) 50 mavi shard dagittim silerken,essek degiller verirler heralde birazini geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 üstündeki itemları her türlü alırsın hiç olamdı listesini yaparsın,güzelce anlatınca alıyorsun. biz bir grup arkadaş oalrak bırakmıştık,6-7 kişi bir kaç ay önce 6-7 kişi aynen geri döndük kimimiz bankamızı geri alamadık,ama hepimiz üstümüzdeki tüm itemlarımızı geri aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 tamam banka onemli degil zaten ya bandaka t2 helm vs falan var iste old skool seyler ogrendigim iyi oldu sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Reimbursement limitli servis bi kere kullandıkdan sonra 3 ay boyunca misslooted itemi bile transfer edemiorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bende bir soru sorcam bu heroic mgt yapıyoruz birini attılar partiden elemanda inat etti cıkmıyor haliyle kimse alınamıyor iceriye ne yapmamız lazım guzel soz soyledik inat etti adam yapcak bişi gelmior hatta sonra gitti bossları dibimize pulladı felan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 60 saniye içersinide atılmadı mı instancetan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Saved olduktan sonra atmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 GM çağırırsan yardımcı olur adamı instancedan çıkarmaya. Bizde geçen gün gruul yaparken ML ayarlamayı unuttuk, bizim warlockta istediği itemı almak için Maulgar'ı lootlarken yanlışlıkla Platei aldı. Gm çağırdılar itemı onun çantadan alıp öbür adama verdi Gm. Olm Oktav scroll of ress yaparım ben sana merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Aket-Atum said: Olm Oktav scroll of ress yaparım ben sana merak etme :D Bende sana atiim AMKSPORT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Herşeyi silen bi arkadaş enchantlar hariç geri almıştı bütün itemlerle beraber. naxx zamanında tbc öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Scroll of Resurecction'u kullanamıyomuşuz Türkiye'den. Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 third world country sayıyolar türkiyeyi bu tür servisler bazı avrupa ülkelerine bile verilmio. Başka bir örnekte yapılcak arena tournament için sadece belli ülkeler katılabilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Herkesi yarın saat 15:00 da A'dal'ın önünde protestoya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar