CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Nod32 4-5 gündür bu dosyayı trojan downloader olarak buluyor. Nedir? Nasıl kurtulurum? Bilen varmıdır? Dipn: msn i sildim klasörü de temizledim sonra. Ama devam ediyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 up :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 son 1 haftadır 3-4 kere bana da çıktı bu msg anlamadım ben de bilen varsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bazen günde 1 kere çıkıyor. Bazen ardı ardına çıkıyor. Oyun oynarken falan deli ediyor meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 msn'den "abi bak tıkla çok güzel fotoğraflarım var" tarzı ve, "hello, click here if you want to see my photo" tarzında gelen mesajlardaki dosyaları indirip açtıysanız olabilir belki bundan kaynaklı. bir de antivirüs yazılımları olur olmadık programları virüs olarak gösterebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yok öyle şeylere tıklamadım. Birde güvenli kipte ads[1].js yi aratıp sileyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 antivirüsün de hatası olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 nod32 3 ü indirsenize? 2 eski kaldı update'i çıkmıyor artık bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 rüyamda gördüm son nod32'yi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar